Fysioterapeut Esbjerg

Fysioterapi Esbjerg

Fysioterapeut Esbjerg

Adresse

Vestkraftgade 1, 6700 Esbjerg.

Fysioterapeut Esbjerg

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Din foretrukne fysioterapeut i Esbjerg

I Esbjerg Fysioterapi er vi forpligtede til at tilbyde en helstøbt behandlingsoplevelse. Udover vores ekspertise i fysioterapi, som er kernen i vores service, tilbyder vi også en række relaterede behandlinger på alle vores lokationer. Vores team af fysioterapeuter har en dybdegående forståelse for kroppens funktioner, hvilket er fundamentet for deres faglige kompetencer. Denne ekspertise sikrer, at vores patienter modtager en omfattende, multifacetteret og skræddersyet behandling. Vi integrerer de bedste metoder og teknikker for at fremme din sundhed og velvære.

Tid til fysioterapi? Book tid online

Mød teamet af fysioterapeuter i Esbjerg

Fysioterapeut Esbjerg
Thea Eriksen

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 650 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Fysioterapeut Esbjerg
Halfdan Balslev

Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 750 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Fysioterapeut Esbjerg
Ida Marie Knecht

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 600 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Fysioterapeut Esbjerg
Victor Christiansen

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 500 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Fysioterapeut Esbjerg
Mikkel Røn Stage

Osteopatstuderende, Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 650 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid
Fysioterapeut Esbjerg
Morten Veirup

Autoriseret Osteopat DO, M.D.O., Autoriseret Fysioterapeut.

Pris: 900 DKK

Varighed: ca. 45 min

Book tid

Fysioterapi & osteopati – 2 spillere på samme hold

I Esbjerg ligger vores klinik, hvor et team af erfarne osteopater og osteopat-studerende, der oprindeligt er uddannet inden for fysioterapi; Herefter videreuddanner de sig til osteopater. Denne ekstra uddannelse, der varer fire år, tillader os at udvide vores ekspertise og adoptere en mere helhedsorienteret tilgang til behandling. Med udgangspunkt i en grundig viden om menneskets anatomi og fysiologi, samt en specialisering i osteopati, ser vi menneskekroppen som et integreret system, der kræver harmoni mellem det mentale og fysiske for at fungere optimalt.

Vores oprindelse i fysioterapien har forsynet os med et solidt fundament af teknikker til at forstå og behandle kroppens bevægelsesmønstre og funktioner. Vi anvender en omfattende palet af behandlingsformer – fra manuel terapi og øvelser til massage og anvendelse af både varme og kulde – for at fremme vores patienters velvære. Den unikke kombination af fysioterapeutisk ekspertise og osteopatiske metoder gør det muligt for os at tilbyde dybdegående og personligt tilpassede behandlinger, der ikke kun adresserer specifikke symptomer, men også arbejder mod at opnå en dybere balance i hele kroppen.

Tid til fysioterapi? Book tid online

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Fysioterapeut Esbjerg

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Fysioterapeut Esbjerg

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din fysioterapeut i Esbjerg

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en behandling?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har. Du kan se alle de forskellige priser her. Pris på osteopati er varierende fra land til land og region til region. Dertil afhænger det også meget af hvor “kendt” den enkelte behandler er. Oftest vil behandlere med mange års erfaring havde en fyldt kalender og dermed højere timepris.

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

Handicapforhold og toilet på klinikken i Esbjerg?
plus

​Der er elevator i ejendommen og god adgang til handicapvenlige toiletfaciliteter.

Hvad er adressen til ​Esbjerg klinikken?
plus

Vestkraftgade 1
6700 Esbjerg​

Parkering​ omkring klinikken i Esbjerg?
plus

​Der er fri parkering på parkeringspladsen foran og bag klinikken.​

Transport til klinikken i Esbjerg?
plus

Det er nemt at tage både bilen og offentlig transport til klinikken, så hvis du kommer fra byerne Ribe, Varde, Vejen, Blåvand, Bramming, Brørup, Tjæreborg, Holdsted. kan du køre til klinikken direkte fra motorvejen eller tage tog eller bus.

Tog: Klinikken ligger 1 km fra Esbjerg hovedbanegård
Bus: Busstoppestedet Østre Havnevej v Englandsgade ligger 300 meter fra klinikken.

Ved ankomst​ til Aarhus Osteopati Esbjerg?
plus

Tag hovedindgangen ved 3F, gå til venstre og tag trappen eller elevator til 2. sal. Ved ankomst beder vi dig om, at sætte dig ned i venteværelset og venter på, at din behandler kalder dig ind.

  • Fysioterapeut Esbjerg

    Vores vision for Esbjerg

    Esbjerg er en by hvor kendskabet til osteopati, og viden om faget er begrænset. Derfor ønsker vi at være med til at sætte osteopatien på landkortet, og at bane vejen for at det vi kan tilbyde som behandlere, når ud til så mange som muligt - specielt fordi vi har noget at byde på. Vi vil være stedet man tænker på når der snakkes om behandling med høj faglig kompetence og et sted man kan søge hjælp, hvad end man har af problemer. Men vigtigst af alt så ønsker vi at skabe en klinik hvor man som patient føler sig hørt og imødekommet i sin situation, og hvor patientens bedste altid er målet med deres besøg.

    - Morten Veirup

    Klinikchef - Esbjerg

Fysioterapeut Esbjerg

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din fysioterapeut i Esbjerg

Vores svar på henvendelser fra Vestjylland.


Jens Gram åbnede Esbjerg Fysioterapis lokation i Esbjerg. Det har længe været klart, at der var et stort behov for en klinik, der kunne dække de mange henvendelser vi har modtaget fra Vestjylland. Esbjerg blev naturligt vores første valg i området.

I Esbjerg tilbyder vi fysioterapi i 6 moderne behandlerrum. Vores unge og ambitiøse team deler en fælles mission: At hjælpe danskere til en hverdag uden smerter gennem kvalificeret fysioterapi.

Afdelingen huser desuden faciliteter til træning og undervisning inden for fysioterapi og relaterede områder.

Ved ankomst så tag hovedindgangen ved 3F, gå til venstre og tag trappen eller elevator til 2. sal. Når du træder ind på klinikken beder vi dig om, at sætte dig ned i venteværelset og vente på, at din fysioterapeut kalder dig ind.

Husk der er fri parkering på parkeringspladsen foran og bag klinikken.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du flere spørgsmål til fysioterapi, din behandler eller andet, kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.

Husk du altid kan booke en gratis konsultation online.

Fysioterapeut Esbjerg

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)