Babymassage - Baby Træning - Baby Motorisk Træning

Baby massage

Baby massage er en dejlig form for behandling af baby for at nedsætte tonus (spændstighed) i babyens muskulatur og bindevæv. Babyen i den første tid har en højt spændingsniveau i kroppen grundet fødsel og førstegangs stimuli af hud, øjne, ører osv. Babymassage er et rigtig godt tiltag for netop at hjælpe baby at slappe of og få balance i kroppen.

Bestil tid her

Undervisning i baby massage

Aarhus Osteopati har løbende undervisning af baby massage for forældre. Her gennemgår vi de bedste greb og teknikker mod diverse gener og problemstillinger hos babyer. Du kan læse om vores workshop her.

Bestil tid her

Baby Motorisk træning

Motorisk træning af babyer

I Aarhus Osteopati og fysioterapi tilbyder vi som noget nyt motorisk træning til babyer i alderen 3 måneder til 24 måneder. Forløbet strækker sig over 5 uger, hvor baby eksperter her på klinikken fokuserer på at stimulere din baby både motorisk og sansemæssigt.

Hvorfor motorisk træning for babyer?

Børns motoriske udvikling er grundstenen til deres øvrige indlæring resten af barndommen, hvorfor det er vigtigt, at du hjælper med at stimulere din baby motorisk. Babyers og børns motoriske stimulans danner de neurologiske baner i hjernen som hjernen bruger til at lære nye bevægelser og udfordringer med kroppen. Her på klinikken har vi eksperter der vil øge din babys kropsfornemmelse og kropsbevidsthed, så baby får en bedre fornemmelse af sig selv (via tryk, klap, massage, gynge og rulning). Igennem den motoriske træning vil baby få en bedre balance, stabilitet/styrke, koordinering og reflekser. 

Bestil tid her

Baby motorisk træning

Hvad indeholder baby træningen

Vi deler træningen op i to dele; Træningen af babyen og vejledning af træning af babyen derhjemme.

Træning af babyen

De første 30 minutter i træningen bruger vi tid på at udvikle babyens motorik samt sanser. Vi vil bruge forskellige redskaber så som; måtter, bolde, faldskærm, fjer, balloner, risposer, sæbebobler osv. Vi vil gøre brug at musik samt sange for at fange opmærksomheden hos babyen. Det vigtigste i træningen er selvfølgelig, at vi har det sjovt og at det bliver en god oplevelse for både mor og barn. Hvis baby skulle ske at blive lidt urolig, er der mulighed for at trække sig lidt i baggrunden.

Hvordan stimuler jeg min baby motorisk?

I træningen går vi meget op i at du som forælder får redskaber i træningen af eget barn derhjemme. Efter selve træningen bruger vi de resterende 30 minutters på at gennemgå emner, som vi igennem vores arbejde har erfaret fylder meget for både barn og forældre. Det kan være emner som søvn, motorisk uro, skæve kranier, gråd osv. Og derudover give instruktion i et par massagegreb som vi har erfaret er godt for babyens velbefindende.

Bestil tid her

Baby træning og motorisk træning - Aarhus Osteopati

Forløb baby træning

Forløbet varer i 5-6 uger.

Holdene består af maks. 6 babyer, så der er tid til at tage sig af alle. Det vil derfor også være optimalt for en mødregruppe.

Tilmelding sker telefonisk eller via mail - Tilmeld her

Praktisk information motorisk træning baby - Aarhus Osteopati

Hvad skal I medbringe:

  • Tøj som I kan bevæge jer i.
  • Et tæppe
  • Der vil være mulighed for at amme under og efter træningen og der kan også varmes flasker, hvis der er behov for dette.

Adresse:

Aarhus osteopati - Aarhus afdeling

Dalgas Avenue 2E, st.

8000 Aarhus C

Aarhus Osteopati - Vejle afdeling

Enghavevej 20, 2. sal 

7100 Vejle

Bestil tid her

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​