Fysioterapi ​| Fysioterapeut København

Hvad er Fysioterapi? - Aarhus Osteopati KØBENHAVN

Ordet fysioterapi stammer fra Grækenland. Fysio eller physis betyder natur og terapi eller therapeuin betyder at støtte, hjælpe og vise vejen. I gamle dage var en fysioterapeut en naturlig terapeut som støttede og hjalp de svage med at komme på benene og blive stærkere igen. I dag agerer fysioterapeuten som behandlende, genopbyggende og forbyggende på en række lidelser og sygdomme i muskelskelettet. Fysioterapeuten benytter redskaber som massage, led mobilisering og stræk, øvelsesterapi og træningsterapi som et led i rehabiliteringen af patienten.

Bestil tid her

​Hvad kan en fysioterapeut? - Aarhus Osteopati KØBENHAVN

En fysioterapeut er en specialist indenfor diagnostik, behandling og træning af skader i muskelskelettet. Fysioterapeuten genoptræner akutte og kroniske skader i kroppen såvel som at fungere som terapeut og vejleder for patienter hvordan de skal håndtere deres skader og problemer i dagligdagen og på arbejde. En fysioterapeut kan ligeledes afhjælpe med smertebehandling og vejledning. Fysioterapeuten kan ligeledes behandle skader og smerter manuelt, det vil sige på briksen.

​Hvad er forskellen på fysioterapi, osteopati og kiropraktik?

Forskellen på fysioterapi og kiropraktik behøver ikke at være stor idet begge behandler udelukkende det muskelskeletale system, det vil sige muskler, bindevæv og led. En kiropraktor bruger udelukkende manipulation- og mobiliseringsteknikker for at påvirke led især i rygsøjlen med det formål, få det centrale nervesystem til at blive normaliseret. En fysioterapeut kan efteruddanne sig i manipulationsteknikker som matcher kiropraktik. En fysioterapeut er ligeledes udstyret til at behandle bløddele som muskler og andet bindevæv og at træne og genopbygge samtlige væv og områder i kroppen. En osteopat er en allround behandler, det vil sige at en osteopat kan behandle samtlige systemer i kroppen. En osteopat kan ligeledes de samtlige kiropraktiske teknikker. En osteopat beskæftiger sig dog ikke med træning og genoptræning af patienter men benytter udelukkende manuel behandling. En osteopat eller fysioterapeut i Aarhus Osteopati har begge uddannelser det vil sige både fysioterapeut og osteopat på samme tid.

Fysioterapi - Aarhus Osteopati København adresse Amager og Østerbro

Fysioterapi ved Aarhus Osteopati København - Amager er placeret på Amagerbrogade 114, 1. sal, 2300 København S.

Aarhus Osteopati København - Østerbro er placeret på Vermundsgace 38C, 1 sal, 2100 København Ø. Du finder vores indgang lige inde i gården, hvor der er parkeringsanlæg, her kan du benytte dig af indgang E eller C, hvor der er elevator. Læs mere om Aarhus Osteopati København - Østerbro på google business her.


Bestil tid her

Aarhus Osteopati fysioterapi afdeling i København - Amager

Aarhus Osteopati fysioterapi afdeling i København - Østerbro

Aarhus Osteopati KØBENHAVN fysioterapi specialist

Fysioterapeuterne i Aarhus Osteopati KØBENHAVN er specialister indenfor manuel behandling såvel som genoptræning af lidelser indenfor muskelskelettet såsom rygsmerter, nakkesmerter, knæ- og ankelproblemer, hofte- og lyskesmerter, diskusprolaps, slidgigt, skulder- og albuesmerter m.m. Det tværfaglige samarbejde vi har sammen med fysioterapeuter, osteopater, kranio sakrale terapeuter, massører og akupunktører i København giver et unik og tryg oplevelse inde hos os i Aarhus Osteopati KØBENHAVN.

