Hjørring

Aarhus Osteopati Hjørring

Hjørring

Adresse

Fanøvej 1A, 1. sal. 9800 Hjørring

Hjørring

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Aarhus Osteopati Hjørring

Vores seneste afdeling er i det nordjyske – nærmere betegnet Hjørring. Vores afdeling i Aalborg har længe været blandt vores mest besøgte afdelinger og derfor fandt vi det naturligt at udvide på toppen af Jylland.

Aarhus Osteopati rykker derfor yderligere nordpå, da vi oplever stor efterspørgsel fra både Hjørring, Frederikshavn, Hirtshal og Skagen. Der er gratis parkering og nem tilkørsel fra Hirtshalsmotorvejen. Man kan ligeledes finde vores via toget fra Hjørring station 3 km.

Bestil tid online

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Hjørring

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Hjørring

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din osteopat i Hjørring

Mød teamet af osteopater i Hjørring

Hjørring
Casper Stoltze Thorsen

Autoriseret fysioterapeut, Osteopatstuderende D.O.

Pris: 550 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Hjørring
Maria Nielsen Kilde

Autoriseret fysioterapeut, Osteopat Stud. D.O.

Pris: 450 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Hjørring
Mathias Jacobsen

Autoriseret fysioterapeut, Osteopat Stud. D.O.

Pris: 600 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Hjørring
Casper Svinth Nedergaard

Osteopat D.O.M.R.O.DK., Autoriseret Fysioterapeut

Pris: 900 DKK

Varighed: ca. 30-45 min

Book tid

Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der ved afbud & udeblivelse?
plus

Husk venligst at aflyse din tid senest dagen inden arrangementet finder sted. Hvis du udebliver uden at aflyse, vil der blive opkrævet den normale takst.

Hvad er en gratis screening?
plus

En gratis screening indeholder følgende:

✔ 15 minutters screening af en osteopat
✔ Hvad er problemstillingen?
✔ Er det noget vi kan løse?
✔ Og hvis det er, hvad er planen herfra?

Gratis screening er en ganske kort session med en osteopatisk behandler. Sessionen går ud på at behandleren får et kort indblik i historien og i den fysiske case. Screeningen foregår i én af Aarhus Osteopati´s lokationer rundt i landet i behandlerens behandlerrum. Screeningen tager mellem 15 – 30 minutter.

Hvad er osteopati?
plus

Osteopati er en manuel medicinsk behandlingsform, dvs. At vores redskaber kun er vores viden og vores hænder. En osteopat undersøger og behandler alle vores kropssystemer – knogler, muskler , nerver, lymfe, organer og blodkar, derfor betragter osteopatien kroppen som en helhed. Formålet med osteopati er at genoprette balance i og mellem systemerne hvilket er med til at stimulere og afhjælpe kroppen til at genvinde sin normale funktion og helbrede sig selv.

Hvad er telefonens åbningstider?
plus

Aarhus Osteopatis telefon er åben fra kl.8:00-15:00 mandag-fredag.
Du er velkommen til at ringe til os på følgende telefonnr.: 29 84 85 58

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din osteopat i Hjørring

Velkommen til Hjørring, hvor vi netop har åbnet vores nyeste afdeling i kæden Aarhus Osteopati. Denne charmerende by i det nordvestlige hjørne af Danmark byder på en unik blanding af historie, kultur og naturskønne omgivelser, der vil fortrylle enhver besøgende.

Som en del af Aarhus Osteopati-familien byder vores afdeling i Hjørring på professionel og kvalitetsbevidst osteopatisk behandling, der sigter mod at forbedre din sundhed og velvære – vores vision er en hverdag uden smerter.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du flere spørgsmål til osteopati, din behandler eller andet, kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.

Husk du altid kan booke en gratis screening online.