Aarhus Osteopati og Fysioterapi - Afdelinger

Velkommen til Aarhus Ostopati og Fysioterapi

Aarhus Osteopati blev grundlagt i 2014 af Ívar Dagsson. På blot 6 år har klinikken ekspanderet fra ene mand til i dag hvor vi er 75 fuldtidsbehandlere og 3 kontormedarbejder hvor vi i dag behandler ugentligt 5500 mennekser der har et bred vifte af problemstillinger. I dag er vi stolte af, at Aarhus Osteopati og Fysioterapi er Danmarks, Nordens og Europas allerstørste osteopatiske klinik.

Aarhus Osteopati - Afdelinger

Siden 2014 har Aarhus Osteopati og Fysioterapi været at finde i Aarhus C Her servicerer vi patienter i hele århus inklusivt i Højbjerg, Aarhus N, Aarhus Ø, Brabrand, Risskov, osteopat skanderborg m.m. I april 2020 har Aarhus Osteopati og Fysioterapi ekspanderet til København. Vi har igennem årene oplevet at efterspørgsel og interesse ​i virksomhedens ekspertise har været stigende i København, hvor vi nu vil bidrage med det gode arbejde vi udfører her i Jylland og Midtjylland i København (Sjælland). København klinikken servicerer patienter i hele København herunder Amager, Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Frederiksberg, Vanløse, Valby, Brønshøj. I 2021 åbnede vi op for yderligere klinik i Vejle som skal servicere patienter i trekantsområdet (Osteopat Billund, Osteopat Kolding, Osteopat Middelfart, Osteopat Frerdericia, Osteopat Haderslev, Osteopat Horsens, Vejen m.m.). I juni måned åbnede vi en ny klinik  i Aalborg som skal servicere patienter fra hele Nordjylland inklusivt Skagen, Hirtshals, Frederikshavn, Blokhus, Nibe, Aabybro, Hjallerup m.m. I oktober måned åbnede vi klinikker i Herning (som servicerer hele Midtjylland herunder Ikast, Holstebro, Skjern, Ringkøbing, Viborg, Silkeborg), i Odense (som servicerer Svendborg, Nyborg, Faaborg, Assens, Kerteminde, Ringe) og i Esbjerg (servicerer Ribe, Varde, Vejen, Fanø, Blåvand, Bramming, Brørup, Tjæreborg, Holdsted). I sommeren 2022 åbnede vi afdelinger i Næstved og i Holstebro. I januar 2023 åbnede vi en afdeling i Haderslev.


Hvad kan Aarhus Osteopati andre ikke kan?

I Danmark er der en kæmpe stor gruppe mennesker som har måttet acceptere at de skal leve med deres gene eller smerte. Mange har prøvet alverdens forskellige behandlingsformer, nogle som har hjulpet og andre der slet ikke har gjort noget forskel for deres problemstilling. Denne gruppe såvel som de fleste andre der døjer med skader passer vi her i Aarhus Osteopati og Fysioterapi rigtig godt til. Grunden er at her i Aarhus Osteopati er vi specialister og eksperter i at håndtere problemer i alle kropssystemer (kredsløb, organsystem, hormon- og metabolisk system, kranio sakral system, psykiske system, autonome nervesystem samt de forskellige nervesystemer vi godt kan styre) og ikke blot i det muskuloskeletale system (muskler, sener og bindevæv) som de fleste andre behandlere udelukkende beskæftiger sig med.

Bestil online tid her


Hvad kan Aarhus Osteopati og Fysioterapi behandle?

Her i Aarhus Ostoepati er vi specialister indenfor en række lidelser og skader i alle af kroppens systemer. Derfor har vi kvaliteter og kompetencer til at afhjælpe mange former for smertetilstande. Da vi i Aarhus Osteopati har ekspertise indenfor kroppens muskuloskeletale system, autonome nervesystem, kredsløb, metabolisme, hormonsystem, fordøjelse, organsystem, kranio sakrale system med mere, kan vi i de fleste tilfælde hjælpe kroppens eget selvhelende system (dele af immunforsvaret) i at tage sig af inflammationen eller smerten igennem forbedret kredsløb, reguleret nervesystem, optimeret fysiologi og bedre biomekanisk funktion. Nedenunder er blot nogle af de problemstillinger vi afhjælper. Læs mere om hvad vi behandler her.

