Fysioterapeut ​| Fysioterapi Vejle

Fysioterapi - Hvad er det? - Aarhus Osteopati VEJLE

Fysioterapi er en bred terapiform som kan spænde mellem en manuel fysioterapi form hvor fysioterapeuten behandler patienter manuelt på briksen ​til en terapeut der vejleder og træner patienter i lungefysioterapi. Som uddannet fysioterapeut er du under uddannelsen blevet introduceret i en bred vifte retninger indenfor fysioterapi. Efter uddannelsen kan du videreuddanne dig indenfor det eller de felter der giver mest mening for din daglige praksis som fysioterapeut.

Bestil tid her

​Hvad er en fysioterapeut? - Aarhus Osteopati VEJLE

​En fysioterapeut ved Aarhus Osteoapti VEJLE er en behandler der har valgt bl.a. at videreuddanne sig indenfor manuel fysioterapi. Det vil sige, at en fysioterapeut i Aarhus Osteopati VEJLE har ekspertise ved manuel briksbehandling. Derudover stræber vi ligeledes efter at have de bedste fysioterapeuter på markedet der kan vejlede og træne / genoptræne patienter indenfor diverse problemstillinger såsom knæsmerter, ankelsmerter, skuldersmerter, albue- og håndledssmerter m.m.

Forskelligheder på fysioterapi, osteopati og kiropraktik

​Der behøver ikke at være en stor forskel på fysioterapi, osteopati og kiropraktik. Osteopater og kiropraktorer praktiserer manuelt hvilket vil sige, at de behandler begge med hænderne. Osteopater behandler mange flere kropssystemer end kiropraktoren hvilket ofte vil sige at de behandler mere helhedsorienteret end kiropraktorerne. En fysioterapeut kan ligeledes være manuelt anlagt behandler. En fysioterapeut har dog terapeut og træningsredskaber som osteopater og kiropraktorer oftest ikke besidder. 

Fysioterapi - Aarhus Osteopati VEJLE adresse

​Aarhus Osteopati Vejle´s fysioterapien har huse på Enghavevej 20, 2. sal. Til lejemålet er der tilknyttet en elevator og parkering. Læs mere om de praktiske forhold for fysioterapien i Vejle her.

Bestil tid her

Aarhus Osteopati VEJLE er specialist indenfor fysioterapi

​Vores fysioterpeuter i Vejle har hver især forskellige specialer. Disse specialer dækker de fleste aspekter af menneskekroppen som eksempelvis nakke, ryg, mave, skulder, albue, håndled, hofte, lyske, knæ, ankel m.m. Det fysioterapeuterne har alle tilfælles er, at de har allesammen flere forskellige uddannelser i bagagen. Flere er massører, osteopater, personlige trænere eller uddannede indenfor idræt. Deres uddannelseserfaring er netop din tryghed for faglig kompetent og effektiv behandling. 

Fysioterapeut træningsøvelser - Aarhus Osteopati VEJLE

​Fysioterapeuterne ved Aarhus Osteopati VEJLE benytter flere indgangsvinkler indenfor behandling af mennesket. Der anvendes manuelle behandlingsteknikker, terapeutiske træningsøvelser mod problemstillinger i skelettet samt terapeutisk vejledning af arbejdsstillinger, problemstillinger i dagligdagen eller af kost og motion. Vi forstår, at patienter ikke kan behandles optimalt med mindre vi dækker alle de aspekter omkring mennesket.

Bestil tid her

Hvorfor skal du vælge en fysioterapeut ved Aarhus Osteopati VEJLE?

​Du skal vælge os som din fysioterapeut i Vejle fordi dit helbred er inderligt vores passion. Vores fysioterapeuter har alle de redskaber der skal til for at de aspekter omkring din skade eller problem bliver håndteret på den bedst individuelle måde som muligt. Ved fysioterapien ved Aarhus Osteopati VEJLE bliver du ikke sat i en kasse og behandlet som hundredevis af andre patienter idet vi tager individuelt udgangspunkt i hvert eneste tilfælde. Denne indgangsvinkel er vejen frem til at finde og fjerne årsagerne til problemet / skaden.

