Skagen

Aarhus Osteopati Skagen

Skagen

Adresse

Skagen

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Aarhus Osteopati Skagen

Vi er glade for at kunne tilbyde osteopati og osteopatbehandlinger til klienter i Skagen og omegn fra vores afdeling i Aalborg. Åbningen af vores afdeling i Aalborg har gjort det muligt for os at tilbyde vores behandlinger til et større område og give vores klienter mulighed for at modtage osteopati og osteopatbehandlinger i en større by med flere behandlingsmuligheder.

I Aarhus Osteopati Aalborg tilbyder vi osteopati, fysioterapi, massage, akupunktur, kranio sakral terapi, løbestilsanalyse, baby træning, specialist vurdering m.m.

Bestil tid online

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Skagen

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Skagen

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din osteopat i Skagen

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en behandling?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har. Du kan se alle de forskellige priser her. Pris på osteopati er varierende fra land til land og region til region. Dertil afhænger det også meget af hvor “kendt” den enkelte behandler er. Oftest vil behandlere med mange års erfaring havde en fyldt kalender og dermed højere timepris.

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din osteopat i Skagen


Skagen er en af Danmarks mest populære turistdestinationer og er kendt for sin fantastiske natur, charmerende bymidte og rige historie. Vores erfarne osteopater kan hjælpe med at lindre smerter og ubehag og forbedre kroppens generelle sundhed og velvære, hvilket kan bidrage til at gøre dit ophold i Skagen mere behageligt.

Vores afdeling i Aalborg ligger i et travlt område med gode transportforbindelser, hvilket gør det nemt for vores klienter at besøge os.

For patienter i Skagen så kan de finde vores adresse i Aalborg her: Aarhus Osteopati | Aalborg er placeret i hjertet af Aalborg på Nybrogade 14, st 9000 Aalborg.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du flere spørgsmål til osteopati, din behandler eller andet, kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.

Husk du altid kan booke en gratis screening online.

Skagen

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)