Vanløse

Aarhus Osteopati Vanøse

Vanløse

Adresse

Vanløse

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Aarhus Osteopati Vanløse

Vi har gode nyheder til dig, der bor i Vanløse eller i nærheden! Vi tilbyder nu osteopati-behandlinger i vores klinikker i København. Osteopati er en naturlig og skånsom behandlingsform, der kan hjælpe med at lindre smerter og ubehag i kroppen, og det er velegnet til både voksne og børn. Vores osteopater er erfarne og uddannet til at tilpasse behandlingen til dine specifikke behov og mål.

Vi tilbyder osteopati, fysioterapi, massage, akupunktur, kranio sakral terapi, løbestilsanalyse, baby træning, specialist vurdering m.m.

Bestil tid online

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Vanløse

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Vanløse

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din osteopat i Vanløse

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en behandling?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har.

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din osteopat i Vanløse


Vanløse er en dejlig bydel i København, der tiltrækker mange mennesker med sin hyggelige atmosfære og bekvemme beliggenhed, derfor har vi også et ønske om at komme tæt på byen.

Hos Aarhus Osteopati ønsker vi at hjælpe lokale beboere med at mindske smerter i hverdagen og genskabe trivsel, ved at tilbyde osteopatisk behandling. Selvom vi ikke har en klinik i området endnu, er du velkommen til at besøge en af vores andre klinikker i København

For mennesker fra Vanløse København så kan de finde vores adresse her: Amagerbrogade 114, 1 sal, 2300 København S.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du flere spørgsmål til osteopati, din behandler eller andet, kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.

Husk du altid kan booke en gratis screening online.