Gratis screening

Få ledige tider hver måned 🗓️

Book gratis screening

Hvad er en gratis screening og hvorfor tilbyder vi det?

Gratis screening

Din tur til gratis screning?

Få et indblik i osteopatiens verden med vores tilbud om gratis screening! Siden 2020 har vi i Aarhus Osteopati pioneret i at introducere osteopati til danskerne. Osteopati blev autorisationsberrettiget i Danmark i 2018 og er derfor et stadigt nyt, men voksende fagområde i det danske sundhedsvæsen.

Vores mål? At øge kendskabet og forståelsen af osteopati i hele landet.

Få ledige tider » Book online

Ivar Dagsson
Ivar Dagsson

Bookes via kontoret, ej online. Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut & INS Behandler

Vores historie? Ivar fortæller om rejsen siden 2013

Få et indblik i vores rejse, hvorfor vi startede vores mission og hvordan vi ser fremtiden.

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Hvad er en gratis screening?

Gratis screening er en ganske kort session med en osteopatisk behandler. Sessionen går ud på, at behandleren får et kort indblik i sygehistorien og laver en kort fysisk screening. Screeningen foregår i én af Aarhus Osteopati’s lokationer rundt i landet.

Screeningen varer omkring 15 minutter

I den første del af sessionen vil behandleren stille relevante spørgsmål til problemstillingen. Derefter vil behandleren udføre den, eller de undersøgelser, som behandleren finder relevant ud fra den diagnose eller problemstilling, der rejses mistanke om ud fra sygehistorien.

Til sidst vil behandleren komme med en vurdering af problemstillingen samt om dette, er noget osteopati kan være gavnligt for. Hvis dette er tilfældet, tilrådes en specifik behandler og patienten vil modtage råd om evt. øvelser, ergonomi på arbejde mv.

Værdier & vision

Aarhus Osteopati – osteopati og fysioterapi består af et harmonisk, tværfagligt team der har mange års erfaring i at tilbyde behandling til hele menneskekroppen.

Gratis screening
Møde patienten i øjenhøjde

Det er vigtigt for os at patienten i mødet med os, føler sig tryg og tilpas. En forudsætning for at kroppen kan hele, er nemlig et roligt og optimalt fungerende nervesystem.

 

Gratis screening
Holistisk syn på mennesket

Menneskekroppen er styret ved hjælp af mange komplekse kemiske, cellulære og neurologiske processer og den skal betragtes som en helhed, hvor alle dele er lige vigtige for at kunne fungere optimalt.

Gratis screening
Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi faglighed højere end noget andet, fordi vi er meget bevidste om, at en forudsætning for god, fyldestgørende og sikker behandling afhænger af dette.

Gratis screening
Personlighed i stedet for erfaring

Når vi i Aarhus Osteopati ansætter ny behandler, er personlighed det vigtigste aspekt. Den høje faglighed vi kræver, opnår personalet før opstart, hvor alle behandlere gennemgår ugers oplæring, således at vi sikre høj faglig standard og kvalifikationer.

Gratis screening
Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati er ikke nær så udbredt i Danmark, som i andre europæiske lande eller i USA. I Frankrig har hver anden borgere eksempelvist haft kontakt med en osteopat. Vi ser derfor udbredelsen af osteopati i Danmark, som en meget stor og vigtig del af vores virksomhed.

 

Gratis screening
Blive de mest foretrukne

Vi har som altid en vision om at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi har klinikker, og i sidste ende den mest foretrukne klinikkæde i Danmark.

 

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Ofte stillede spørgsmål

Alt du har brug for at vide omkring gratis screening hos AAO

Hvad er forskellen på gratis screening og behandling?
plus

Den grundlæggende forskel er reelt, at gratis screening indebærer ikke osteopatisk behandling. Hvis du ønsker behandling den samme dag du bestiller din tid er det vigtigt du bestiller en første konsultation i stedet for gratis screening. Derfor tager vi et gebyr for første konsultation og ikke for gratis screening.

Kan jeg få gratis screening ved alle behandlere?
plus

Nej, du kan ikke få gratis screening ved alle behandlere. Alle behandlere der starter ved Aarhus Osteopati har på et eller andet tidspunkt i deres karriere tilbudt gratis screening men tiltaget er primært for vores nyeste medlemmer i behandlerstaben.

Tilbyder I gratis screening i alle afdelinger?
plus

Ja, Aarhus Osteopati tilbyder gratis screening i hele landet på samtlige lokationer. Når tiltagets formål er, at udbrede osteopatien i Danmark er vi forpligtet til, at tilbyde tiltaget i alle vores lokationer i landet.

Får jeg den samme oplevelse af gratis screening uanset hvem jeg kommer ind til?
plus

Vi er alle sammen forskellige mennesker, det er vi også som behandlere rent personligt. Fagligt stræber vi her i Aarhus Osteopati efter, at alle vores behandlere, uanset om de er under uddannelse til osteopat eller hvis de er uddannede, får den oplæring og opgradering af kompetencer vi mener alle bør have som behandlere i Aarhus Osteopati. Det gælder både samtlige dele behandlerene lærer som osteopat men også andre aspekter af behandling som er vigtige at besidde når vi gerne vil betragte og behandle mennesket så holistisk som muligt.

Hvordan kan jeg booke gratis screening?
plus

Gratis screening hos Aarhus Osteopati kan bookes igennem online booking her på siden, igennem telefonen, igennem vores social media platforme og på vores mail adresse. Du skal være opmærksom når du booker online, at vælge gratis screening og ikke første konsultation / normal konsultation samt at vælge den rette afdeling du gerne vil ind til. Vores øvrige kontakt oplysninger er, [email protected] og telefon nummer 29 84 85 58.

Hvordan arbejder en osteopat?

Jens fortæller, hvordan en osteopat arbejder og hvad du kan forvente.