Aalborg

Aarhus Osteopati Aalborg

Aalborg

Adresse

Nybrogade 14, st 9000 Aalborg.

Aalborg

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Aarhus Osteopati Aalborg

Aarhus Osteopati Aalborg afdelingen var vores tredje afdeling i Jylland og første af sin slags i Nordjylland. Afdelingen i Aalborg er at finde på Nybrogade i midt i Aalborg. Afdelingen i Aalborg servicerer hele Nordjylland inklusivt byerne i omegnen som bl.a. Frederikshavn, Hjørring og Vendsyssel-Thy.

I Aarhus Osteopati Aalborg tilbyder vi osteopati, fysioterapi, massage, akupunktur, kranio sakral terapi, løbestilsanalyse, baby træning, specialist vurdering m.m.

Bestil tid online

Mød teamet af behandlere i Aalborg

Aalborg
Jakob Enevoldsen

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 650 DKK

Varighed: ca. 60 min

Book tid
Aalborg
Nina Nygaard Golding

Er i øjeblikket på barsel, Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 450 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Aalborg
Signe Langgaard Iversen

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 550 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Aalborg
Mathias Jacobsen

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 650 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Aalborg
Kirstine Kjellerup Jensen

Er i øjeblikket på barsel, Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 850 DKK

Varighed: ca. 40 min

Book tid
Aalborg
Casper Svinth Nedergaard

Bookes via kontoret, ej online. Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 900 DKK

Varighed: ca. 30-45 min

Book tid
Aalborg
River Breinholt

Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 1050 DKK

Varighed: ca. 40 min

Book tid
Aalborg
Jeppe Larsen

Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 1050 DKK

Varighed: ca. 40 min.

Book tid

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Aalborg

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Aalborg

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din osteopat i Aalborg

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en behandling?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har. Du kan se alle de forskellige priser her. Pris på osteopati er varierende fra land til land og region til region. Dertil afhænger det også meget af hvor “kendt” den enkelte behandler er. Oftest vil behandlere med mange års erfaring havde en fyldt kalender og dermed højere timepris.

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

Hvad er adressen til ​Aalborg klinikken?
plus

Nybrogade 14, st.
9000 Aalborg​

Parkering​ omkring klinikken i Aalborg?
plus

​Parkering: Aarhus Osteopati Aalborg har gode parkeringsmuligheder. Der er betalingspladser helt tæt ved klinikken til 7 kr./time, og der er 1 times GRATIS parkering i nogle af de nærliggende gader, f.eks. Skibbrogade.

Parkeringsplads Badehusvej 5 (300 meter fra klinikken).

Transport til klinikken i Aalborg?
plus

Hvis du kommer fra Nordjylland, dvs. Skagen, Hirtshals, Frederikshavn, Blokhus, Nibe, Aabybro, Hjallerup m.m. kan du nemt tage offentlig transport til og fra klinikken.

Tog: Klinikken ligger 1,4 km fra Aalborg Hovedbanegård. Vestby togstation ligger 500 meter fra klinikken, der stopper de fleste tog.
Bus: Busstoppested Strandvejen Aalborg stopper 200 meter fra klinikken.

Ved ankomst​ til Aarhus Osteopati i Aalborg
plus

​Klinikken er at finde på adressen Nybrogade 14, st. 9000 Aalborg. Ved ankomst sætter du dig i venteværelset og venter på, at din behandler kalder dig ind.

  • Aalborg

    Vores vision for Aalborg

    Vores vision i AAO Aalborg er at gøre Aalborg-klinikken til et fagligt fyrtårn i Nordjylland. Vi bestræber os på at være de bedste ved konstant at søge faglig og personlig videreudvikling. Klinikken danner dermed et massivt grundlag for faglig sparring internt i Aalborg samt til vores andre nordjyske klinikker, for nuværende i Hjørring. Aalborg er en stor by, som efter vores mening fortjener en god og betydelig osteopati-klinik. Ved at klinikken har en vis størrelse, giver det øget mulighed for at have osteopater med forskellige specialer, så vi til enhver patient kan yde kompetent undersøgelse og behandling. Vi ser det som en nødvendighed, da mange af vores patienter i Nordjylland har langvarige og komplekse smerteproblematikker.

    - Casper Svinth Nedergaard

    Klinikchef - Aalborg

Aalborg

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din osteopat i Aalborg

Vores første klinik i Nordjylland. 


Jens Gram åbnede Aarhus Osteopati´s første lokation i Nordjylland i Aalborg. Aalborg som Danmarks fjerde største by kom hurtigt på vores to-do kort idet vi i forvejen havde stort antal patienter der rejste fra Aalborg til Aarhus for at modtage behandling.

Aalborg har 6 behandlerrum for vores kompetente behandlerteam som har en fælles mission: At hjælpe danskere til en hverdag uden smerter.

Afdelingen huser også trænings- og undervisningsafdeling.

Ved ankomst til klinikken går du ind igennem hovedindgangen, går op ad trapperne op til 1 sal hvor du bedes du sætte dig i venteværelse, til din behandler kommer og henter dig.

Der er gode parkeringsmuligheder omkring klinikken. Der er betalingspladser helt tæt ved klinikken til 7 kr./time, og der er 1 times GRATIS parkering i nogle af de nærliggende gader, f.eks. Skibbrogade.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du flere spørgsmål til osteopati, din behandler eller andet, kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.

Husk du altid kan booke en gratis screening online.

Aalborg

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)