Fysioterapeut Hillerød

Fysioterapeut Hillerød

Fysioterapeut Hillerød

Adresse

Slotsgade 35,1 3400 Hillerød

Fysioterapeut Hillerød

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 19:00

Fysioterapi Hillerød

Vores nyeste eventyr har ført os til det naturskønne, nordlige Sjælland – præcist i Hillerød. Efter overvældende succes i vores Københavnske afdelinger, var det kun naturligt at vi spredte vores vinger og udvidede vores rækkevidde til dette charmerende område.

Vi kommer nu endnu tættere på beboerne i Hillerød, Fredensborg, Allerød og de omkringliggende byer, i takt med den stigende efterspørgsel vi har oplevet. Vi tilbyder fremragende parkeringsfaciliteter og let adgang fra de nærliggende veje.

Samtidig er vi utroligt tilgængelige via offentlig transport, beliggende i kort afstand fra Hillerød station, hvilket gør det let at finde os.

Bestil tid online

Mød teamet af fysioterapeuter i Hillerød

Fysioterapeut Hillerød
Richard Rantzau Svare

(Starter til August) Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 600 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Fysioterapeut Hillerød
Mark Elsgart

Master of Science i Osteopati, Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 800 DKK

Varighed: Ca. 45 min.

Book tid
Fysioterapeut Hillerød
Senthuren Ranjan

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 450 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Fysioterapeut Hillerød
Alexander Stenkilde Jensen

Master of Science i Osteopati, Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 850 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Fysioterapeut Hillerød

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Fysioterapeut Hillerød

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din fysioterapeut i Hillerød

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en gratis screening?
plus

En gratis screening indeholder følgende:

✔ 15 minutters screening af en osteopat
✔ Hvad er problemstillingen?
✔ Er det noget vi kan løse?
✔ Og hvis det er, hvad er planen herfra?

Gratis screening er en ganske kort session med en osteopatisk behandler. Sessionen går ud på at behandleren får et kort indblik i historien og i den fysiske case. Screeningen foregår i én af Aarhus Osteopati´s lokationer rundt i landet i behandlerens behandlerrum. Screeningen tager mellem 15 – 30 minutter.

Hvad er osteopati?
plus

Osteopati er en manuel medicinsk behandlingsform, dvs. At vores redskaber kun er vores viden og vores hænder. En osteopat undersøger og behandler alle vores kropssystemer – knogler, muskler , nerver, lymfe, organer og blodkar, derfor betragter osteopatien kroppen som en helhed. Formålet med osteopati er at genoprette balance i og mellem systemerne hvilket er med til at stimulere og afhjælpe kroppen til at genvinde sin normale funktion og helbrede sig selv.

Hvad er telefonens åbningstider?
plus

Aarhus Osteopatis telefon er åben fra kl.8:00-15:00 mandag-fredag.
Du er velkommen til at ringe til os på følgende telefonnr.: 29 84 85 58

Dækker min forsikring?
plus

De fleste forsikringer dækker osteopati og fysioterapi. Vi har færdiguddannede osteopater ansat men vi har også fysioterapeuter der er under uddannelse til at blive osteopat. Derfor vil du også have mulighed for at bruge fysioterapi dækning hos vores osteopat stud. Du skal selv kontakte din forsikring, hvis du ønsker brug af din forsikring.

Adresse til klinikken i Hillerød?
plus

Klinikken i Hillerød er placeret på Slotsgade 35, 1. 3400 Hillerød

Betaling på klinikken i Hillerød?
plus

Der afregnes efter hver afsluttet behandling med dankort eller mobilepay.

Handicapforhold i Hillerød?
plus

Klinikken har ikke elevator, man skal tage trapperne op til 1. sal.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk hos behandler i Hillerød?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

Hvor meget koster en behandling i Hillerød?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har.

Medbring til behandlingen i Hillerød?
plus

Medbring venligst et håndklæde eller et lagen til din behandling.

Må jeg spise og drikke før en behandling i Hillerød?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Parkering omkring Hillerød Klinikken?
plus

Det er let at parkere omkring vores Hillerød klinik. Man kan parkere ned ad nærmeste sideveje og SlotsArkaderne har to parkeringshuse: p-hus Syd med indgang fra Peder Nilen Gade, Trollesvej og Christiansgade samt p-hus Nord med indgang fra Markedsstræde.

Man får 1 times GRATIS parkering pr. døgn, når du handler i SlotsArkaderne.

Når du kører ind og ud af SlotsArkadernes p-hus, aflæses din nummerplade automatisk, hvorved de registrerer, hvor længe du har parkeret. Derfor skal du ikke foretage dig noget ved ankomst – du skal blot huske din nummerplade, som du skal bruge ved betaling.

Du betaler først, når du forlader parkeringshuset. Det gør du i én af de opstillede betalingsautomater, hvor du indtaster din nummerplade.

Du kan også betale via apps, både EasyPark og PARKPARK. Bemærk, at der er et transaktionsgebyr, når du benytter disse apps. Læs evt. mere her: https://slotsarkaderne.dk/information/parkering#ofte

Tidsbestilling i Hillerød?
plus

Tidsbestilling kan foregå via online booking, via mail [email protected] eller via tlf bestilling 29848558. Venligst oplys at bestillingen er til vores afdeling i Hillerød.

Transport til klinikken i Hillerød?
plus

Der er fine parkerings muligheder tæt på klinikken og hvis man kommer fra Hillerød station tager det 5 min på cykel og 11 min. at gå.

Ved ankomst til klinikken i Hillerød?
plus

Tag hovedindgangen, ved ankomst bedes du sætte dig i venteværelset, til din behandler kommer og henter dig.

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din fysioterapeut i Hillerød

Velkommen til Hillerød, hvor vi med stor glæde har åbnet vores nyeste afdeling under navnet AAO. Denne fortryllende by i det nordlige Sjælland er en sand perle, rig på historie, kultur og betagende naturskønhed, der vil begejstre enhver besøgende.

Som en vigtig gren af vores “familie”, tilbyder vores afdeling i Hillerød førsteklasses fysioterapeutisk behandling, med et mål om at fremme din sundhed og velvære – vi drømmer om en hverdag fri for smerter for alle vores klienter.

Vores mission er at skabe et trygt og indbydende miljø, hvor vores dygtige fysioterapeuter engagerer sig i at yde personlig og målrettet behandling, der er skræddersyet til den enkelte klients unikke behov.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du yderligere spørgsmål om fysioterapi, din behandling eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os via mail eller telefon.

Husk, du kan til enhver tid booke en gratis fysioterapeutisk konsultation online.

Fysioterapeut Hillerød

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)