Vi tilbyder

Massage

Vi samarbejder med RaskRask, som tilbyder udekørende massage til privat og erhverv.

Hvor stammer massage fra?

​​Massage er en behandlingsform, der har eksisteret helt fra oprindelsen af mennesket. Der findes mange forskellige former for massage, som har forskellige indvirkninger på kroppen. RaskRask har et nøje udvalgt team, der tager sig af dig, efter dine behov.

Besøg Rask Rask og book en tid til massage

Massage kan fjerne og lindre smerter

Virkningen af massage opstår igennem afslapning af smertereceptorer i bløddelene (muskler, sener og andet bindevæv). Massage udløser ligeledes produktion af endorfiner, altså et naturligt stof der nedsætter smerte.

Massage fremmer ligeledes blodcirkulationen i det behandlede område.

Massage kan derfor fremskynde restitution efter hård træning, afslappe spændte og stressede muskler, smertelindre og fremme immunforsvaret (immunsystemet).

Massage af rygsmerter

Rygsmerter er en almindelig lidelse, som mange oplever på et tidspunkt i deres liv. Disse smerter kan variere fra milde til intense og kan skyldes alt fra dårlige arbejdsstillinger til pludselige skader. Det er vigtigt at lytte til sin krop og søge rådgivning eller behandling, hvis smerterne forværres eller varer ved. Massørerne hos RaskRask har erfaring med at behandle rygsmerter gennem massagebehandling.

Det betyder at selv om genen eller smerten ligger i lænden så undersøger massøren alligevel rygsøjlen som en helhed og behandler alle de områder i ryggen hvor der gemmer sig problemstillinger.

Massage af nakkesmerter

Nakkesmerter er en hyppig lidelse. Nakkesmerter kan være i forskellige former såsom hold eller hekseskud i nakken m.m.

Hos RaskRask er alle massører certificerede og professionelle. Du kan booke en massør til at komme hjem til dig i hjemmets trygge rammer.

Massage

Massage og smertelindring

Massage stimulerer mekano- og smertereceptorer i organismen således at de smertefremmende indput der sendes til rygsøjlen og videre til hjernen hæmmes. Ved at massere dermotome (hud), angiotome (blodkar), viscerotome (organer) samt musklerne kan smertesignalerne (kroniske og akutte smertesignaler) reduceres og ofte fjernes.

Ved massage bliver der desuden stimuleret frigivelse af endorfiner og andre smerteinhiberende hormoner.

Massage, nervesystemet & stress

Massage kan reducere spændstigheden i kroppen som hjernens arousal centre har aktiveret (gamma tone). Blid form for massage kan derfor give centre i hjernen ro og derved afstresse centralnervesystemet.

Massage giver ligeledes energi i cellernes energidepoter (mitrocondrier) ​således at kroppen bliver forfrisket og klar til dagens udfordringer.

Massage og muskelspændinger

Spændinger og stivhed i muskulatur kan løsnes ved forskellige former for massage alt afgørende hvor de ømme muskler befinder sig henne. Spændte muskler der ligger i dybden eksempelvis i balden eller i skuldrene så kan massøren bruge dybdegående massage. Hvis spændingerne og ømheden er på overfladen så kan massagen være mere blid. Effekten af massagen er at der øges blodgennemstrømningen i musklerne således at affaldsstofferne kan fjernes fra det ømme område.

Book tid her eller ring til 9388 0063 og book en tid en lindrende massage hos RaskRask

Hvad kan massage afhjælpe?

Massage kan afhjælpe mange typer gener og skader i det muskuloskeletale system.

Følgende er de hyppigste problemer som massage med Rask Rask afhjælper:

Nakkesmerter
Myoser og muskelinfiltrationer er ofte årsager til smerter i nakke. Korrigering af arbejdsstillinger og holdning i kombination med massage kan være effektivt mod nakkesmerter.

Rygsmerter
Spændinger i rygmuskler og bindevæv kan ofte medføre skævhed og hold i ryggen. Massage kan både anvendes som forbyggelse og behandling af disse problemer.

Skuldersmerter
Når vi masserer skuldersmerter, om det er for skulder impingement (afklemninssyndrom), frossen skulder eller noget andet, skal vi ofte tage hånd om hele kroppen, altså ryg, nakke og bækken.

Hovedpine
Vi har mange på klinikken der en eller to gange i måneden får forbyggende massage behandling mod hovedpine og migræne. Vores massører kan også behandle hovedpine og migræne hvis den allerede er opstået.

Iskias
Iskias nerven har sit forløb fra ryggen igennem balden, forbi ledbånd og i selve baglåret. Massage er fantastisk redskab til at løsne de områder.

Vores tilgang til massage

Hos RaskRask betragter vi massage som mere end bare en behandling; det er en rejse mod velvære. Med vores dygtige massører og en forståelse for den individuelle krops unikke behov, tilpasser vi hver session for at sikre maksimal afslapning, heling og genopretning. Vores massørers metoder kombinerer traditionelle teknikker med moderne viden, hvilket garanterer en oplevelse, der ikke kun lindrer spændinger men også fremmer generel sundhed og balance.

