Fysioterapeut i Aalborg - Fysioterapi Aalborg​

Hvad er moderne fysioterapi?

Moderne fysioterapi er meget mere end træningsterapi. Moderne fysioterapeut kan langt mere end at placere patienten i en boks med henblik på træning. I dag råder fysioterapeuten over en lang række manuelle færdigheder der har det formål at finde og behandle de fysiske årsagssammenhæng. Derudover bruger fysioterapeuten terapien og viden indenfor træning til, at træne og rådgive klienten.

Bestil tid her

​Hvad kan en fysioterapeut ved Aarhus Osteopati Aalborg?

​En fysioterapeut ved Aarhus Osteoapti Aalborg er specialist indenfor manuel terapi. Det betyder konsultation der foregår på briksen både indenfor diagnostik og behandling. Fysioterapien i Aalborg blander manuel terapi sammen med træningsterapi til hvad i vores optik, er den mest komplette behandlingsform patienten overhoved kan finde.

Hvad er forskellen på fysioterapi, osteopati og kiropraktik?

Alle faggrupper praktiserer manuel terapi. Kiropraktoren anvender manipulativ terapi, det vil sige at knække patientens led (ledfrigøre). Osteopaten bruger blidere teknikker både på led, nervesystem og organsystem. Fysioterapeuten arbejder mindst med manuel terapi men råder til gengæld over viden og teori indenfor træningsterapi.

Aarhus Osteopati - Fysioterapi i Aalborg adresse

​Aarhus Osteopati Aalborg´s fysioterapien ligger i Nybrogade 14, st. 9000 Aalborg. Læs mere om de praktiske forhold i Aalborg Fysioterapi her.

Bestil tid her

Hvorfor kan vi i Aalborg kalde os specialister i fysioterapi?

​Vores fysioterapeuter i Aalborg betragter og kalder sig specialister indenfor række områder i menneskekroppen. Samtlige behandlere har eller er på vej til at få to uddannelser indenfor behandling af menneskekroppen. De har allesammen haft mindst 5-6 års uddannelse indenfor områder som rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine, knæsmerter, skuldersmerter, hofte- og lyskesmerter m.m.​

Hvorfor vælge en fysioterapeut ved Aarhus Osteopati Aalborg?​

I fysioterapien i Aalborg bliver du betragtet og behandlet holistisk såvel som individuelt. Vores fysioterapeuter har alle de redskaber til at gennemføre hele forløbet med deres manuelle- og træningsterapi værktøjer. I Aarhus Osteopati behandler vi ugentligt, over 2500 glade og tilfredse patienter med bredt spektrum af gener og lidelser.

Bestil tid her

Hvad behandler fysioterapeuterne i Aarhus Osteopati Aalborg?

​Fysioterapeuterne i Aarhus Osteopati Aarhus har kompetencer til at behandle de fleste lidelser. Læs mere om hvad fysioterapeuterne i Aalborg behandler her. Læs mere i nedenstående afsnit hvad vi behandler.

- Fysioterapeutisk behandling af Rygsmerter i Aalborg

​Problemstillinger som smerter mellem skulderbladene, slidgigt i ryggen, diskusprolaps i lænden, iskias, modic forandringer, hekseskud (låsning i ryggen / hold i ryggen), spondylosistese er blot nogle af de problemstillinger vores fysioterapi i Vejle kan håndtere. Fysioterapi specialisterne i Aalborg har ekspertise i diagnosticering og behandling af rygsmerter. 

- Fysioterapi behandler hovedpine og migræne i Aalborg

​Fysioterapeuterne i Aalborg diagnosticerer og behandler de fleste former af hovedpine og migræne, herunder spændingshovedpine, hortons hovededpine, migræne med og uden aura, og cervicogen hovedpine (nakkehovedpine). 

- Fysioterapi specialister i nakkesmerter Aalborg

Aarhus Osteopati Aalborg har speciale indenfor smerter fra nakken. Årsager til nakkesmerter stammer fra  kan stamme fra nervesystemet i og under nakken, hjernenerver samt nerverne der forsyner hinderne omkring hjerte, lunger og organer. Årsager til nakkesmerter kan ligeledes stamme fra mekaniske dysfunktioner bl.a. fra rygsøjlen, skuldre, bækken osv.​

- Fysioterapeutisk specialist i skuldersmerter i Aalborg

​Fysioterapeuterne i Aalborg behandler bl.a. instabil skulder, impingement skulder (afklemning), frossen skulder, nedsat bevægelighed, betændt slimsæk i skulder og stabilitetsproblemer i skulder. Vi tilbyder manuel behandling og genoptræning af skuldersmerter. 

- Fysioterapi for tennis- og golfalbue

​Tennisalbue, musearm og golfalbue forekommer hyppigt. De fleste tilfælde tennis- og golfalbue opstår på arbejdspladsen. Fysioterapeuterne i Aalborg behandler til dagligt årsager til bl.a. tennisalbue, musearm og golfalbue.

- Fysioterapeut for hofte- og lyskesmerter i Aalborg

Vi behandler hoftesmerter og lyskesmerter manuelt såvel som igennem genoptræning og styrketræning. Fysioterapeuterne i Aalborg er specialister i behandling af nerver, blodkar, bindevæv der fører til hofte- og lyskesmerter.

- Fysioterapi i Aalborg for knæsmerter - løberknæ og springerknæ

​Fysioterapeuterne i Aalborg behandler årsager til alle former for knæsmerter, herunder løberknæ, plica, springerknæ, instabilitet i knæet, chondromalasia patellae, meniskproblemer, baker cyste m.m.

- Fod- og ankelsmerter i Aalborg Fysioterapi

Fodproblemer såvel som ankelsmerter behandler vi i fysioterapien i Aalborg.

- Fysioterapeut for hælspore og achillessenebetændelse Aalborg

​Hælspore og achillessenebetændelse kan begge betragtes som betændelsestilstande på bagsiden af hælen og under foden. Fysioterapeuterne i Aalborg har speciale indenfor behandling af årsager til hælspore og achillessenebetændelse.

  • Læs mere om hvad vi behandler her.

Bestil tid her

Hvordan foregår en fysioterapeutisk konsultation ved Aarhus Osteopati Aalborg?

​En fysioterapeutisk konsultation i Aalborg tager i gennemsnit mellem 30-60 minutter, men det er forskelligt hvem du kommer ind til. I begyndelsen af konsultationen bliver din sygdomshistorie og et kort interview gennemgået. Efterfølgende bliver de relevante områder testet via forskellige undersøgelses teknikker. Til sidst bliver der fastlagt en årsag hvorefter en manuel og træningsrelateret tilgang til behandlingen lagt. Inden du går hjem får du undervist øvelsesterapi relateret til dit problem

Aarhus Osteopati Aalborg er kompetente indenfor fysioterapeutisk genoptræning

Til dagligt træner vi og genoptræner vi flere hundrede patienter med problemstillinger som knægener, skulder smerter, slidgigt i nakke eller ryg, diskusprolaps, menisk problemer, achillessenebetændelse, springhofte, frossen skulder m.m.​

Bestil tid her

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​