Vi tilbyder

Firmamassage

Vi tilbyder forskellige former for firmamassage og behandling på arbejdspladsen

Hvorfor firmamassage igennem AAO?

​Aarhus Osteopati tilbyder en professionel sundhedsordning med firmamassage eller virksomhedsbehandling, der forebygger og behandler årsager til skader og gener relaterede til arbejdlivet i hele Danmark.

Sygefravær fra arbejdspladsen et stort problem

Medarbejdere er virksomhedens mægtigste våben mod fremgang og succes i arbejdslivet. Desværre er sygdomme, arbejdsskader og sygefravær et ​problem på mange danske arbejdspladser.

I 2011 var antallet af sygedage i andet kvartal på landsplan knapt seks millioner, hvor produktivitetstabet løb op på over 12 mia. kroner.

Dagligt er ca. 3,7 procent af danskerne sygemeldt fra job og virksomhed, hvilket svarer til 150.000 danke lønmodtagere.

Oftest er sygefraværet kort, men over en tredjedel varer sygefraværet mere end 30 dage og en femtedel er sygemeldt i over end et år. Mange af dem ender desværre på førtidspension eller i et fleksjob.

Årsager til sygefravær fra arbejdet

Der kan være mange forskellige faktorer der spiller ind når en sygdom eller et sygefravær melder sig. Dog kan langt de hyppigste årsager være en sygdom der skyldes infektion såsom influenza. Infektionssygdomme er ligeledes den hyppigste årsag til kort sygefravær samt sygdomme hos børn.

Muskel- og skeletlidelser er hvorimod den hyppigste årsag til langtidssygdomme på arbejdspladser i Danmark.

​Lændesmerter er her den allerstørste årsag til sygefravær hvor nakkesmerter, albueskader og skulderproblemer kommer på anden, tredje og fjerde plads.

Firmamassage

Få afkast på virksomhedens investering i medarbejdere

Undersøgelser viser at investeringer på​ virksomhedernes sundhedsfront i både større såvel som små virksomheder giver større afkast i produktiviteten.

Det er ikke lige meget hvilken retning virksomheder skal tage i forhold til sundhedstiltag, hvorfor Aarhus Osteopati´s virksomhedsordning er skræddersyet til alle virksomheder.

Hvis virksomheden vælger netop den ordning der passer til deres behov vil virksomheden opleve øget medarbejdertilfredshed, forhøjet produktivitet fra medarbejderene samt mindre sygefravær.

Dette er nogle håndgribelige og målbare parametre der nemt og over relativt kort tid kan måles.

Fordelagtig financering og skatteregler

Du som arbejdsgiver kan med fordel vælge sundhedsordning hos Aarhus Osteopati på alle af vores ydelser (Massage, Fysioterapi, Osteopati, Akupunktur, Kranio Sakral terapi og Klinisk Diætist).

Betaler du for sundhedsydelser til en medarbejder, er det som udgangspunkt skattepligtigt for medarbejderen. Når du vælger en af Aarhus Osteopati´s sundhedsordning (se ovenstående ydelser) skal du som virksomhed ikke indberette det til skat idet disse er skattefri. Når sundhedsordningen handler om forebyggelse og behandling af medarbejdernes gener og skader er ordningen fuldt fradragsberettiget og kan indgå i virksomhedens driftsregnskab.

Din virksomhed kan vælge forskellige løsninger på vores sundhedsordning

Aarhus Osteopati´s sundhed og virksomhedsordning er så fleksibel som den overhoved kan være. Du som arbejdsgiver kan vælge den ordning der passer ind i jeres økonomiske fleksibilitet.

 • ​Firmamassage og virksomhedsbehandling kan være fuld firmabetalt.
 • Behandlingen på arbejdspladsen kan være delvist firma og klientbetalt, dvs. at I som virksomhed betaler et fast beløb og medarbejderen resten. OBS medarbejdere kan få tilskud fra Sygeforsikring Danmark på alle ydelser hos
 • Aarhus Osteopati der svarer til 133 (første gang) og 88 efterfølgende behandlinger.
 • Virksomhedsmassage og firmabehandling kan være bruttolønbetalt, dvs. at sundhedsordningen trækkes fra igennem medarbejdernes løn.

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening
Firmamassage

Aarhus Osteopati eksperter i årsagsbehandling

​Aarhus Osteopati består af eksperter indenfor en række behandlingsformer der omhandler alt der dækker helheden omkring kroppen. Vi har alle mange års uddannelse og erfaring indenfor diagnosticering og behandling af alle årsager til skader og gener i skelettet. Aarhus Osteopati tilbyder virksomheder hele pakken der helhedsorienteret dækker alle behov hos medarbejdere.

Osteopatisk virksomhedsordning

Vi tilbyder osteopatisk behandling der dækker kroppens indre system dvs. organsystemet, kredsløbet og muskelskelettet ex. låsninger i led m.m. Osteopati er en helhedsorienteret behandlingsform der kombineret kan mange af de aspekter en kiropraktor, læge og en manuel behandler kan. Yderligere kan en osteopat behandle organer og blodkar.

Fysioterapi firmabehandling

Vi tilbyder fysioterapeutisk ekspertvurdering ift. ergonomi på arbejdspladsen såsom dårlige arbejdsstillinger, indstilling af borde, stole og computer, indkøb af de rigtige hjælpemidler som skal hjælpe og aflaste medarbejderne. Fysioterapi er ligeledes effektiv ift. individuel genoptræning som forebygger og behandler en konkret skade hos medarbejderen.

