Vi tilbyder

Atletforløb

Hvordan performer man på sit ypperste niveau?

Vi hjælper dig som atlet

Som atlet skal du for at være den bedste, have de bedste og optimale funktioner for kroppen. Du sætter din krop under stor træningsmængde og belastning hver dag. For at undgå skader skal din krop have de bedste betingelser for at kunne bevæge sig frit. Vi koncentrerer os om din samlede fysik og livsstil samt restitution. Vores tilgang samler alle aspekter i en helhedsorienteret plan, der ikke blot behandler dine skader, men også forebygger dem. Udover skadesbehandling og forebyggelse specialiserer vi os også i sportspræstation.

Interesseret? Bestil tid i dag

Jacob Hacke
Jacob Hacke

Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Vores tilgang til atleter

Vi ser kroppen som én helhed. Hvordan fungerer dit vestibulære system, som er hjernens balancecenter?

Hvor effektivt arbejder det sammen med dit visuelle (synssystem) og proprioceptive system (fornemmelse af led og muskler)?

Dette kan have stor betydning for præcisionen og hastigheden af dine kropsbevægelser samt hvor præcist du rammer dit mål. Desuden kan en velfungerende samhørighed mellem disse systemer bidrage til skadesforebyggelse.

Vi samarbejder med en bred vifte af atleter, herunder nogle af verdens bedste crossfittere, professionelle fodbold- og håndboldspillere, kampsportsatleter, ultra-løbere, cykelentusiaster og topgymnaster.

 • Atletforløb

  Malte Amundsen

  Jeg havde ingen udfordringer, men søgte efter fodboldrelateret optimering af min krop med balance, styrke og andre fodboldrelaterede øvelser samt behandling på briks. Jeg bruger Jacob Hacke hos afdelingen i Næstved, når jeg er hjemme i offseason, for at holde mig skarp og forbedre de små ting.

  - Malte Amundsen

  Professionel fodboldspiller

Atletforløb
Atletforløb

Hvad kan du forvente?

Inden vi går i gang, foretager vi en omfattende vurdering af din krops funktioner, dens styrker, svagheder og potentiale for optimering.

Vi tager i betragtning hele din skadeshistorik, din krops tidligere erfaringer og det miljø, den befinder sig i.

Behandlingsmetode
Vores behandling fokuserer på at forbedre funktionen og bevægeligheden i de områder, der er begrænsede, samt på at fremme kredsløbet og flowet i de områder, der kræver optimering.

Vores metoder spænder fra ledmanipulationer og kranieteknikker til fascieudstrækninger og muskelbehandlinger.

Individuelt tilpassede øvelser
Vi udformer en plan specielt til dig, hvilket sikrer, at du arbejder målrettet mod dine målsætninger og bliver mere uafhængig i din træning.

Forbedret restitution
Vi evaluerer din søvn, kost og overordnede livsstil for at identificere områder, hvor vi kan booste din restitution og højne din krops ydeevne.

Mental og emotionel forståelse
Med erfaring fra sport på topniveau forstår vi de krav og udfordringer, det stiller til personen bag atleten.

Dyb kropsbevidsthed
Vi lægger vægt på at uddanne dig i at forstå din egen krop. Det er essentielt for os, at du kan afkode din krops signaler. Jo dybere din indsigt i din krop, desto bedre kan du yde.

 • Atletforløb

  Jonas Fragtrup

  Jeg har igennem de sidste 1,5 år døjet med mit højre knæ som skyldes en mindre skade på ledbrusken og en endnu ældre skulderskade. Jeg har de sidste 6 måneder brugt AAO til både at håndtere aktuelle skader, så jeg har kunne gennemføre de foran liggende træningsblolle og konkurrencer bedste muligt. Men næste lige så vigtigt, så har vi formået at arbejde skades forebyggende og performance optimerende. Om det har en sammenhæng vides ikke, men jeg har haft min bedste sæson nogensinde med bla. DM og NM guld samt en 7.plads ved VM. Jeg vil anbefale AAO og Osteopati generelt, til andre atleter, det dækker en større del af paletten end bare massage og nåle.

  - Jonas Fragtrup

  Professionel femkæmper

Atletforløb

Næste niveau – funktionel Medicin

Som professionel atlet eller dedikeret motionist får du hos os en enestående mulighed for at dykke dybt ned i din egen fysiologi, DNA og biokemi. Vi tilbyder nemlig funktionel medicin – og test af kroppen som en del af vores virke.

Ved hjælp af vores avancerede testapparater, udviklet i tæt samarbejde med nogle af verdens mest anerkendte laboratorier, kan du få et detaljeret indblik i din krops funktioner.

Dette giver dig værdifulde oplysninger, som kan anvendes til at skræddersy din træning og kost. En detaljeret forståelse af disse faktorer kan betydeligt minimere risikoen for skader. Det er værd at bemærke, at skader ofte er den primære hindring for, at atleter og motionister ikke opnår deres ønskede målsætninger. Med vores hjælp kan du blive endnu skarpere på at forudse og forebygge disse risici, så du kan yde dit bedste.

Læs mere om funktionel medicin

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening
 • Atletforløb

  Rebecka Vitesson

  Lige pt en skulder skade. Men ellers er der altid mange små ting, når man træner på højt plan og så mange timer om ugen. Derfor er det altid brug for at holde kroppen i skak med god og regelbundet behandling. Jeg har siden et år tilbage fået hjælp af Mads Eilert fra Østerbro/Amagerbro klinikken. Det er den bedste investering jeg har gjort for mig og min sport. Mads er utrolig dygtig til at kende hvordan hele kroppen hænger sammen, og har hjulpet mig igennem skader, stress og at konstant holde mig på toppen i min sport som elite atlet. Sætter kæmpe pris på regelbundet behandling hos AAO.

  - Rebecka Vitesson

  Elite Crossfit atlet på fuldtid

Atletforløb

Find din nærmeste afdeling

Atletforløb Atletforløb
Roskilde
Læs mere
Atletforløb Atletforløb
Hillerød
Læs mere
Atletforløb Atletforløb
Hjørring
Læs mere
Atletforløb Atletforløb
Randers
Læs mere
Atletforløb Atletforløb
Frederiksberg
Læs mere
Atletforløb Atletforløb
Valby
Læs mere
Atletforløb Atletforløb
Esbjerg
Læs mere
Atletforløb Atletforløb
Vejle
Læs mere
Atletforløb Atletforløb
Horsens
Læs mere
Atletforløb Atletforløb
Aalborg
Læs mere
Atletforløb Atletforløb
Haderslev
Læs mere
Atletforløb Atletforløb
Odense
Læs mere
Atletforløb Atletforløb
Herning
Læs mere
Atletforløb Atletforløb
Holstebro
Læs mere
Atletforløb Atletforløb
Næstved
Læs mere
Atletforløb Atletforløb
Østerbro
Læs mere
Atletforløb Atletforløb
Amager
Læs mere
Atletforløb Atletforløb
Aarhus
Læs mere

Medlem af Danske Osteopater

​Aarhus Osteopati er medlem af Danske Osteopater. Dette sikrer kunder at de får kvalitets osteopatisk behandling. Osteopat D.O. M.R.O.DK.

danske osteopater
Atletforløb

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)