Drømmen om osteopat

Karriere

Bliv en del af rejsen

I Aarhus Osteopati ansætter vi årligt mellem 30-40 behandlere i hele landet. Vi er af den overbevisning, at det er en fordel at ansætte osteopater tidligt i deres karriere. For på den måde kan vi sikre, at vores behandlingsform bibeholder den ekstremt høje kvalitet – fordi vi er med til at præge udviklingen af vores behandlere. Og dét har vi stor succes med.

Menneskelige færdigheder

Fagligheden er – som sagt – helt central i vores forretning, men vi vil vove at påstå, at de menneskelige færdigheder er lige så vigtige som de faglige. Man kommer unægteligt til at have med mennesker at gøre i dette fag, og derfor er det vigtigt, at man har flair for det menneskelige aspekt af en behandling.

Vores ultimative ønske er at hjælpe dem, der kommer til os, og vi vil gerne sikre, at de føler, de er i trygge hænder og føler sig imødekommet.

Og der er faglighed ikke nok; de menneskelige færdigheder skal også være der.

Jens fortæller om hans karriere

Karriere

Faglighed

Vi vil blive ved med at være de førende i Danmark inden for den osteopatiske behandlingsform, og dét kræver høj faglighed. Derfor har vi stort fokus på den faglige udvikling, og vi har desuden stykket et effektivt oplæringsforløb sammen, så vi sikrer en høj kvalitet fra start.

Den løbende udvikling er også central, og der vil løbende være foredrag, intern undervisning og workshops, så man kan dygtiggøre sig yderligere.

Læring er en dynamisk størrelse, og man kan altid blive bedre indenfor sit felt. Hos Aarhus Osteopati har vi landets dygtigste osteopater, og vi har derfor god erfaring med videndeling på tværs af vores klinikker.

Karrieremuligheder

I Aarhus Osteopati bestræber vi os på at gøre alle vores behandlere til de bedste i Danmark. Og vi bliver stolte og glade, når vi kan se, at vores behandlere lærer af hinanden og vokser løbende.

Udviklingen af vores behandlere er altså vigtig, og karrieremulighederne er mange.

I vores organisation kan du være selvstændig behandler; klinikchef for din egen afdeling; leder for ét af vores mange teams, der dækker diverse problemstillinger; leder for rekruttering på tværs af landet; leder for rekruttering af nye samarbejder; underviser på interne og eksterne kurser samt underviser på osteopati skolen, vi samarbejder med.

Jeppe fortæller om hans virke som osteopat hos AAO

Karriere

Økonomi

Aarhus Osteopati er en privat klinikkæde, der ikke samarbejder med den offentlige sygeforsikring. Det betyder, at hvis patienten ikke har en forsikring eller bliver dækket gennem Sygeforsikring Danmark, skal de selv stå for hele betalingen.

For dig – som behandler ved Aarhus Osteopati – betyder det ligeledes, at du – og vi – skal tilbyde behandling, der kan noget helt særligt i forhold til at berettige en højere økonomisk udgift for patienten.

I Aarhus Osteopati betyder det også, at hvis du som behandler opnår vores målsætninger, vi har med alle behandlere, så vil dine priser potentielt kunne stige én til to gange om året, uanset om du er under uddannelse eller blevet uddannet til osteopat.

Åbne stillinger

I Aarhus Osteopati er du selvstændig, hvorfor du skal have dit eget cvr-nummer og have eget regnskab. Hvad angår regnskabet, så har vi interne ansatte, der hjælper dig med dette. Hvad angår selvstændighed, betyder det, at du kan selv tilrettelægge din kalender og arbejdsdag, og du kan selv styre, hvornår du vil holde ferie og tage efteruddannelse.

Aarhus Osteopati vil give dig rammerne, støtte dig som behandler i forhold til faglig og personlig udvikling, støtte dig med regnskab, booking og flytning af patienter og stå for alt det, der skal til for, at du kan være selvstændig.

Vi er naturligvis medlem af Danske Osteopater.

Fuldtid

Osteopat på Sjælland

Vi søger osteopater i alle vores afdelinger på Sjælland, vil du gerne med på holdet? Send os en ansøgning nederst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Karriere

København

Karriere

Fuldtid

Fuldtid

Osteopat i Jylland

Vi søger osteopater i alle vores afdelinger i Jylland, vil du gerne med på holdet? Send os en ansøgning nederst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Karriere

Jylland

Karriere

Fuldtid

Karriere

Send uopfordret ansøgning