Fysiurgisk massageordning og firmamassage

Vi tilbyder fysiurgiskmassage der dækker de aspekter af muskelskelettet der vedrører muskler, sener og bindevæv. Fysiurgisk massage er en dybdegående massage der øger blodgennemstrømningen og udskillelse af affaldsstoffer med formål at løsne og afstresse spændte muskler og bindevæv.

Kranio Sakral Terapi som behandling på arbejdspladsen

vi tilbyder Kranio Sakral Terapi der dækker det kraniosakral system, dvs. forbindelsen mellem kraniet og bækkenet. Kranio Sakral Terapi er effektivt mod stress, udmattelse og for mange bolde i luften. Kranio Sakral Terapi løsner alt omkring hoved, rygsøjle og bækken hvor kroppens nervesystem befinder sig.

Det rigtige valg af en sundhedsordning og virksomhedsbehandling

​Med Aarhus Osteopati´s mangfoldige firmaløsning kan du som arbejdsgiver vælge den ordning der passer til din arbejdsplads og dine medarbejdere. De hyppigste valg er fysiurgisk firmamassage løsningen, hvilket ofte passer godt til de fleste arbejdspladser, men vores erfaring er, at årsager til gener i kroppen såsom diskusprolaps, rygsmerter, musearm, nakkegener og dårlig holdning stammer fra uhensigtsmæssig ergonomi, stress, livsstil og dysfunktion i kroppens indre systemer. Her passer fysioterapi, klinisk diætist, osteopati og kranio sakral terapi perfekt ind i puslespillet. Du og din virksomhed kan få det hele, dvs. vores firmaløsning til dig dækker og håndterer alle de problemstillinger hos medarbejderen der ofte medfører sygefravær.

Firmamassage

Se os som jeres sundhedsmæssige samarbejdspartner

Aarhus Osteopati udfører behandlinger af øverste kvalitet og vi sikrer jeres virksomhed mindst mulig administration.

Behandlerene i Aarhus Osteopati har alle mellem 5-12 års uddannelse indenfor deres fag, hvilket sikrer det højeste faglige niveau hvilket giver tryghed for jeres medarbejdere.


Gevinster for medarbejderen af massageordning eller firmabehandling

 • ​Fjerner smerter og gener i kroppen, hvilket giver gladere arbejdsdag
 • Øger energi og motivation, hvilket styrker den mentale robusthed hos medarbejderen
 • Fremmer velvære og sundhed hos den enkelte medarbejder
 • Medarbejderen får indblik i dårlige vaner og livsstil, arbejdsstillinger og holdninger
 • Medarbejderen bliver uddannet i egen krop og hvordan han kan tage vare på den
 • Stærkere immunforsvar der bedre kan modstå sygdomme​

Gevinster for virksomheden af firmamassage og behandling på arbejdspladsen​

 • Øget virksomhedsproduktivitet med medarbejdere der har fornyet energi og mere fokus på selve arbejdet
 • Udvikling og engagement af medarbejdere igennem fornyet motivation
 • Længere ansættelse af de rigtige medarbejdere
 • Lavere fravær
 • Virksomheden sparer penge – det er dyrt at have fraværende og sygemeldte medarbejdere
 • Større tiltrækning til firmaet af bedre kvalificerede medarbejdere

Vi tilpasser det efter jeres behov

​Sundhedsordningen hos Aarhus Osteopati tilpasses efter medarbejdernes og virksomhedens behov. Virksomhedsbesøget kan planlægges i medarbejdernes arbejdstid eller før og efter arbejdstiden.

Alt det praktiske sørger vi for, vi tager alt det nødvendige udstyr med som hver behandlingsform kræver og vi sammen aftaler et sted hvor vi kan være på jeres arbejdsplads.

Hvis de fysiske forhold ikke er tilstede på jeres arbejdsplads eller I ønsker at have sundhedsordningen ude af huset, så kan det godt foregå på en af vores klinikker rundt om i landet.

Vil du vide mere?

Kontakt os i dag for et forpligtende tilbud

Find din nærmeste afdeling

Firmamassage Firmamassage
Hjørring
Læs mere
Firmamassage Firmamassage
Randers
Læs mere
Firmamassage Firmamassage
Valby
Læs mere
Firmamassage Firmamassage
Esbjerg
Læs mere
Firmamassage Firmamassage
Vejle
Læs mere
Firmamassage Firmamassage
Horsens
Læs mere
Firmamassage Firmamassage
Aalborg
Læs mere
Firmamassage Firmamassage
Haderslev
Læs mere
Firmamassage Firmamassage
Odense
Læs mere
Firmamassage Firmamassage
Herning
Læs mere
Firmamassage Firmamassage
Holstebro
Læs mere
Firmamassage Firmamassage
Næstved
Læs mere
Firmamassage Firmamassage
Østerbro
Læs mere
Firmamassage Firmamassage
Amager
Læs mere
Firmamassage Firmamassage
Aarhus
Læs mere

Medlem af Danske Osteopater

​Aarhus Osteopati er medlem af Danske Osteopater. Dette sikrer kunder at de får kvalitets osteopatisk behandling. Osteopat D.O. M.R.O.DK.

danske osteopater