Frederiksberg

Aarhus Osteopati Frederiksberg

Frederiksberg

Adresse

Falkoner Alle 12A, 1. 2000 Frederiksberg

Frederiksberg

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Osteopati på Frederiksberg

Vores seneste afdeling er på Frederiksberg, en af de mest attraktive bydele i København. Efterspørgelsen for en afdeling på Frederiksberg har længe været høj, og derfor fandt vi det naturligt at udvide vores tilstedeværelse i dette område. Aarhus Osteopati rykker derfor endnu tættere på borgerne på Frederiksberg.

Klinikken er lokaliseret centralt på Falkoner Allé 12A, 1 sal, let tilgængeligt med offentlige transport, da både metro og busser stopper med kort afstand til klinikken.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores rolige omgivelser centralt på Frederiksberg!

I tvivl? Bestil tid online

Mød teamet af behandlere på Frederiksberg

Frederiksberg
Sebastian Svane Krogdahl

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 600 DKK

Varighed: Ca. 45 min.

Book tid
Frederiksberg
Jon Gregers Christensen

Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 900 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Frederiksberg
Magnus Brink

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 550 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Frederiksberg
Magnus Møller Mortensen

Master of Science i Osteopati, Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 900 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Frederiksberg
Mads Eilert Mathiasen

Master of Science i Osteopati, Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Exam. Sportsfysioterapeut.

Pris: 1050 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Frederiksberg
Andreas Futtrup

Master of Science i Osteopati, Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 950 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid

Osteopati, vores filosofi – nu i din “baghave” på Frederiksberg

I vores hyggelige klinik på Frederiksberg møder du et team, der brænder for at gøre en forskel i dit liv.

Her kombinerer vi det bedste fra to verdener: Grundigheden fra fysioterapien og den holistiske tilgang fra osteopati. Vi ved, at hver person er unik, og derfor skræddersyr vi vores behandlinger til netop dine behov og livsstil. Det handler ikke bare om at løse et specifikt problem, men om at give dig en følelse af balance i kroppen.

Vores lokale i det skønne Frederiksberg er ikke bare en klinik; det er et sted, hvor du kan slappe af, genoplade, og føle dig forstået. Vi tager os tid til at lytte og til at forstå, hvad netop du har brug for, for at vi sammen kan arbejde mod en sundere og mere harmonisk hverdag for dig.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og starte denne rejse sammen med dig. Hvis du føler, at det er tid til at gøre noget godt for dig selv, og din krop trænger til opmærksomhed, så tøv ikke med at kontakte os.

Lad os hjælpe. Bestil tid online

 

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Frederiksberg

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Frederiksberg

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din behandler på Frederiksberg

  • Frederiksberg

    Vores vision for Frederiksberg

    AAO Frederiksberg er stedet hvor professionalisme, faglighed og hjerterum mødes. Vi har en klar vison om at møde alle mennesker i øjenhøjde samt lytte til den enkeltes problematik. Vi sørger for at have fagligheden i orden, og sætter en dyd i at være specialister indenfor vores felt, men også dygtige generalister, således, at vi kan hjælpe de fleste. Det er visionen for klinikken, at være blandt de førende indenfor vores faglige kompetencer. Ligeså vigtigt er det for os, at skabe en hjemmelige og hyggelig stemning på klinkken. Vores fysiske rammer er imødekommende og indbydende, både for medarbejdere og alle de mennesker som søger vores hjælp. Trivsel er for os et nøglebegreb.

    - Jon Gregers Christensen

    Klinikchef - Frederiksberg

Frederiksberg

Ofte stillede spørgsmål

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

Dækker min forsikring?
plus

De fleste forsikringer dækker osteopati og fysioterapi. Vi har færdiguddannede osteopater ansat men vi har også fysioterapeuter der er under uddannelse til at blive osteopat. Derfor vil du også have mulighed for at bruge fysioterapi dækning hos vores osteopat stud. Du skal selv kontakte din forsikring, hvis du ønsker brug af din forsikring.

Hvad sker der ved afbud & udeblivelse?
plus

Husk venligst at aflyse din tid senest dagen inden arrangementet finder sted. Hvis du udebliver uden at aflyse, vil der blive opkrævet den normale takst.

Handikapforhold og toilet på Frederiksberg?
plus

Der er elevator tilgængelig til klinikken fra stue etagen i opgangen, hvor man får adgang ved at kalde klinikken på dørtelefonen (AAO – Frederiksberg). Klinikken har toiletfaciliteter.

Hvad er adressen til Frederiksberg klinikken?
plus

Falkonér Allé 12A, 1 sal
2000 Frederiksberg.
For adgang til opgangen, ring på dørtelefon indgangen (AAO Frederiksberg).

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk på Frederiksberg?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

Hvor meget koster en behandling på Frederiksberg?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har.

Må jeg spise og drikke før en behandling på Frederiksberg?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Parkering omkring klinikken på Frederiksberg?
plus

Der findes parkering ved klinikken om omkringliggende gader. På Frederiksberg skal man betale fra det tidspunkt bilen parkeres. Det gælder alle hverdage mellem 07.00- 24.00 og på lørdage mellem 07.00- 17.00. Parkeringsbillet kan købes via diverse parkerings-app’s, og koster 5 kr. pr time. Dagsbillet kan købes til 110 kr.
Undtaget er biler med parkeringslicens til Frederiksberg Kommune.

Det er yderligere muligt at finde parkering ved Frederiksberg Centeret.

Transport til klinikken på Frederiksberg?
plus

Klinikken er central placeret overfor Falkonér Centeret på Falkonér allé 12A. 1. Sal.
Frederiksberg Metro station ligger mindre end 250 meter fra klinikken.
Buslinjerne 2A, 4A, 9A, 18 og 74 stopper ved Frederiksberg Centeret, som ligeledes ligger mindre end 250 meter fra klinikken.
Er du med S-tog stopper linjerne C og H ved Peter Bangs Vej og Flintholm st. Fra Flintholm st kan du skifte til metro som stopper ved Frederiksberg.

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din osteopat på Frederiksberg


Vi har længe haft en drøm om at åbne en klinik på Frederiksberg i København, så vores lokale kunder i området kan nyde godt af vores osteopatbehandlinger på en mere praktisk placering.

Frederiksberg er kendt for sin charmerende og elegante atmosfære, og vi ønsker at være en del af dette ved at tilbyde osteopatisk behandling til lokalbefolkningen.

Vi har allerede flere klinikker i København, og vi arbejder konstant på at udvide vores tilstedeværelse, så vi kan hjælpe endnu flere. Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores klinikker – og vi står altid klar med rådgivning, så tøv ikke med at kontakte os.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du flere spørgsmål til osteopati, din behandler eller andet, kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.

Husk du altid kan booke en gratis screening online.

Frederiksberg

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)