Fysioterapeut Aalborg

Fysioterapi Aalborg

Fysioterapeut Aalborg

Adresse

Nybrogade 14, st 9000 Aalborg.

Fysioterapeut Aalborg

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Fysioterapeut Aalborg

Med baggrund i fysioterapien

Alle vores behandlere er uddannede fysioterapeuter. Osteopati, som er en udvidelse af fysioterapien, giver os et mere helhedsorienteret syn på kroppen og dens systemer. Derfor tilbyder vi selvfølgelig også fysioterapi i alle vores afdelinger. Vi kræver ikke henvisning fra egen læge, og vi står altid klar til at hjælpe, og ofte kan du få en tid med kort varsel, hvis du har brug for det.

Din foretrukne fysioterapeut i Aalborg

I Aalborg Osteopati er vi dedikerede til at tilbyde en omfattende behandlingsoplevelse. Udover vores specialisering i osteopati, er vi også eksperter i fysioterapi, som tilbydes på alle vores lokationer. Vores team af osteopater har en robust baggrund i fysioterapi, hvilket danner grundlaget for deres videreuddannelse i osteopati. Denne unikke kombination af kompetencer sikrer, at vores patienter modtager en grundig, alsidig og personligt tilpasset behandling, hvor vi integrerer det ypperste fra begge discipliner for at fremme din sundhed og trivsel.

Tid til Fysioterapeut? Book online

Mød teamet af fysioterapeuter i Aalborg

Fysioterapeut Aalborg
Jakob Enevoldsen

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 650 DKK

Varighed: ca. 60 min

Book tid
Fysioterapeut Aalborg
Nina Nygaard Golding

Er i øjeblikket på barsel, Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 450 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Fysioterapeut Aalborg
Signe Langgaard Iversen

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 550 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Fysioterapeut Aalborg
Mathias Jacobsen

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 650 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Fysioterapeut Aalborg
Kirstine Kjellerup Jensen

Er i øjeblikket på barsel, Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 850 DKK

Varighed: ca. 40 min

Book tid
Fysioterapeut Aalborg
Casper Svinth Nedergaard

Bookes via kontoret, ej online. Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 900 DKK

Varighed: ca. 30-45 min

Book tid
Fysioterapeut Aalborg
River Breinholt

Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 1050 DKK

Varighed: ca. 40 min

Book tid
Fysioterapeut Aalborg
Jeppe Larsen

Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 1050 DKK

Varighed: ca. 40 min.

Book tid

Fysioterapi & osteopati – hvordan hænger det sammen?

De fleste osteopater starter som fysioterapeuter. De 2 behandlingsformer hænger tæt sammen og minder lidt om hinanden. Osteopatien har ofte et mere holistisk syn på kroppen og er en overbygning på 4 år efter fysioterapien. For at læse denne uddannelse skal man være enten læge (som vi har et par stykker der er), kiropraktor eller fysioterapeut. Vi kigger på kroppen overordnet som en enhed der skal være i balance. Mentalt og fysisk. Vores baggrund i fysioterapien giver os grundstenene til det fysiske.

Vores arbejde som fysioterapeuter er baseret på en dyb forståelse af kroppens anatomi, fysiologi og bevægelsesmønstre.

Vi anvender en bred vifte af teknikker og terapier for at forbedre patientens fysiske tilstand, herunder manuel terapi, øvelsesterapi, massage, og brug af varme, kulde og evt. nye redskaber der dukker om i fysioterapien. Dertil har vores fysioterapeuter en overbygning som sagt, fra osteopatien, hvor vi kan kigge endnu dybere i kroppen.

Tid til Fysioterapeut? Book online

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Fysioterapeut Aalborg

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Fysioterapeut Aalborg

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din fysioterapeut i Aalborg

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en behandling?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har. Du kan se alle de forskellige priser her. Pris på osteopati er varierende fra land til land og region til region. Dertil afhænger det også meget af hvor “kendt” den enkelte behandler er. Oftest vil behandlere med mange års erfaring havde en fyldt kalender og dermed højere timepris.