Hvad behandler vores fysioterapeuter i Aarhus Osteopati VEJLE?

​Fysioterapeuterne i Aarhus Osteopati VEJLE kan behandle de fleste problemstillinger i bevægeapparatet. Læs mere om hvad fysioterapeuterne i Vejle behandler her. Nedenstående er blot nogle af de skader og smerter fysioterapeuterne i Vejle kan behandle.

- Rygsmerter og Fysioterapeut i Vejle

​Rygsmerter er en af de problemstillinger vores fysioterapeuter i Vejle har allermest styr på. Problemstillinger som diskusprolaps i lænden, smerter mellem skulderbladene, iskias, modic forandringer, slidgigt i ryggen, hekseskud (låsning i ryggen / hold i ryggen), spondylosistese er blot nogle af de problemstillinger vores fysioterapi i Vejle kan håndtere. Vores fysioterapi specialister i Vejle har ekspertise i diagnosticering og behandling af årsager til rygsmerter. 

- Vores fysioterapeuter behandler hovedpine og migræne

​Vores fysioterapeuter i Vejle behandler de fleste underkategorier af hovedpine og migræne, herunder migræne med og uden aura, spændingshovedpine og cervicogen hovedpine (nakkehovedpine). Årsager til hovedpine kan stamme fra skuldre, rygsøjle, bækken, brystkasse, fordøjelse m.m.

- Nakkesmerter i Vejle - Fysioterapeut Specialist

Aarhus Osteopati VEJLE er specialister indenfor smerter relateret til nakken. De fleste årsager til nakkesmerter stammer fra neurologien relateret til nakken som kan stamme fra hjernenerver og nerver der forsyner kroppens hinder omkring hjerte, lunger og organer. Derudover kan årsager til nakkesmerter stamme fra mekaniske dysfunktioner bl.a. fra rygsøjlen, skuldre, bækken osv.​

- Skuldersmerter fjernes af vores fysioterapeuter i Vejle

​Fysioterapeuterne i Vejle tilbyder manuel behandling og genoptræning af skuldersmerte problemstillinger. Fysioterapien i Vejle behandler bl.a. frossen skulder, instabil skulder, impingement skulder (afklemning), betændt slimsæk i skulder, nedsat bevægelighed og stabilitet i skulder.

- Tennis- og golfalbue i Vejle - Fysioterapi

​Tennisalbue, musearm og golfalbue er nogle problemstillinger der forekommer hyppigt i det danske samfund. I dag ser vi dog de fleste tilfælde tennis- og golfalbue der har deres oprindelse fra arbejdspladsen, især hos dem der har stillesiddende kontorarbejde. Fysioterapeuterne i Vejle er kompetente indenfor årsagsbehandling af bl.a. tennisalbue, musearm og golfalbue.

- Vores fysioterapeuter behandler hofte- og lyskesmerter

​Hoftesmerter og lyskesmerter bør behandles af en fysioterapeut både manuelt men også igennem genoptræning og styrketræning. Ofte er forårsætningerne for at genoptræningen kan lykkes, at de fysiske årsager til at lysken eller hoften ikke kan få det bedre først er fjernet. Her er vores fysioterapeuter i Vejle eksperter indenfor behandling af nerver, blodkar, bindevæv og andre årsagsgivende faktorer til hofte- og lyskesmerter.

- Knæsmerter, løberknæ og springerknæ - Fysioterapeut i Vejle

​Knæet er et led der befinder sig imellem andre vigtige mekaniske led. Hoftesmerter, bækkensmerter, ankelsmerter og fodsmerter er oftest årsagerne til knæsmerter såsom løberknæ, forreste knæsmerter, springerknæ m.m. Fysioterapien i Vejle tager sig af alle former for knæsmerter.

