Samarbejde​

Aarhus Motion

​Aarhus Motion står bag flere velkendte motionsarrangementer i Aarhus, som sætter gang i benene. De største og mest velkendte arrangementer er DHL-stafetten og BESTSELLER Aarhus City Halvmarathon. Årligt afholder Aarhus Motion mere end 12 arrangementer, lige fra almindelige motionsløb til udfordrende mountainbike events. Vi sender årligt over 85.000 danskere ud at løbe, gå eller cykle - og flere nye arrangementer er på tegnebrættet.

Læs mere på www.aarhusmotion.dk

​SeierFitness

​SeierFitness er en eksklusiv fitnessclub, hvor træning, personlig udvikling og sund kost er i fokus. SeierFitness tror på kvalitet frem for kvantitet, derfor har de ét mål; 1000 medlemmer (Club 1000). SeierFitness stræber på at deres medlemmer får bedst tænkelige service og at de samtidig træner under de bedste forhold i Aarhus. Aarhus Osteopati har haft et længere samarbejde med Seier Fitness. 

Læs mere på www.seierfitness.dk

Velofit - Thomas Bundgaard

Thomas Bundgaard er uddannet fysioterapeut og har de sidste fire år beskæftiget sig specifikt med optimering af cykelposition. Han bikefitter bl.a. for Pro-Tour holdene Team Saxobank, Omega Pharma Quick Step og Astana.  Aarhus Osteopati har haft et fantastisk samarbejde med Velofit. 

Læs mere på www.velofit.dk

Løberen

Løberen er Danmarks største kæde af løbebutikker. De er omkring 100 medarbejdere i 8 butikker rundt om landet med et hovedkontor beliggende i Lyngby. Løberen består af eksperter der ved alt om løb og kan vejlede til det bedste udstyr indenfor løb og løbeskader. Aarhus Osteopati har indgået i et samarbejde med afdelingen i Aarhus. 

Læs mere på www.loberen.dk

​Triumf

​Triumf er en ny Århusiansk triatlon klub stiftet af virksomhederne Seier Fitness og StayActive. TRIumf tilbyder målrettet triatlontræning hvor nøglen er at finde den rigtige træningsbelastning til individet. Klubben tilbyder træning af professionelle trænere indenfor de tre discipliner. Klubben tilråder samt alle rammer til de tre discipliner hele året rundt. 

Læs mere på www.seierfitness.dk/facilitet/triatlon/

CrossFit Copenhagen - Spartan Mentality & Snedkeriet

CrossFit Copenhagen er en crossfit kæde der har 16 centre rundt omkring i landet. CrossFit Copenhagen er placeret to steder i Aarhus, i Spartan Mentality i Aarhus C og i Snedkeriet i Aarhus N. CrossFit Copenhagen tilbyder individuel træning, personlig træning og diverse holdtræning. Aarhus Osteopati har haft et godt samarbejde med CrossFit Copenhagen. 

Læs mere på www.crossfitcopenhagen.dk

Aarhus 1900 atletik/motion

Aarhus 1900 atletik/motion er byens største atletik og motion´s klub og tilbyder træningsmiljøer til børn fra 6 år og op til den internationale elite der deltager ved EM, VM og OL. Alle deres trænere er certificeret af Dansk Atletik Forbund og blandt dem findes der fire tidl. landstrænere. Deres værdier er Engagement, Kvalitet og Mangfoldighed der danner grundlag for deres virke. Den daglige træning er med udgangspunkt i Marselisborg hallen - vinter og CERES-Park - sommer. 

Læs mere på www.1900am.dk

Danske Osteopater

Aarhus Osteopati er medlem af de Danske Osteopater. Dette sikrer vores klienter at de får kvalitet. Danske Osteopater er en organisation der kæmper for kvalitetssikring og udvikling af det osteopatiske fag. 

Læs mere her www.danskeosteopater.dk

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​