Drømmen om osteopat

Karriere

Bliv en del af rejsen

I Aarhus Osteopati ansætter vi årligt mellem 30-40 behandlere i hele landet. Vi ser en fordel i at ansætte osteopater i starten af deres karriere, for på den måde at sikre en høj faglig standard for osteopatisk behandling ved tidligt at præge deres faglige udvikling. Dét har vi stor succes med.

 

 

Menneskelige færdigheder

Høj faglig standard er en helt central del af vores virksomhed, men vi går lige så højt op i de menneskelige færdigheder. I dette fag har man med mennesker at gøre, hvorfor det er vigtigt at alle behandlere har et naturligt flair for det menneskelige aspekt i en hver behandling.

Vores ultimative ønske er at hjælpe de der opsøger vores hjælp, og vi vil gerne sikre, at de føler sig i trygge hænder og føler sig imødekommet.

Og der er høj faglighed alene, ikke tilstrækkelig – de menneskelige færdigheder skal også være tilstede.

Jens fortæller om hans karriere

Karriere

Faglighed

Vi har en ambition om at være den førende osteopatiske virksomhed i Danmark og det kræver høj faglig standard. Derfor har vi et stort fokus på at fagligheden er i konstant udvikling. Foruden løbende udvikling, har vi udviklet et effektivt oplæringsforløb for alle nyansatte, for at sikre høj faglighed fra start.

Faglig udvikling er et centralt element i Aarhus Osteopati, hvorfor der løbende vil være foredrag, intern undervisning og workshops for at sikre at personalet hele tiden kan dygtiggøre sig yderligere.

Læring er en dynamisk størrelse og man kan altid opnå forbedring og udvikling inden for sit felt. I Aarhus Osteopati har vi landets dygtigste osteopater ansat og vi har god erfaring med vidensdeling på tværs af vores klinikker.

Karrieremuligheder

I Aarhus Osteopati bestræber vi os på at gøre alle vores behandlere til de bedste i Danmark, og vi bliver stolte og glade når vi kan se, at vores behandlere lærer af hinanden og løbende udvikler sig.

Udviklingen af vores behandlere er vigtig og karrieremulighederne er mange.

I vores organisation kan du være selvstændig behandler, klinikchef for din egen afdeling, lede ét af vores mange teams der dækker diverse problemstillinger, lede rekrutteringen på tværs af landet, lede rekrutteringen af nye samarbejdspartnere, undervise på interne og eksterne kurser samt undervise på Osteopati Skolen, som vi også samarbejder med.

Jeppe fortæller om hans virke som osteopat hos AAO

Karriere

Økonomi

Aarhus Osteopati er en privat klinikkæde der endnu ikke samarbejder med den offentlige sygeforsikring. Det betyder, at hvis patienten ikke har en forsikring eller bliver dækket gennem Sygeforsikring Danmark skal de selv stå for hele betalingen.

For dig, som behandler i Aarhus Osteopati betyder det, at vi altid skal kunne tilbyde behandling der kan noget helt særligt i forhold til at berettige den økonomiske udgift for patienten.

I Aarhus Osteopati betyder det også, at hvis du som behandler opnår de målsætninger vi har sat for alle vores behandlere, så vil dine priser potentielt kunne stige én til to gange om året, uanset om du er under uddannelse eller er færdiguddannet osteopat.

Åbne stillinger

I Aarhus Osteopati er du selvstændig, hvilket betyder at du skal have dit eget cvr-nummer og holde eget regnskab. Vi har interne ansatte der kan hjælpe dig med regnskabsdelen. Når du er selvstændig i Aarhus Osteopati betyder det, at du selv kan tilrettelægge din kalender og arbejdsdag samt selv styre hvornår du vil afholde ferie og tage efteruddannelse.

Aarhus Osteopati vil give dig rammerne, støtte dig som behandler i forhold til faglig og personlig udvikling, støtte dig med regnskab, booking og flytning af patienter og generelt bistå dig i at være selvstændig.

Vi er naturligvis medlem af Danske Osteopater.

Fuldtid

Osteopat på Sjælland

Vi søger osteopater i alle vores afdelinger på Sjælland, vil du gerne med på holdet? Send os en ansøgning nederst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Karriere

København

Karriere

Fuldtid

Fuldtid

Osteopat i Jylland

Vi søger osteopater i alle vores afdelinger i Jylland, vil du gerne med på holdet? Send os en ansøgning nederst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig.

Karriere

Jylland

Karriere

Fuldtid

Karriere

    Karriere

    Kontakt os i dag

    Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

    Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)