Hillerød

Aarhus Osteopati Hillerød

Hillerød

Adresse

Slotsgade 35,1 3400 Hillerød

Hillerød

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 19:00

Aarhus Osteopati Hillerød

Vores seneste afdeling er i det nordlige Sjælland – mere præcist i Hillerød. Vores afdelinger i København har længe været blandt vores mest populære afdelinger, og derfor fandt vi det naturligt at udvide vores tilstedeværelse i området.

Hillerød Osteopati rykker derfor endnu tættere på, da vi oplever stor efterspørgsel fra både Hillerød, Fredensborg, Allerød og omegn. Vi tilbyder gode parkerings muligheder og nem adgang fra de omkringliggende veje. Du kan også nemt finde os via offentlig transport, da vi ligger tæt på Hillerød station.

Bestil tid online

Mød teamet af behandlere i Hillerød

Hillerød
Mark Elsgart

Master of Science i Osteopati, Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 800 DKK

Varighed: Ca. 45 min.

Book tid
Hillerød
Marianne Wittrock

Master of Science i Osteopati, Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 800 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Hillerød
Senthuren Ranjan

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 450 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Hillerød
Alexander Stenkilde Jensen

Master of Science i Osteopati, Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 850 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Hillerød

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Hillerød

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din osteopat i Hillerød

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en gratis screening?
plus

En gratis screening indeholder følgende:

✔ 15 minutters screening af en osteopat
✔ Hvad er problemstillingen?
✔ Er det noget vi kan løse?
✔ Og hvis det er, hvad er planen herfra?

Gratis screening er en ganske kort session med en osteopatisk behandler. Sessionen går ud på at behandleren får et kort indblik i historien og i den fysiske case. Screeningen foregår i én af Aarhus Osteopati´s lokationer rundt i landet i behandlerens behandlerrum. Screeningen tager mellem 15 – 30 minutter.

Hvad er osteopati?
plus

Osteopati er en manuel medicinsk behandlingsform, dvs. At vores redskaber kun er vores viden og vores hænder. En osteopat undersøger og behandler alle vores kropssystemer – knogler, muskler , nerver, lymfe, organer og blodkar, derfor betragter osteopatien kroppen som en helhed. Formålet med osteopati er at genoprette balance i og mellem systemerne hvilket er med til at stimulere og afhjælpe kroppen til at genvinde sin normale funktion og helbrede sig selv.

Hvad er telefonens åbningstider?
plus

Aarhus Osteopatis telefon er åben fra kl.8:00-15:00 mandag-fredag.
Du er velkommen til at ringe til os på følgende telefonnr.: 29 84 85 58

Dækker min forsikring?
plus

De fleste forsikringer dækker osteopati og fysioterapi. Vi har færdiguddannede osteopater ansat men vi har også fysioterapeuter der er under uddannelse til at blive osteopat. Derfor vil du også have mulighed for at bruge fysioterapi dækning hos vores osteopat stud. Du skal selv kontakte din forsikring, hvis du ønsker brug af din forsikring.

Adresse til klinikken i Hillerød?
plus

Klinikken i Hillerød er placeret på Slotsgade 35, 1. 3400 Hillerød

Betaling på klinikken i Hillerød?
plus

Der afregnes efter hver afsluttet behandling med dankort eller mobilepay.

Handicapforhold i Hillerød?
plus

Klinikken har ikke elevator, man skal tage trapperne op til 1. sal.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk hos behandler i Hillerød?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

Hvor meget koster en behandling i Hillerød?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har.

Medbring til behandlingen i Hillerød?
plus

Medbring venligst et håndklæde eller et lagen til din behandling.

Må jeg spise og drikke før en behandling i Hillerød?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Parkering omkring Hillerød Klinikken?
plus

Det er let at parkere omkring vores Hillerød klinik. Man kan parkere ned ad nærmeste sideveje og SlotsArkaderne har to parkeringshuse: p-hus Syd med indgang fra Peder Nilen Gade, Trollesvej og Christiansgade samt p-hus Nord med indgang fra Markedsstræde.

Man får 1 times GRATIS parkering pr. døgn, når du handler i SlotsArkaderne.

Når du kører ind og ud af SlotsArkadernes p-hus, aflæses din nummerplade automatisk, hvorved de registrerer, hvor længe du har parkeret. Derfor skal du ikke foretage dig noget ved ankomst – du skal blot huske din nummerplade, som du skal bruge ved betaling.

Du betaler først, når du forlader parkeringshuset. Det gør du i én af de opstillede betalingsautomater, hvor du indtaster din nummerplade.

Du kan også betale via apps, både EasyPark og PARKPARK. Bemærk, at der er et transaktionsgebyr, når du benytter disse apps. Læs evt. mere her: https://slotsarkaderne.dk/information/parkering#ofte

Tidsbestilling i Hillerød?
plus

Tidsbestilling kan foregå via online booking, via mail [email protected] eller via tlf bestilling 29848558. Venligst oplys at bestillingen er til vores afdeling i Hillerød.

Transport til klinikken i Hillerød?
plus

Der er fine parkerings muligheder tæt på klinikken og hvis man kommer fra Hillerød station tager det 5 min på cykel og 11 min. at gå.

Ved ankomst til klinikken i Hillerød?
plus

Tag hovedindgangen, ved ankomst bedes du sætte dig i venteværelset, til din behandler kommer og henter dig.

  • Hillerød

    Vores vision for Hillerød

    Hos Aarhus Osteopati tror vi på, at kompetent og grundig behandling af dig, er en kerneværdig. Vores mål er at yde et højt fagligt niveau og have dig med hele vejen i forløbet. Vi rådgiver og vejleder til en sundere og mere smertefri tilværelse. Vi har en dybdegående forståelse af kroppens forskellige mekanismer af led, muskler, nerver, blodomløb, organer samt det kraniosakrale system. Den viden omsætter vi til behandling. Ved første konsultation vil du blive mødt med en grundig samtale, så vi kender hele historikken af f.eks. nuværende og tidligere gener, sygdomme og problematikker i kroppen. Gennem undersøgelse og behandling, bliver de bagvedliggende årsager til dine symptomer kortlagt, hvilket giver os mulighed for at hjælpe dig både akut, men også på lang sigt.

    - Alexander Stenkilde Jensen

    Klinikchef - Hillerød

Hillerød

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din osteopat i Hillerød

Velkommen til Hillerød, hvor vi netop har åbnet vores nyeste afdeling i kæden Aarhus Osteopati. Denne charmerende by på det nordlige Sjælland byder på en unik blanding af historie, kultur og smukke omgivelser, der vil fortrylle enhver besøgende.

Som en del af Aarhus Osteopati-familien tilbyder vores afdeling i Hillerød professionel og kvalitetsbevidst osteopatisk behandling, der sigter mod at forbedre din sundhed og velvære – vores vision er en hverdag uden smerter.

Vi stræber efter at skabe en tryg og behagelig atmosfære, hvor vores erfarne osteopater arbejder individuelt med hver klient for at skræddersy behandlingen til deres specifikke behov.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du flere spørgsmål til osteopati, din behandler eller andet, kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.

Husk du altid kan booke en gratis screening online.

Hillerød

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)