Vesterbro

Aarhus Osteopati Vesterbro

Vesterbro

Adresse

Vesterbro

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Aarhus Osteopati Vesterbro

Aarhus Osteopati tilbyder osteopatisk behandling til kunder, der bor i Vesterbro-området i København og de omkringliggende områder fra vores klinikker i København. Vi tilbyder en bred vifte af behandlinger, der kan hjælpe med at forbedre din sundhed og velvære. Vores erfarne osteopater står klar til at give dig den bedst mulige behandling, og vi glæder os til at byde dig velkommen på vores klinikker.

Vi tilbyder vi osteopati, fysioterapi, massage, akupunktur, kranio sakral terapi, løbestilsanalyse, baby træning, specialist vurdering m.m.

Bestil tid online

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Vesterbro

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Vesterbro

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din osteopat på Vesterbro

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en behandling?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har. Du kan se alle de forskellige priser her. Pris på osteopati er varierende fra land til land og region til region. Dertil afhænger det også meget af hvor “kendt” den enkelte behandler er. Oftest vil behandlere med mange års erfaring havde en fyldt kalender og dermed højere timepris.

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din osteopat på Vesterbro


Vi drømmer om at åbne en klinik på Vesterbro i København, så vores lokale kunder i området kan nyde godt af vores osteopatbehandlinger på en mere praktisk placering.

Vi elsker Vesterbros unikke karakter og livlige atmosfære, og ønsker at være en del af det ved at tilbyde vores kunder osteopatisk behandling.

Selvom vi ikke har en klinik i området endnu, er du velkommen til at besøge en af vores andre klinikker i København, hvor vores erfarne osteopater vil hjælpe dig med dine sundhedsproblemer.

Vi har allerede flere klinikker i København, og vi arbejder konstant på at udvide vores tilstedeværelse, så vi kan hjælpe endnu flere kunder i byen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på vores klinik og hjælpe dig med din behandling.

For patienter bosiddende i Vesterbro København så kan de finde vores adresse på vores afdeling på Amager her: Amagerbrogade 114, 1 sal, 2300 København S.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du flere spørgsmål til osteopati, din behandler eller andet, kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.

Husk du altid kan booke en gratis screening online.