Horsens

Aarhus Osteopati Horsens

Horsens

Adresse

Allegade 2, 1 sal. 8700 Horsens.

Horsens

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Aarhus Osteopati Horsens

Aarhus Osteopati’s Horsens afdeling var vores syvende afdeling i Jylland, beliggende på Allegade 2 i hjertet af Horsens.

Vores team af osteopater er klar til at modtage dig, og vi tilbyder en bred vifte af services til vores søde patienter i Horsens og omegn.

Bestil tid online

Mød teamet af behandlere i Horsens

Horsens
Karina Vorup Larsen

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 450 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Horsens
Mikkel Bjørn Spliid

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 500 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Horsens
Daniel Staniul Pedersen

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 550 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Horsens
Martin Ferdinand Møller

Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 800 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Horsens
Stine Jacobsen

Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 850 DKK

Varighed: ca. 40 min

Book tid

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Horsens

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Horsens

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din osteopat i Horsens

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en behandling?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har. Du kan se alle de forskellige priser her. Pris på osteopati er varierende fra land til land og region til region. Dertil afhænger det også meget af hvor “kendt” den enkelte behandler er. Oftest vil behandlere med mange års erfaring havde en fyldt kalender og dermed højere timepris.

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

​Handicapforhold og toilet i Horsens?
plus

​Klinikken har elevator og handicap venlig faciliteter.

Hvad er adressen til Horsens klinikken?
plus

Allegade 2, 1 sal.
8700 Horsens

Hvad gør jeg ved ankomst​ til klinikken i Horsens?
plus

Tag hovedindgangen, ved ankomst bedes du sætte dig i venteværelse, til din behandler kommer og henter dig.

Parkering​ omkring klinikken Horsens?
plus

Du kan parkere på huset P-plads, der ligger i baggården. Derudover ligger Coop 365 parkering og Rædersgade 1-3 parkering lige ved klinikken.

Transport til klinikken i Horsens?
plus

Det er nemt at tage bilen samt offentlig transport til klinikken. Horsens station er placeret 500 meter fra klinikken.

  • Horsens

    Vores vision for Horsens

    Vi bestræber os på at være Horsens og omegns foretrukne osteopater! Vores ønske er at hjælpe dig på vej mod et bedre helbred - fysisk og mentalt. På klinikken behandler vi mennesker i alle aldre. Fra den nyfødte, som kan have svært ved at ligge på maven, til den gravide, som kan have svært ved at føre et aktivt liv. Eller fodboldspilleren med lyske udfordringer, paddelspilleren med skuldersmerter eller en bedsteforælder, hvis dårlige knæ forhindrer leg på gulvet med børnebørnene. Eller dig som får ondt i ryggen, når du skal rejse dig fra en stol. Vi møder hver dag mennesker med forskellige udfordringer, derfor er det vores ansvar at have en bred faglig og praktisk viden, så vi kan hjælpe bedst mulig. Det gør vi ved at videreuddanne os, bruge og lære af hinandens kompentencer internt på klinikken og i hele organisationen Aarhus Ostepati. Martin og jeg ønsker at drive en klinik, som udstråler professionalisme og rummer nærvær og omsorg. Det viser sig i måden, vi møder dig på, måden vi omgåes som kollegaer og klinikkens atmosfære. Vi glæder os til at tage imod dig og hjælpe dig.

    - Stine Kjær Jacobsen

    Klinikchef - Horsens

Horsens

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din osteopat i Horsens

Vores syvende klinik i Jylland. 


Jens Gram åbnede Aarhus Osteopati´s lokation i Horsens. Vi betragter lokationen i Horsens som et vigtigt led i vores vision om at have klinikker i alle store og mellemstore byer i hele Danmark. Her er byerne i Jylland naturligvis vigtige at etablere sig i, idet Aarhus Osteopati oprindeligt er jysk.

Horsens har 6 behandlerrum for vores nye og kompetente team som har en fælles mission: At hjælpe danskere til en hverdag uden smerter.

Afdelingen huser også trænings- og undervisningsafdeling.

Ved ankomst til klinikken går du ind igennem hovedindgangen, går op ad trapperne op til 1 sal hvor du bedes du sætte dig i venteværelse, til din behandler kommer og henter dig.

Du kan parkere på P-pladsen, der ligger i baggården mod betaling i parkerings-app, der kan ikke betales med kort eller kontant. Anden nærliggende betalingsparkering findes på Rædersgade 1-3. Derudover ligger der kommunal parkering ved Coop 365/Svanens torv. Alternativ er der Farvergade. Begge steder skal du huske at registere dig på parkeringsapp eller fysisk stander.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du flere spørgsmål til osteopati, din behandler eller andet, kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.

Husk du altid kan booke en gratis screening online.

Horsens

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)