Amager

Aarhus Osteopati Amager

Amager

Adresse

Amagerbrogade 114, 1 sal, 2300 København S.

Amager

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Aarhus Osteopati Amager

Aarhus Osteopati’s Amager-afdeling i København var den første klinik i vores Sjællands-afdeling. Denne afdeling har været beliggende på to lokationer i København. Vores nuværende afdeling findes på Amagerbrogade. Afdelingen på Amager betjener hele Amager og nærliggende områder i det indre København.

I Aarhus Osteopati Amager tilbyder vi osteopati, fysioterapi, massage, akupunktur, kranio sakral terapi, løbestilsanalyse, baby- og børnebehandling, specialistvurdering m.m.

Bestil tid online

Mød teamet af behandlere på Amager

Amager
Mark Elsgart

Master of Science i Osteopati, Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 800 DKK

Varighed: Ca. 45 min.

Book tid
Amager
Linea Øland Schouenborg

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 600 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Amager
Alexandra Gunnarsdóttir

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 650 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Amager
Peter Westlund

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 600 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Amager
Marika Ertner

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 650 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Amager
Mikas Lander

Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 850 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Amager
Emil Schouw

Functional medicine: Skræddersyede tests, kost og livsstil, drevet af din krops biokemi. Start din rejse med en gratis konsultation i dag.

Pris: 950 DKK

Varighed: ca. 45-60 min

Book tid
Amager
Mads Eilert Mathiasen

Master of Science i Osteopati, Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Exam. Sportsfysioterapeut.

Pris: 1050 DKK

Varighed: ca. 45 min

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Amager

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Amager

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din osteopat på Amager

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en behandling?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har. Du kan se alle de forskellige priser her. Pris på osteopati er varierende fra land til land og region til region. Dertil afhænger det også meget af hvor “kendt” den enkelte behandler er. Oftest vil behandlere med mange års erfaring havde en fyldt kalender og dermed højere timepris.

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

Handicapforhold og toilet på Amager?
plus

Til klinikken er der ikke elevator. Der er gode toilet forhold på klinikken. ​

Hvad er adressen til ​Amager klinikken?
plus

Amagerbrogade 114, 1. sal
2300 København S

Hvad er adressen til jeres klinik på Amager?
plus

Adressen til vores klinik på Amager er Amagerbrogade 114, 1. sal, 2300 København S. Når du er inde på klinikken sidder du dig i venteværelset inden din behandler kalder på dig.

​Parkering​ omkring klinikken på Amager?
plus

Parkering: Bagved ejendommen på Shetlandsgade 3 (ved Lidl) er der 1 time gratis parkering. I gaderne omkring og bag klinikken er der betalingsparkering, med en større p-plads på Shetlandsgade. På Englandsvej / Øresundsvej er der gratis gadeparkering.

Transport til klinikken på Amager?
plus

Metro: Klinikken ligger 400 meter fra Amagerbro (M) Linjer M1 og M2. Bus: 5C, 250S Køre lige til døren, stå af ved Øresundvej. Bus 77 stå af ved Englandsvej (100 meter fra klinikken)

  • Amager

    Vores vision for Amager

    Hos AAO Amager tilbyder vi behandling til hele familien. Vi står klar til at hjælpe, hvad end du henvender dig med hovedpiner, sportsskader, graviditet- eller babygener. Vi sætter en stor dyd i, at forstå den enkeltes symptomer, så vi kan diagnosticere og behandle korrekt. Vi anerkender kompleksiteten af sundhed og sygdom. I vores arbejde med kroppen lægger vi stor vægt på at se det hele menneske, vi integrerer altid, biologiske, psykologiske og sociale faktorer når vi arbejder med dig. Med klinikken centralt placeret på Amagerbrogade, har vi indrettet os, i en ældre hyggelig herskabslejlighed, med plads til 6 dygtige behandlere. Vi tilstræber med klinikken på Amagerbrogade 114, at vi, bliver dit foretrukne osteopati valg på Amager.

    - Marika Ertner

    Klinikchef - Amager

Amager

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din osteopat på Amager

Begyndelsen i København. Vores første lokation i hovedstaden. På Amager startede rejsen med Aarhus Osteopati i København


Jens Gram åbnede Aarhus Osteopati´s 3 klinik og sin første af slagsen i København, nærmere på Amager. Den første lokation var i et behandler fællesskab sammen med andre enkeltmandsvirksomheder. Hurtigt blev de fysiske forhold for små til Amager afdelingen, hvorfor vi skulle søge permanent fast egen lokation.

I dag er klinikken placeret på Amagerbrogade midt på Amager bestående af personale der huser 8 osteopater, med en fælles mission: At hjælpe danskere til en hverdag uden smerter.

Klinikken huser også faciliteter til undervisning og genoptræning.

Når du kommer ind af døren ved Aarhus Osteopati Amager går du opad trappen op på 1 sal hvor du tager plads i venteværelset inden behandleren kalder på dig.

Vi er stolte over at allerede kunne kalde os Københavns største klinik og derved værende også i København værende den største aktør i udbredelse af osteopati.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du flere spørgsmål til osteopati, din behandler eller andet, kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.

Husk du altid kan booke en gratis screening online.

Amager

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)