Aarhus Osteopati

Workshops & foredrag til virksomheder

Optimering af sundhed på arbejdspladsen

Vores vision er at mindske smerter i hverdagen

Stress, stillesiddende arbejde og vores vestlige, moderne livsstil er grundlæggende årsager til de livsstilssygdomme der rammer en stor del af den danske befolkning. Som resultat heraf lever en lang række danskere da også med smerter og nedsat livskvalitet. Dét har vi en vision om at afhjælpe! Ikke mindst ved at fremme sundheden på arbejdspladser.

Med andre ord: Vi kommer ud til jer! Uanset hvor der er behov; på arbejdspladserne, i foreningerne eller i sportsklubberne, så tilbyder vi at udbrede indgående viden om menneskekroppen, sindet samt vores tillagte livsstil og konsekvenserne heraf.

Jens Gram
Jens Gram

Bookes via kontoret, ej online. Autoriseret Osteopat M.D.O., D.O i Womans Health, Autoriseret Fysioterapeut.

Nedsættelse af stress

Forstå din krop ud fra et holistisk standpunkt. Forstå hvordan stress påvirker alle systemer i din krop, og hvad stress egentlig er samt hvad du selv kan bruge af værktøjer til at tage hånd om din krop og dit sind.

For virksomheder

Stillesiddende arbejde og konsekvenser heraf

Alt i vores krop er grundlæggende baseret på bevægelse, herunder eksempelvis kredsløbet, åndedrættet, ledvæsker og muskler. Stillesiddende arbejde kan give stivhed og nedsat mobilitet i kroppen, men det kan også påvirke automatiske funktioner i kroppen, eksempelvis åndedrættet. Ved at kende baggrunden for, hvordan kroppen fungerer samt hvordan bevægelse kan integreres i en travl hverdag, kan du sørge for at holde kroppen sund med god funktion og dermed forebygge gener på sigt.

Nervesystemet – forståelse og påvirkning

Grundlæggende er nervesystemet opdelt i det centrale nervesystem (CNS) og det perifere nervesystem (PNS). Nervesystemet fungerer som et slags kommunikationsrør til og fra hjernen via elektriske impulser og styrer hele kroppen ved at sende signaler ud i kroppen, hvis du f.eks. skal bevæge dig og omvendt modtage signaler fra hele kroppen, f.eks. smerte eller berøring. Hjernen er det øverste kommunikationscenter, hvor de elektriske signaler udsendes, modtages, fortolkes og analyseres.

Lær at forstå dit nervesystem, hvordan du selv kan påvirke og træne det.

For virksomheder

Bevægelse er sundhed

Bevægelse er fundamentalt for kroppen i mange henseender og har stor betydning for signalstoffer i nervesystemet og hormonregulering samt for hvordan disse påvirker krop og sind. Osteopati bygger på at bevægelse er sundhed og vi står derfor altid klar til at lære dig mere om hvordan bevægelse kan understøttes i din hverdag, og hvorfor det er vigtigt.

 

Funktionel medicin (kost og betydningen heraf)

Din livsstil og kost har stor betydning for din sundhed generelt, men også specifikt i forhold til bestemte problemstillinger.

I tarmen sidder 70-80% af dit immunforsvar, og det er derfor vigtigt at opretholde god balance her, fordi det ellers kan påvirke hele kroppen.

Ud fra dette, kan den rette kost bruges aktivt til at sørge for, at kroppen har de bedste betingelser for at være i balance, og derved de bedst mulige forudsætninger for at opnå heling.

 

Hvordan kan vi bidrage til jeres virksomhed?

For virksomheder

Vi kommer til jer, i skal bare møde op

For virksomheder

Vi kommer med undervisere der passer til jeres behov

For virksomheder

Vi kommer med en plan ud fra jeres ønsker

For virksomheder

Vi følger op på eventuelle specifikke behov

For virksomheder

Vi tilbyder løbende opfølgning som en del af planen

For virksomheder

Medarbejdere kan indlemmes i nærmeste praksis hvis behovet er der

For virksomheder

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)