Østerbro

Aarhus Osteopati Østerbro

Østerbro

Adresse

Vermundsgade 38C, 1 sal, 2100 København Ø. (Både opgang E og C kan benyttes)

Østerbro

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Aarhus Osteopati Østerbro

Aarhus Osteopati Østerbro i København var vores anden afdeling i hovedstaden. Afdelingen på Østerbro er at finde på Vermundsgade. Afdelingen på Østerbro servicerer hele Østerbro og omegn. Østerbro klinikken er Aarhus Osteopati´s største klinik i København.

I Aarhus Osteopati Østerbro tilbyder vi osteopati, fysioterapi, massage, akupunktur, kranio sakral terapi, løbestilsanalyse, baby træning, specialist vurdering m.m.

Bestil tid online

Mød teamet af behandlere på Østerbro

Østerbro
Cem Öz

Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 900 DKK

Varighed: Ca. 45 - 60 Min.

Book tid
Østerbro
Line Papuga

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 650 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Østerbro
Christine Wiberg Ewert

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 650 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Østerbro
Peter Westlund

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 600 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Østerbro
Daniel Neiiendam

Master of Science i Osteopati, Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 850 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Østerbro
Gustav Jarl Emborg

Master of Science i Osteopati, Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 900 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Østerbro
Mads Eilert Mathiasen

Master of Science i Osteopati, Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Exam. Sportsfysioterapeut.

Pris: 1050 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Østerbro
Morten Kruuse

Master of Science i Osteopati, Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut., NeuroMetabolisk Behandler.

Pris: 1050 DKK

Varighed: ca. 45-60 min

Book tid
Østerbro
Sissel Arpe

Master of Science i Osteopati, Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 800 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Østerbro

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Østerbro

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din osteopat på Østerbro

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en behandling?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har. Du kan se alle de forskellige priser her. Pris på osteopati er varierende fra land til land og region til region. Dertil afhænger det også meget af hvor “kendt” den enkelte behandler er. Oftest vil behandlere med mange års erfaring havde en fyldt kalender og dermed højere timepris.

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

Handikapforhold og toilet på Østerbro?
plus

Der er elevator til klinikken fra indgang C, men med få trapper for at få tilgængelighed til elevatoren. Derudover er der handikap venlige toiletter.

Hvad er adressen til ​Østerbro klinikken?
plus

Vermundsgade 38C, 1 sal
2100 København Ø

Transport til klinikken på Østerbro?
plus

Adressen til vores klinik på Østerbro er Vermundsgace 38C, 1 sal, 2100 København Ø. Den har beliggenhed blot 5 min fra Lyngbymotorvejen ved Hans Knudsens Plads. Klinikken ligger gåafstand ca. 400 meter fra Skjolds Plads Metro, og ca. 800 fra S-tog Bispebjerg st. og ikke mindst cykelafstand til Københavns Indre By og Brokvarterene.

Parkering​ omkring klinikken på Østerbro?
plus

Vermundsgade er placeret i den billigste (gul zone) hvor der er masser er parkering ude foran klinikken på Vermundsgade samt gaderne omkring.

Du finder vores indgang lige inde i gården, hvor der er parkeringsanlæg, her kan du benytte dig af indgang E eller C, hvor der er elevator. Når du er inde på klinikken sidder du dig i venteværelset inden din behandler kalder på dig.

  • Østerbro

    Vores vision for Østerbro

    AAO Østerbro skal være den pålidelige hjælpende hånd, når folk har brug for den. Der skal være et højt fagligt niveau og personlig hjælp over hele linjen – vi opdaterer os løbende indenfor diverse emner, for netop at imødekomme alle de forskellige mennesker og deres specifikke problemstillinger, som kommer ind ad døren hver dag. Både så vi selv kan hjælpe bedst muligt, men også for at vide, hvem vi skal sende folk videre til, skulle det være nødvendigt. Det kræver selvfølgelig lidt at skabe en klinik, hvor den slags trives og virker, så derfor har vi i AAO også stort fokus på vores interne arbejdsmiljø. Det skal kunne ses og mærkes, at vi er glade for at gå på arbejde. Vi tror på, at vi derigennem kan skabe de bedste forhold for, at hver behandler kan blive så dygtig som muligt.

    - Gustav Jarl Emborg

    Klinikchef - Østerbro

Østerbro

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din osteopat på Østerbro

Københavns største klinik. Vores anden lokation i hovedstaden.


Jens Gram åbnede Aarhus Osteopati´s anden men største lokation i København på Østerbro. På baggrund af øget efterspørgsel efter AAO behandlinger i København valgte vi at åbne en ny stor klinik på Østerbro. Klinikken er at finde på Vermundsgade.

Klinikken på Østerbro huser 9 behandlerrum med tilhørende større undervisning og kursus faciliteter. Østerbro afdelingen har som alle andre afdelinger en fælles mission: At hjælpe danskere til en hverdag uden smerter.

Østerbro afdelingen udgør blot vores anden lokation i hovedstaden som bidrager til vores fremtids vision om, at dække alle dele af den indre København.

Du finder vores indgang lige inde i gården, hvor der er parkeringsanlæg, her skal du benytte dig af indgang E. For dem der har svært ved trapperne kan du benytte dig af indgang C, hvor der er elevator. Når du er inde på klinikken sidder du dig i venteværelset inden din behandler kalder på dig.

Østerbro sammen med afdelingen på Amager gør Aarhus Osteopati den største osteopati aktør i København.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du flere spørgsmål til osteopati, din behandler eller andet, kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.

Husk du altid kan booke en gratis screening online.

Østerbro

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)