Fysioterapeut Hjørring

Fysioterapi Hjørring

Fysioterapeut Hjørring

Adresse

Fanøvej 1A, 1. sal. 9800 Hjørring

Fysioterapeut Hjørring

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Fysioterapi Hjørring

Vi har taget et spændende skridt ind i det nordjyske, idet vi stolt åbner vores nyeste afdeling i Hjørring. Vores populære afdeling i Aalborg har vist os, hvor meget vores tilstedeværelse værdsættes i Nordjylland, og det har inspireret os til at ekspandere yderligere mod nord.

Vi sætter nu nye standarder i Hjørring og omegn, og vi imødekommer den voksende efterspørgsel fra lokalområder som Frederikshavn, Hirtshals og Skagen.

Med gratis parkeringsmuligheder og nem adgang fra Hirtshalsmotorvejen, er det en leg at komme til os. For dem, der foretrækker offentlig transport, er vi placeret kun 3 km fra Hjørring station, hvilket gør os lettilgængelige for alle.

Bestil tid online

Mød teamet af fysioterapeuter i Hjørring

Fysioterapeut Hjørring
Nina Nygaard Golding

Er i øjeblikket på barsel, Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 450 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Fysioterapeut Hjørring
Maria Nielsen Kilde

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 500 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Fysioterapeut Hjørring
Mathias Jacobsen

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 650 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Fysioterapeut Hjørring
Casper Svinth Nedergaard

Bookes via kontoret, ej online. Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 900 DKK

Varighed: ca. 30-45 min

Book tid

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Fysioterapeut Hjørring

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Fysioterapeut Hjørring

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din fysioterapeut i Hjørring

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der ved afbud & udeblivelse?
plus

Husk venligst at aflyse din tid senest dagen inden arrangementet finder sted. Hvis du udebliver uden at aflyse, vil der blive opkrævet den normale takst.

Hvad er en gratis screening?
plus

En gratis screening indeholder følgende:

✔ 15 minutters screening af en osteopat
✔ Hvad er problemstillingen?
✔ Er det noget vi kan løse?
✔ Og hvis det er, hvad er planen herfra?

Gratis screening er en ganske kort session med en osteopatisk behandler. Sessionen går ud på at behandleren får et kort indblik i historien og i den fysiske case. Screeningen foregår i én af Aarhus Osteopati´s lokationer rundt i landet i behandlerens behandlerrum. Screeningen tager mellem 15 – 30 minutter.

Hvad er osteopati?
plus

Osteopati er en manuel medicinsk behandlingsform, dvs. At vores redskaber kun er vores viden og vores hænder. En osteopat undersøger og behandler alle vores kropssystemer – knogler, muskler , nerver, lymfe, organer og blodkar, derfor betragter osteopatien kroppen som en helhed. Formålet med osteopati er at genoprette balance i og mellem systemerne hvilket er med til at stimulere og afhjælpe kroppen til at genvinde sin normale funktion og helbrede sig selv.

Hvad er telefonens åbningstider?
plus

Aarhus Osteopatis telefon er åben fra kl.8:00-15:00 mandag-fredag.
Du er velkommen til at ringe til os på følgende telefonnr.: 29 84 85 58

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din fysioterapeut i Hjørring

Velkommen til Hjørring, hvor vi med stor begejstring har åbnet vores nyeste afdeling under AAO’s vinger.

Denne fortryllende by i det nordvestlige hjørne af Danmark er en sand perle, rig på historie, kultur og betagende naturskønhed, der vil betage enhver besøgende.

Som et stolt medlem af familien, tilbyder vores afdeling i Hjørring førsteklasses fysioterapeutisk behandling, skræddersyet til at fremme din sundhed og velvære – vores mål er en hverdag uden smerter for alle.

Dyk ned i en verden af information om vores klinik i vores omfattende FAQ lige herover, eller tag springet over til vores detaljerede ofte stillede spørgsmål for dybdegående indsigter.

Hvis du har spørgsmål om fysioterapi, din personlige behandlingsplan, eller andet, er vi kun et klik eller et opkald væk. Tøv ikke med at kontakte os via mail eller telefon.

Og glem ikke, at du altid har mulighed for at booke en gratis fysioterapeutisk konsultation online, en nem vej til at starte din rejse mod bedre sundhed og velvære.

Fysioterapeut Hjørring

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)