Aarhus Osteopati

Workshops & foredrag til virksomheder

Optimering af sundhed på arbejdspladsen

Vores vision er at mindske smerter i hverdagen

Stress, stillesiddende arbejde og vores moderne livsstil er grundkomponenter i de livsstilssydomme der rammer en stor del af den danske befolkning. Som resultat lever en lang række danskere med smerter og nedsat livskvalitet, det har vi en vision om at afhjælpe. Ikke mindst også for at fremme sundhed på arbejdspladserne rundt om i det danske land. Med andre ord: Vi kommer ud til jer. På arbejdspladserne, i foreningerne, i sportsklubberne – hvor der måtte være behov for indgående viden om menneske kroppen, sindet og vores livsstil samt konsekvenser heraf.

Jens Gram
Jens Gram

Bookes via kontoret, ej online. Autoriseret Osteopat M.D.O., D.O i Womans Health, Autoriseret Fysioterapeut.

Nedsættelse af stress

Forstå din krop ud fra et holistisk synspunkt. Forstå hvordan stress påvirker alle systemer i din krop og hvad stress egentlig er, samt hvad du selv kan bruge af værktøjer til at tage hånd om dit krop og sind.

For virksomheder

Stillesiddende arbejde og konsekvenser heraf

Alt i vores krop bygger på bevægelse, både vores kredsløb, åndedrat og ledvæsker. Stillesiddende arbejde kan give stivhed og nedsat mobilitet i din krop, men også påvirke funktionen af de automatiske funktioner som dit åndedræt og hvordan du trækker vejret. Ved at kende mere til baggrunden af hvordan din krop fungerer samt hvordan du kan bruge det på kontoret til hverdag kan du sørge for at holde kroppen sund, med god funktion og forebygge at der kommer gener på længere sigt.

Nervesystemet – forståelse og påvirkning

Nervesystemet er opdelt i CNS (Kamp flugt / Rest and digest) og PNS det perifere nervesystem. Dette fungerer som et kommunikationscenter til og fra hjernen, hvor der kommunikation via elektriske impulser. Nervesystemet styrer derfor hele din krop, hjernen sender impulser ud hvis du skal gøre noget og omvendt modtager impulser fra hele din krop og fortolker dem.

Lær at forstå dit nervesystem, hvordan du selv kan påvirke og træne det.

For virksomheder

Bevægelse er sundhed

Bevægelse er fundamentet for alt i din krop, derudover har det en stor betydning for dine neurotransmitter og hormoner der hjælper både din krop og sind. Osteopati bygger på at bevægelse er sundhed, kunne du tænke dig at lære mere om hvorfor og hvordan det kan understøttes i din hverdag og af osteopati.

Funktionel medicin (kost og betydningen heraf)

Din livsstil og kost har stor betydning for din sundhed både generelt men også specifik i forhold til bestemte gener.

I tarmen sidder 70-80% af din immunforsvar, så forestil dig hvis der hele tiden er ubelancer her hvordan det vil påvirke hele din krop.

Vi kan derfor bruge kosten til at sørge for din krop har de bedste betingelser til opheling, men også gå helt specifik ift. den enkeltes problemstillinger.

Hvordan kan vi bidrage til jeres virksomhed?

For virksomheder

Vi kommer til jer, i skal bare møde op

For virksomheder

Vi kommer med undervisere der passer til jeres behov

For virksomheder

Vi kommer med en plan ud fra jeres ønsker

For virksomheder

Vi følger op på eventuelle specifikke behov

For virksomheder

Vi tilbyder løbende opfølgning som en del af planen

For virksomheder

Medarbejdere kan indlemmes i nærmeste praksis hvis behovet er der

For virksomheder

Få et uforpligtende tilbud