Herning

Aarhus Osteopati Herning

Herning

Adresse

Bredgade 11, 2. sal 7400 Herning.

Herning

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Aarhus Osteopati Herning

Aarhus Osteopati Herning afdelingen var den fjerde afdeling i Jylland. Afdelingen i Hernig er at finde på Bredgade i midt i byen. Afdelingen i Herning servicerer store dele af Midtjylland inklusivt byerne i omegnen som bl.a. Silkeborg, Billund og Viborg.

I Aarhus Osteopati Herning tilbyder vi osteopati, fysioterapi, massage, akupunktur, kranio sakral terapi, løbestilsanalyse, baby træning, specialist vurdering m.m.

Bestil tid online

Mød teamet af behandlere i Herning

Herning
Malene Mira Petersen

Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 750 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Herning
Martin Rask

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 600 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Herning
Jakob Nyborg

Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 800 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Herning
Peter Vendelbo

Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 800 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Herning
Jacob Dejgaard

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 700 DKK

Varighed: ca. 40 min

Book tid

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Herning

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Herning

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din osteopat i Herning

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en behandling?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har. Du kan se alle de forskellige priser her. Pris på osteopati er varierende fra land til land og region til region. Dertil afhænger det også meget af hvor “kendt” den enkelte behandler er. Oftest vil behandlere med mange års erfaring havde en fyldt kalender og dermed højere timepris.

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

Handikap Forhold og Toilet på klinikken i Herning?
plus

​Der er gode elevator i bygningen. Toiletterne er ikke handicapvenlige.

Hvad gør jeg ved ankomst​ til Aarhus Osteopati Herning?
plus

Klinikken findes på adressen Bredgade 11, 2 sal. 7400 Herning. Ved ankomst sætter du dig i venteværelset og venter på, at din behandler kalder dig ind.

​Parkering​ omkring klinikken i Herning?
plus

Der 3 timers gratis parkering på Dalgas plads, samt stort P kælder. Dette er placeret lige bagved klinikken. Der er generelt 1-3 timers gratis parkering i alle nærliggende gader til klinikken.

Transport til klinikken i Herning?
plus

Hvis du kommer fra byerne omkring Herning, dvs. Ikast, Holstebro, Skjern, Ringkøbing, Brande, Silkeborg m.m. kan du nemt tage offentlig transport til og fra klinikken.

Tog: Klinikken ligger 500 meter væk fra Herning hovedbanegård.
Bus: Klinikken ligger 500 meter væk fra Herning Banegårdsplads, hvor alle busser stopper.

  • Herning

    Vores vision for Herning

    Vores mål er hele vejen rundt at have de bedste behandlere i AAO's klinikkerne. Vi arbejder hele tiden på at dygtiggøre os, og det er både studerende såvel som færdiguddannet osteopater. Det gør vi ved intern undervisning, sparring og eksterne kurser, så vi hele tiden er så opdateret som muligt, inden for de områder vi arbejder med. Vi har et stort ønske om et godt internt arbejdsmiljø, hvor alle er glade for at komme på arbejde, og få lavet nogle sjove arrangermenter både i klinikken og ude af huset. Her mødes vi af og til med nogle af vores søster klinikker, så vi kan udveksle erfaringer og lave nogle sjove ikke arbejdsrelateret ting sammen. Vi arbejder meget med at udbrede kendskabet til osteopati i vores område, og vil her rigtig gerne arbejde sammen med andre faggrupper, så vi kan yde den bedste behandling som muligt.

    - Peter Vendelbo

    Klinikchef - Herning

Herning

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din osteopat i Herning

Vores fjerde klinik i Jylland. 


Jens Gram åbnede Aarhus Osteopati´s fjerde lokation i Jylland i Herning. Aarhus Osteopati har en vision om, at være i alle store og mellemstore byer i hele Danmark. Herning er en vigtig lokation idet vi har stor efterspørgsel for behandlinger i den del af Midtjylland.

Klinikken i Herning huser 9 behandlerrum for vores dygtige samling af behandlerteam. Herning afdelingen har som resten af AAO en fælles mission: At hjælpe danskere til en hverdag uden smerter.

Herning afdelingen huser udover behandlerrum, trænings- og undervisningsafdeling.

Ved ankomst til klinikken går du op på 2 sal og tager plads i venteværelset inden din behandler kalder på dig.

Husk der er 3 timers gratis parkering på Dalgas plads, samt stort P kælder. Dette er placeret lige bagved klinikken. Der er generelt 1-3 timers gratis parkering i alle nærliggende gader til klinikken.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du flere spørgsmål til osteopati, din behandler eller andet, kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.

Husk du altid kan booke en gratis screening online.

Herning

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)