- Fod- og ankelproblemer og forstuvninger i Vejle

Vores fysioterapeuter i Vejle behandler fod- og ankelsmerter igennem genoptræning eller manuel behandling.

- Hælspore og achillessenebetændelse specialist fysioterapeut i Vejle

​Hælspore og achillessenebetændelse er en betændelsestilstande i senevævet på bagsiden og under foden. Forud for overbelastning på foden og anklen så er årsagerne til hælspore og achillessenebetændelse altid dårlig eller nedsat nerve- og blodforsyning til og fra foden og anklen. Fysioterapeuterne i Vejle er specialister indenfor behandling af årsager til hælspore og achillessenebetændelse.

Bestil tid her

Fysioterapeutisk Konsultation ved Aarhus Osteopati VEJLE

​En fysioterapeutisk konsultation i Vejle tager mellem 30-60 minutter (forskelligt fra behandler til behandler). Ved første konsultation tager alle udgangspunkt i sygdomshistorie og et kort interview. Herefter bliver de relevante områder og strukturer testet på briksen med manuelle undersøgelsesteknikker. Herigennem bliver en årsag fastlagt hvorefter en manuel og træningsrelateret tilgang til behandlingen lagt. Efter behandlingen underviser eller vejleder fysioterapeuten dig i øvelser eller andre tiltag der skal gavne dig og dit problem.

Er vores fysioterapeutiske behandlinger noget for dig?

 En fysioterapeutisk behandling i Vejle hos Aarhus Osteopati VEJLE er med stor sandsynlighed noget for dig. I de fleste tilfælde kan vi lokalisere årsagen til problemet og oftest vil vi også være med til at bedre hvis ikke fjerne helt årsagen og derved smerten. I Aarhus Osteopati på landsplan behandler vi ugentligt over 1500 glade patienter hvilket beretter at vi er en seriøs og professionel klinik der hjælper tusindvis af patienter hver eneste uge.

Bestil tid her

Osteopat Uddannelse for Fysioterapeuter

Aarhus Osteopati i samarbejde med ESO (European School of Osteopathy) tilbyder osteopat / osteopati uddannelse i Vejle (Jylland) og i København (Sjælland) til fysioterapeuter, kiropraktorer og læger.

  • Læs mere om osteopat uddannelsens varighed
  • Læs mere om osteopati uddannelsens pris
  • Læs mere om osteopat uddannelsens adgangskrav
  • Læs mere om osteopati uddannelsens
  • Læs mere om osteopati løn, teknikker, hvilken uddannelse en osteopat har m.m.

Fysioterapeuterne i Vejle ser på kroppen som en helhed

​For at finde årsager til problemer og smerter er det nødvendigt at kigge hele kroppen igennem. Fysiologien, neurologien, anatomien og biomekaniken i kroppen er indbyrdes forbundet. Derfor kan man ikke udelukkende tage og behandle hver region for sig selv fordi så bliver der blot symptombehandlet. Aarhus Osteopati er de bedste i landet til at finde de rigtige årsagssammenhæng i kroppen og at hjælpe kroppen på det rette spor.

Aarhus Osteopati VEJLE er specialister indenfor fysioterapeutisk genoptræning

​Fysioterapeuterne i Vejle har genoptræning af bl.a. knæsmerter, ankelsmerter, skuldersmerter, albue- og håndsmerter og hofte- og lyskesmerter som speciale. Efter manuel årsagsbehandling er fysioterapeutisk genoptræning en nødvendighed for, at få kroppen tilbage i tidligere stand. En skade eller problemstilling i kroppen har oftest påvirket blod- og nerveforsyningen i området og jo længere problemet har stået på jo dårligere er vævet i området. Derfor skal det bygges op med genoptræning ellers er sandsynligheden for samme skade stor.

Bestil tid her

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​