Aarhus Osteopati KØBENHAVN fysioterapeutiske øvelser

I Aarhus Osteopati KØBENHAVN har vi fysioterapeuter der er eksperter indenfor træning og genoptræning af forskellige regioner og lidelser i kroppen.  På vores youtube kanal kan du finde effektive øvelser for bl.a. albue- og håndsmerter, mave-tarm lidelser, skuldersmerter, baby og børne problemstillinger, hovedpine og migræne, bækkensmerter, nakkesmerter, rygsmerter, hofte- og lyskesmerter og knæsmerter.

Bestil tid her

Hvorfor vælge en fysioterapeut ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN?

Når du vælger en fysioterapeut ved Aarhus Osteopati får du en specialist der besidder to uddannelser, både fysioterapeut og osteopat. Fysioterapeuten har kompetencer indenfor manuel behandling af alle systemer i kroppen men har ligeledes den terapeutiske viden i vejledning af genoptræning af skaderne efter eller undervejs de er blevet korrigeret på briksen. Fysioterapeuterne i Aarhus Osteopati KØBENHAVN gennemgår ligeledes allesammen undervisning inden opstart i de faglige kompetencer de kunne være bedre i. Ligeledes holder Aarhus Osteopati KØBENHAVN løbende interne kurser i medarbejderudvikling.

Fysioterapi Uddannelse

I Danmark er fysioterapi et autoriseret fag. Fysioterapeuten har gennemgået 3,5 års bachelor uddannelse som indebærer alle de videnskabelige fag der vedrører kroppen og sygdomslære af den. Fysioterapeut uddannelsen er en vældig bred uddannelse som gør studerende klædt på til at varetage forskellige former for behandling og rehabilitering. De fleste fagområder kræver dog efteruddannelse efter selve fysioterapi uddannelsen. Samtlige behandlere her på klinikken har videreuddannet sig til osteopat efter fysioterapi uddannelsen.

Hvad behandler en fysioterapeut ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN?

En fysioterapeut ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN behandler mange forskellige problemstillinger i kroppen. Nedenstående er nogle af de ting fysioterapeuten kan behandle.

Fysioterapeut København og Rygsmerter

Fysioterapeuten kan behandle rygsmerter med manuel behandling (osteopatiske teknikker) på briksen men ligeledes vejlede og træne ryggen op undervejs eller bagefter.

Vores fysioterapeuter i København behandler hovedpine og migræne

Hovedpine især spændingshovedpine, cervicogen hovedpine og migræne skal oftest behandles først af vores manuelle behandlere. Derefter er det vigtigt at fysioterapeuten vejleder patienten i ergonomi derhjemme eller på arbejde og genoptræner nakke / skulder regionen.

Fysioterapi København og nakkesmerter

Vores fysioterapeuter er eksperter indenfor diagnosticering og behandling af årsager til nakkerelaterede smerter og problemstillinger. Læs mere om nakkesmerter her.

Skuldersmerter oplagte for vores fysioterapeuter i København

Skulderproblemer og smerter såsom frossen skulder, impingement (afklemningssyndrom), slidgigt, ustabil skulder m.m. er nogle af de problemstillinger vores fysioterapeuter er allerbedst til.

Tennis- og golfalbue og fysioterapi København

Tennisalbue og golfalbue er hyppige lidelser for mennesker der har stillesiddende kontorarbejde. Fysioterapi (København) er essentielt for at behandle og genoptræne betændelsestilstande som tennisalbue og golfalbue.

Vores fysioterapeuter i København behandler hofte- og lyskesmerter

Årsager til hofte og lyskesmerter kan stamme fra lænd, bækken, knæ m.m. Vores fysioterapeuter i København er eksperter i at se og betragte kroppen som en helhed.

Knæsmerter, løberknæ og springerknæ - Fysioterapi ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN

Vores fysioterapeuter i københavn diagnosticerer og behandler årsager til springerknæ, løberknæ og generelle knæsmerter.

