Viborg

Aarhus Osteopati Viborg

Viborg

Adresse

Viborg

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Aarhus Osteopati Viborg

Vores nye afdeling i Herning er let tilgængelig fra Viborg og omegn, og vi er forpligtede til at levere den bedste behandling og service til vores klienter. Vi tager en individuel tilgang til hver patient og tilpasser behandlingsforløbet til den enkelte patients behov og mål.

I Aarhus Osteopati Herning tilbyder vi osteopati, fysioterapi, massage, akupunktur, kranio sakral terapi, løbestilsanalyse, baby træning, specialist vurdering m.m.

Bestil tid online

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Viborg

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Viborg

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din osteopat i Viborg

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en behandling?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har.

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din osteopat i Viborg


Viborg er en historisk by beliggende midt i Jylland og har en befolkning på cirka 40.000 indbyggere. Byen har en rig historie og har mange historiske seværdigheder, herunder Viborg Domkirke og Viborg Museum. Derudover er Viborg kendt for sin smukke beliggenhed ved søerne, hvor der er mulighed for forskellige former for udendørs aktiviteter såsom vandreture, cykling og sejlads.

Aarhus Osteopati er stolte af at kunne tilbyde vores osteopatiske behandlinger til indbyggere i Viborg og omegn fra vores nye afdeling i Herning. Vi ønsker at hjælpe de lokale indbyggere med at forbedre deres sundhed og livskvalitet ved at tilbyde osteopatisk behandling til en bred vifte af lidelser og smerter. Vores erfarne osteopater er trænet i at behandle en række forskellige lidelser og smerter, og vi kan tilpasse vores behandlinger til den enkelte patients individuelle behov.

Vejledning for patienter der kommer fra Viborg med at finde vores adresse: Bredgade 11, 2. sal 7400 Herning.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du flere spørgsmål til osteopati, din behandler eller andet, kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.

Husk du altid kan booke en gratis screening online.