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

Hvad er adressen til ​Aalborg klinikken?
plus

Nybrogade 14, st.
9000 Aalborg​

Parkering​ omkring klinikken i Aalborg?
plus

​Parkering: Aarhus Osteopati Aalborg har gode parkeringsmuligheder. Der er betalingspladser helt tæt ved klinikken til 7 kr./time, og der er 1 times GRATIS parkering i nogle af de nærliggende gader, f.eks. Skibbrogade.

Parkeringsplads Badehusvej 5 (300 meter fra klinikken).

Transport til klinikken i Aalborg?
plus

Hvis du kommer fra Nordjylland, dvs. Skagen, Hirtshals, Frederikshavn, Blokhus, Nibe, Aabybro, Hjallerup m.m. kan du nemt tage offentlig transport til og fra klinikken.

Tog: Klinikken ligger 1,4 km fra Aalborg Hovedbanegård. Vestby togstation ligger 500 meter fra klinikken, der stopper de fleste tog.
Bus: Busstoppested Strandvejen Aalborg stopper 200 meter fra klinikken.

Ved ankomst​ til Aarhus Osteopati i Aalborg
plus

​Klinikken er at finde på adressen Nybrogade 14, st. 9000 Aalborg. Ved ankomst sætter du dig i venteværelset og venter på, at din behandler kalder dig ind.

  • Fysioterapeut Aalborg

    Vores vision for Aalborg

    Vores vision i AAO Aalborg er at gøre Aalborg-klinikken til et fagligt fyrtårn i Nordjylland. Vi bestræber os på at være de bedste ved konstant at søge faglig og personlig videreudvikling. Klinikken danner dermed et massivt grundlag for faglig sparring internt i Aalborg samt til vores andre nordjyske klinikker, for nuværende i Hjørring. Aalborg er en stor by, som efter vores mening fortjener en god og betydelig osteopati-klinik. Ved at klinikken har en vis størrelse, giver det øget mulighed for at have osteopater med forskellige specialer, så vi til enhver patient kan yde kompetent undersøgelse og behandling. Vi ser det som en nødvendighed, da mange af vores patienter i Nordjylland har langvarige og komplekse smerteproblematikker.

    - Casper Svinth Nedergaard

    Klinikchef - Aalborg

Fysioterapeut Aalborg

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din fysioterapeut i Aalborg

Vores første fysioterapiklinik i Nordjylland.


Jens Gram etablerede Aalborg Fysioterapi – den første fysioterapiklinik under vores nordjyske afdeling. Aalborg, som Danmarks fjerde største by, var en oplagt tilføjelse til vores geografiske dækning, da vi allerede havde mange patienter, der rejste fra Aalborg til Aarhus for at modtage specialiseret fysioterapi.

Aalborg klinikken råder over 6 behandlerrum, bemandet af vores dygtige behandlerteam, som alle deler samme mission: At assistere danskere i at opnå en hverdag fri for smerter.

Ved ankomst til fysioterapiklinikken bedes du gå ind gennem hovedindgangen og fortsætte op ad trapperne til 1. sal. Her finder du venteværelset, hvor du venligst skal vente, indtil din fysioterapeut kommer for at hente dig.

Der er fremragende parkeringsmuligheder i nærheden af klinikken. Direkte ved klinikken findes betalingsparkering til en pris af 7 kr./time. Desuden tilbydes der 1 times GRATIS parkering i flere af de omkringliggende gader, såsom Skibbrogade.

Du kan finde svar på almindelige spørgsmål om klinikken i vores FAQ-sektion herover, eller ved at besøge vores side med ofte stillede spørgsmål.

Hvis du har yderligere spørgsmål om fysioterapi, din behandler eller andet, er du velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon.

Husk, at du altid har mulighed for at booke en gratis screening online.

Fysioterapeut Aalborg

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)