Fod- og ankelproblemer og forstuvninger skal behandles af Fysioterapeut i København

Ankelproblemer og forstuvninger der har både akut og kronisk karakter bør behandles og ses på af en fysioterapeut. Vores fysioterapeuter i København har speciale indenfor fodsmerter og ankelsmerter.

Hælspore og achillessenebetændelse behandles af vores fysioterapeuter i København

Aarhus Osteopati KØBENHAVN har en fysioterapeutisk afdeling der udreder og behandler årsager til hælspore og achillessenebetændelse.

Bestil tid her

Hvordan foregår en fysioterapeutisk behandling ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN?

Vores fysioterapeut specialister i København vil starte konsultationen med at gennemgå en anamnese (sygdomshistorie). Anamnesens formål er, at spore sig ind på hvilke aspekter i patientens krop fysioterapeuten skal og bør undersøge nærmere med diagnose tests på briksen. Anamnesen giver ligeledes indblik i hvordan kroppens immunforsvar, overskud og andre helingsmekanismer har det. Det giver eventuelt anledning til vejledning og råd i forhold til dagligdag, arbejdsliv med mere. Efter anamnesen undersøger fysioterapeuten patienten på briksen hvor eksperten udfører relevante tests med henblik på at komme med diagnose eller årsagssammenhæng. I den sidste fase af behandlingen behandler fysioterapeuten de årsagssammenhæng han/hun har fundet og til sidst kommer med vejledning i forhold til øvelsesterapi og andre råd i dagligdagen eller på arbejdet.

Er fysioterapeut behandling ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN noget for dig?

Vores erfaring i Aarhus Osteopati KØBENHAVN at vores fysioterapeuter / osteopater kan varetage de fleste problemstillinger der har at gøre med kroppen. Grundet vores fysioterapeuters uddannelsesniveau og erfaring er fysioterapien ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN den bedste og mest kompetente på markedet. Du vil blive mødt af en fysioterapeut der også har en osteopati uddannelse der kan finde årsagerne til dit problem eller smerte. 

Bestil tid her

Osteopat Uddannelse for Fysioterapeuter

Aarhus Osteopati i samarbejde med ESO (European School of Osteopathy) tilbyder osteopat / osteopati uddannelse i Vejle (Jylland) og i København (Sjælland) til fysioterapeuter, kiropraktorer og læger.

  • Læs mere om osteopat uddannelsens varighed
  • Læs mere om osteopati uddannelsens pris
  • Læs mere om osteopat uddannelsens adgangskrav
  • Læs mere om osteopati uddannelsens
  • Læs mere om osteopati løn, teknikker, hvilken uddannelse en osteopat har m.m.

Fysioterapeut ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN ser holistisk på kroppen

I Aarhus Osteopati KØBENHAVN kigger alle vores behandlere og fysioterapeuter på kroppen som en helhed. Det vil sige at vi betragter det fysiske, det psykiske og alle de udefrakommende faktorer der vedrører mennesket vigtigt og handler og behandler ud fra dem allesammen. Det vil sige at som patient vil du få vejledning indenfor mentale / psykiske problemstillinger, blive behandlet fysisk via manuel behandling, blive vejledt og trænet for at fremme kroppens ydeevne og samtidig blive vejledt i problemstillinger på arbejdet, dagligdagen eller i privatlivet. Vi mener selv dette er den komplette pakke indenfor behandlerverdenen. 

Aarhus Osteopati KØBENHAVN eksperter i fysioterapeutisk genoptræning

Genoptræning efter en skade eller smerteproblemstilling er en vigtig del af rehabiliterings forløbet. Samarbejde mellem osteopatisk manuel briksbehandling og fysioterapeutisk genoptræning i København er altafgørende i forhold til at komme af med problemet og forebygge at problemet kommer retur. Aarhus Osteopati KØBENHAVN er specialister indenfor fysioterapeutisk genoptræning.

Bestil tid her

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​