Aarhus Osteopati - Vi finder årsagen til dit problem og smerte

Vores største egenskab her på klinikken er, at vi som behandlere har en evig appetit på at udvikle os og hinanden både personligt og fagligt. I behandlings sammenhæng kigger vi altid på mennesket individuelt og går ikke på kompromis med detaljerne, da de har en stor indvirkning på det store billede. Alle patienter der besøger klinikken, både i Aarhus og København får den nødvendige form for kvalitet uanset hvilken behandler de kommer ind til. For at sikre netop dette så står klinikkernes dygtigeste medarbejdere løbende for uddannelse af nye medarbejdere og de behandlere der har mindst erfaring. Resultatet er, at vi her i Aarhus Osteopati og Fysioterapi har meget få der kommer fra klinikken hvor de ikke er blevet afhjulpet med deres problem.

Aarhus Osteopati - Tværfagligt behandlerfællesskab

​I vores klinikker i henholdsvis København og Aarhus har vi og går meget op i tværfaglighed. På klinikkerne har vi uddannede osteopater, fysioterapeuter, massører, kranio sakral terapeuter, akupunktører m.m. Dette giver en god dynamik og kvalitetssikring af behandlinger af vores patienter. Vi kan altid finde en behandlingsform der passer individuelt til hver patient og patienten kan være sikker på at årsagen til problemet / smerten stort set altid bliver fundet og behandlet af de forskellige behandlere.

Bestil online tid her

Hvorfor Aarhus Osteopati over andre behandlere og klinikker?​

Her i Aarhus Osteopati og Fysioterapi er dit helbred er vores passion. Du kan ikke finde et behandlingssted eller klinik i Aarhus eller København der stræber mere efter at du kommer fra behandlingsforløbet med en god oplevelse og fri for problemet.  Her i Aarhus Osteopati og Fysioterapi kan du ligeledes være forsikret om at vores team finder årsagen til dit problem da vi har ekspertise indenfor udredning og behandling af alle systemer i menneskekroppen. På vores klinikker i København og Aarhus stræber vi hele tiden efter at udvikle os og hinanden personligt såvel som fagligt således vi er de bedste i branchen. Som resultat af vores mangeårige bestræbelse er Aarhus Osteopati den allerstørste osteopatiske klinik i Danmark, i norden såvel som i hele europa. Dette mener vi er helt klart et kæmpe kvalitetsstempel fra vores patienter og dem der anbefaler os.


Aarhus Osteopati fjerner smerten og samtidig uddanner dig i din egen krop

​Vores trademark her på klinikken er, at du forstår hvorfor din krop ikke fungerer optimalt og hvad der er for nogle mekanismer der er på spil i forhold til at du har ondt eller der er noget der ikke spiller i din krop. Her går vi meget op i at kommunikere med vores patienter, således de er med indover i et fælles behandlingsforløb. Kombination med specialist manuel behandling og terapeutisk uddannelse af egen krop og funktion er et yderst effektivt værktøj for at komme smerter til livs.

Bestil online tid her


​Hyppigt stillede spørgsmål (FAQ) i Aarhus Osteopati og Fysioterapi

Her på klinikken får vi i løbet af arbejdsdagen stillet mange forskellige spørgsmål og det er vi meget glade for da det viser at klinikkerne både i København og Aarhus har stor interesse udefra. ​I videoen ovenpå kan du høre om de gængse spørgsmål der muligvis har relevans for dig der døjer med skade / smerte og er interesseret i Aarhus Osteopati og Fysioterapi.

I videoen kan du høre forklaring på følgende spørgsmål;

  • Hvad er osteopati?
  • Er osteopati farlig?
  • Hvis jeg er bange for at blive knækket (manipulation) skal jeg så vælge en anden behandlingsform?
  • Kan Aarhus Osteopati hjælpe mig med min smerte, gene eller skade?
  • Er der egenbetaling, kan jeg få tilskud og skal jeg have henvisning fra egen læge?
  • Hvem skal jeg vælge af behandlere hos Aarhus Osteopati?​
  • Hvorfor skal jeg vælge Aarhus Osteopati over andre klinikker eller behandlere?

Aarhus Osteopati specialister i diagnosticering og behandling

Her i Aarhus Osteopati og Fysioterapi i vores afdelinger i Aarhus og København er vi specialister indenfor diagnosticering og behandling af årsager til skader og gener i samtlige systemer i kroppen. Vi har alle mellem 5-12 års uddannelse i kroppen og dens funktion. I Aarhus Osteopati kan du finde osteopater og fysioterapeuter med bachelorgrad, mastergrad såvel som doktorgrad i deres fag. Dette sikrer høj faglighed, sikkerhed og professionalisme overfor de hundrede tusindvis af mennesker vi behandler årligt.

Bestil online tid her

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​