Risskov

Aarhus Osteopati Risskov

Risskov

Adresse

Risskov

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Aarhus Osteopati Risskov

Vi har længe drømt om at åbne en klinik i Risskov-området, så vores lokale kunder kan nyde godt af vores osteopatbehandlinger på en mere praktisk placering. Vi er fascinerede af Risskovs smukke natur og livlige atmosfære, og ønsker at være en del af det ved at tilbyde osteopatisk behandling til lokalbefolkningen. I øjeblikket tilbyder vi behandling via vores afdeling i Aarhus Centrum – beliggende på Dalgas Avenue.

I Aarhus Osteopati Aarhus tilbyder vi osteopati, fysioterapi, massage, akupunktur, kranio sakral terapi, løbestilsanalyse, baby træning, specialist vurdering m.m.

Bestil tid online

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Risskov

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Risskov

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din osteopat i Risskov

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en behandling?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har. Du kan se alle de forskellige priser her. Pris på osteopati er varierende fra land til land og region til region. Dertil afhænger det også meget af hvor “kendt” den enkelte behandler er. Oftest vil behandlere med mange års erfaring havde en fyldt kalender og dermed højere timepris.

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

Hvad er adressen til ​Aarhus Osteopati i Aarhus?
plus

Adressen til Aarhus Osteopati Aarhus er:

  • Aarhus Sundhedscente
  • Dalgas Av​enue 2E, 1sal.
  • 8000 Aar​hus C

Handicap forhold og toilet i Aarhus?
plus

Til klinikken er der tilknyttet elevator med indgang fra gadeplan. Der er gode handicapvenlige toiletforhold på klinikken. ​

Hvad gør jeg ​ved ankomst​ til Aarhus Osteopati Aarhus?
plus

​Klinikken er at finde på to etager, 1 og 2 etage. Husk at kigge i bekræftigelse mailen eller sms hvilken behandler du skal indtil. Der står behandler navne på etagerne i starten af gangen på begge etager. Du sidder dig ud i gangen og venter på at behandleren kalder dig ind.​

Parkering​ omkring klinikken i Aarhus?
plus

Parkering i gaderne omkring klinikken skal købes igennem diverse parkerings apps. Klinikken har 5 gratis parkeringspladser der ligger udenfor klinikken. Her skal du huske at anføre registreringsnummer på din bil i vores parkeringsautomat inde på klinikken.

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din osteopat i Risskov


Risskov er et smukt område i Aarhus, der tiltrækker mange mennesker med sin charmerende atmosfære og nærhed til naturen.

Hos Aarhus Osteopati vil vi gerne hjælpe lokale beboere med at opretholde deres sundhed og trivsel ved at tilbyde osteopatisk behandling. Selvom vores klinikker ikke er tilgængelige i området endnu, er du velkommen til at besøge en af vores andre klinikker i Aarhus

For patienter der har bopæl i Risskov så kan de finde vores nærmeste klinik her – og adressen her: Dalgas Avenue 2E, 8000 Aarhus C.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du flere spørgsmål til osteopati, din behandler eller andet, kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.

Husk du altid kan booke en gratis screening online.