Holstebro

Aarhus Osteopati Holstebro

Holstebro

Adresse

Sønderlandsgade 12, st. tv., 7500 Holstebro.

Holstebro

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Aarhus Osteopati Holstebro

Aarhus Osteopati Holstebro afdelingen var den femte afdeling i Jylland. Afdelingen i Holstebro er at finde på Sønderlandsgade i hjertet af byen. Afdelingen i Holstebro servicerer store dele af Vestjylland inklusivt byerne i omegnen som bl.a. Thisted, Struer og Ringkøbing.

I Aarhus Osteopati Holstebro tilbyder vi osteopati, fysioterapi, massage, akupunktur, kranio sakral terapi, løbestilsanalyse, baby træning, specialist vurdering m.m.

Bestil tid online

Mød teamet af behandlere i Holstebro

Holstebro
Malene Mira Petersen

Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 750 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Holstebro
Jacob Dejgaard

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 700 DKK

Varighed: ca. 40 min

Book tid
Holstebro
Kenni Lisbjerg Nygaard

Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 800 DKK

Varighed: ca. 40 min

Book tid

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Holstebro

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Holstebro

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din osteopat i Holstebro

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en behandling?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har. Du kan se alle de forskellige priser her. Pris på osteopati er varierende fra land til land og region til region. Dertil afhænger det også meget af hvor “kendt” den enkelte behandler er. Oftest vil behandlere med mange års erfaring havde en fyldt kalender og dermed højere timepris.

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

​Handicapforhold og toilet i Holstebro?
plus

Klinikken er handicapvenlig på stueetage med handicapvenlig toilet.

Hvad er adressen til Holstebro klinikken?
plus

Sønderlandsgade 11, st. tv.
7500 Holstebro

Hvad gør jeg ved ankomst​ til klinikken i Holstebro?
plus

Tag hovedindgangen, ved ankomst bedes du sætte dig i venteværelse, til din behandler kommer og henter dig.

Transport til klinikken i Holstebro?
plus

Det er nemt at tage bilen samt offentlig transport til klinikken. Holstebro station ligger 1,2 km fra klinikken og busstoppestedet Slotsgade (Holstebro kommune) ligger 400 meter fra klinikken. Der er gratis parkering omkring klinikken, med 3 timers parkering ved Kvickly og fri parkering på toftegade.

  • Holstebro

    Vores vision for Holstebro

    Min vision med afdelingen i Holstebro er at skabe en klinik i øjenhøjde med de lokale. Jeg er personligt ikke selv fra Holstebro eller omegn, men jeg har hurtigt fået et indtryk af at det betyder ekstra meget, at være jordnær og tilstedeværende i den daglige praksis. Det var familiemæssige omstændigheder der bragte min kæreste og jeg til byen, og vi har været utroligt glade for at være flyttet hertil. I Holstebroafdelingen vægter det faglige miljø højt, og ønsker at den enkelte føler sig hørt og godt taget imod. Man bliver aldrig færdig med at lære, og vi skal gøre vores bedste, for altid at være opdateret på det der rør sig i vores felt. I takt med at kendskaben til osteopati stiger, skal vi rumme flere behandlere, så vi kan udnytte hinandens forcer, erfaringer og personlige interesser til at være endu skarpere på lige netop din problematik.

    - Jacob Dejgaard

    Klinikchef - Holstebro

Holstebro

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din osteopat i Holstebro

Vores femte klinik i Jylland men den første klinik i Vestjylland. 


Jens Gram åbnede Aarhus Osteopati´s første lokation i Vestjylland i Hostebro. Beslutningen om valget af lokationen blev truffet på baggrund af stigende efterspørgsel efter AAO behandlinger fra Vestjylland.

Vores lille og hyggelige klinik i Holstebro huser 3 behandlerrum der skal huse vores dygtige behandlerteam. Holstebro afdelingen har også en fælles mission: At hjælpe danskere til en hverdag uden smerter.

Holstebro afdelingen huser udover behandlerrum, trænings- og undervisningsafdeling.

Ved ankomst til klinikken tager du hovedindgangen og når du er inde på klinikken du sætte dig i venteværelse, til din behandler kommer og henter dig.

Husk der er gratis parkering omkring klinikken, med 3 timers parkering ved kwickly og fri parkering på Toftegade.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du flere spørgsmål til osteopati, din behandler eller andet, kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.

Husk du altid kan booke en gratis screening online.

Holstebro

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)