Book tid her eller ring til 9388 0063 og book en tid en lindrende massage hos RaskRask

Massage

Hofte- og lyskesmerter
Dyb massage er rigtig effektiv mod lyske- og hoftesmerter der ofte skyldes psoas smerter.

​Baldesmerter (piriformissyndromet)
Massør ved Aarhus Osteopati har en grundig viden indenfor de strukturer der befinder sig i balden. Piriformis musklen er én af de muskler som er vigtig at massagere grundigt igennem.

Albuen (albuesmerter)
Massage af albue og underarm stimulerer øget blodcirkulation ned til de smertefulde områder. Dette medfører hurtigere heling.

​Knæsmerter
Massage af lår- og lægmuskulatur er rigtig godt i forhold til smerter i knæet.

​Ankelsmerter og forstuvet ankel
Smerter i anklen og foden har ofte sin oprindelse fra læg eller ryg. Disse områder kan massage afhjælpe.

Stress
Stress, træthed og uro i kroppen – massage nedsætter stivhed og spænding i muskulatur og bindevæv hvilket er medvirkende til afstressning af kroppen.

​Graviditets gener
Gener hos den gravide såsom bækkenløsning, ryglidelser, problemer med fødderne eller nakkegener behandler massørerne i Rask Rask.

Fysiurgisk massage

Muskler og tilhæftninger arbejdes med i dybden hvilket har kraftigt øgning af blodgennemstrømningen. Der bliver ligeledes arbejdet med leddene hvilket kan frigive restriktioner og låsninger.

Dybdemassage

Dybdamassage eller dybdegående massage er en massage form der fokuserer på bindevæv og muskler der er dybereliggende i kroppen. Denne form for massage er ofte meget effektiv for heling af skader, fiberskader og lignende gener.​

Massage

Vores tilgang til massage

Vi specialiserer os i at kombinere og skræddersy det bedst mulige behandlingsforløb til dig. Alle behandlerne i RaskRask består af dygtige, passionerede og certificerede massører.

Tid til massage? Bestil tid i dag

Eller ring på tlf. 9388 0063

Bliv klogere på fysiurgisk massage og dybdemassage

Sportsmassage

Sportsmassage kan sammenlignes med fysiurgisk massage, men den største forskel på de to massageformer er, at sportsmassage er mere rettet mod behandlinger af skader og optimering af kroppens fysiske ydelse.

Sportsmassage er en specialiseret form for massage, der er designet til at hjælpe atleter med at præstere på deres bedste. Denne type massage fokuserer på områder af kroppen, der er overbelastede og stressede fra gentagen og ofte aggressiv bevægelse. Sportsmassage kan forbedre fleksibiliteten, reducere muskelspændinger, hjælpe med at forebygge skader og fremskynde restitutionen. Uanset om man er professionel atlet eller en weekendkriger, kan sportsmassage være et værdifuldt redskab i enhver træningsrutine.

Graviditetsmassage

Formålet med denne form er at fjerne spændinger, gener og smerter, der følger i graviditeten. Graviditetsmassage hos RaskRask er skræddersyet til den gravide kvindes særlige behov. Med vores certificerede massører er målet at tilbyde velvære og lindring gennem hele graviditeten, alt imens vi prioriterer komfort og tryghed. Massagen afslapper musklerne, forbedrer blodcirkulationen, og mindsker stress, hvilket er gavnligt for både mor og baby. Selvom vores behandlinger er skræddersyet til den enkeltes behov, anbefales det stadig at konsultere en læge inden behandling. Med fokus på sikkerhed og komfort kan du nu nemt booke en massør via vores hjemmeside, som kommer direkte til dit hjem med alt nødvendigt udstyr.

Find din nærmeste afdeling

Massage Massage
Roskilde
Læs mere
Massage Massage
Hillerød
Læs mere
Massage Massage
Hjørring
Læs mere
Massage Massage
Randers
Læs mere
Massage Massage
Frederiksberg
Læs mere
Massage Massage
Valby
Læs mere
Massage Massage
Esbjerg
Læs mere
Massage Massage
Vejle
Læs mere
Massage Massage
Horsens
Læs mere
Massage Massage
Aalborg
Læs mere
Massage Massage
Haderslev
Læs mere
Massage Massage
Odense
Læs mere
Massage Massage
Herning
Læs mere
Massage Massage
Holstebro
Læs mere
Massage Massage
Næstved
Læs mere
Massage Massage
Østerbro
Læs mere
Massage Massage
Amager
Læs mere
Massage Massage
Aarhus
Læs mere

Medlem af Danske Osteopater

​Aarhus Osteopati er medlem af Danske Osteopater. Dette sikrer kunder at de får kvalitets osteopatisk behandling. Osteopat D.O. M.R.O.DK.

danske osteopater
Massage

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)