Fysioterapeutisk genoptræning af hånd og albue
| Aarhus – osteopati og fysioterapi

Fysioterapeut i Aarhus – eksperter i albuesmerter og specialister i træning af albueskader og håndsmerter

Når albuen og hånden får en skade, så opstår der ofte hævelse og betændelsestilstand. Denne tilstand er ofte medvirkende til at albuen og hånden efterfølgende bliver ustabilt således at musklerne tæt på leddene, altså de stabiliserende muskler, sættes ud af spil og ikke fungerer og arbejder optimalt sammen. Genoptræning og stabilitetstræning sørger for at albuens og håndens muskler, inklusiv de vigtige stabilisatorer i albuen og hånden samarbejder sammen igen og derved fjerner og forebygger hånd- og albuesmerter. Vores dygtige behandlere og fysioterapeuter i Aarhus Osteopati – osteopati og fysioterapi, tager udgangspunkt i din sygehistorie og albue/håndsymptomer, med det formål at få dig og din albue og hånd tilbage til et aktivt og velfungerende liv. Fysioterapeuten kigger individuelt på situationen omkring din ryg og tilrettelægger et skræddersyet behandlingsplan for din albue og håndskade.

Bestil tid online her

Osteopat Uddannelse for Fysioterapeuter

Aarhus Osteopati i samarbejde med ESO (European School of Osteopathy) tilbyder osteopat / osteopati uddannelse i Vejle (Jylland) og i København (Sjælland) til fysioterapeuter, kiropraktorer og læger.

 • Læs mere om osteopat uddannelsens varighed
 • Læs mere om osteopati uddannelsens pris
 • Læs mere om osteopat uddannelsens adgangskrav
 • Læs mere om osteopati uddannelsens
 • Læs mere om osteopati løn, teknikker, hvilken uddannelse en osteopat har m.m.

Vores fysioterapeuter og behandlere i Aarhus Osteopati – osteopati og fysioterapi finder ud af hvad din albue og hånd fejler!

Vores behandlere tager udgangspunkt i at kroppen hænger sammen, altså at et albue- og håndproblem kan have sin oprindelse et andet sted. Eksempelvis kan en skade i albuen stamme fra hånden eller skulderen. Muskler, sener og andet bindevæv der har sit forløb ned fra skulderen eller ned fra armen påvirker albuens. Dette betyder at problemer såsom ustabilitet, stivhed og svaghed i disse områder, kan bevirke at der opstår smerter eller ustabilitet i albuen og hånden.

Bestil tid online her

Effektiv behandling og træning af albuen og hånden / Aarhus Osteopati – osteopati og fysioterapi

Vi i Aarhus Osteopati – osteopati og fysioterapi tror på og oplever at helhedsorienteret behandling af håndsmerter og albueskader er vejen frem. Vi har et tværfagligt team bestående af behandlere der har forskellige kompetencer som dækker alle aspekter af skader og smerter i og omkring albuen og hånden.

Bestil tid online her

Aarhus Osteopati – osteopati og fysioterapi finder årsagen til din skade og smerte i hånden og albuen

Skader og smerter i albuen og hånden kan opstå fra forskellige systemer i kroppen. Disse systemer kan være muskler, sener, organer, blodkar, nerver m.m. Vores specialistteam har mange års erfaring og uddannelse i, at finde og behandle årsagen i alle systemer i kroppen. Aarhus Osteopati – osteopati og fysioterapi fuldfører behandlingsforløbet af hvert individ med det formål, at finde og behandle årsagen til skaden og smerten i albuen og hånden og herefter samtidig sørge for at kroppen ikke bliver udsat for samme type skade. Her kan genoptræning, stabilitetstræning, kost- og livstilsændring eller rådgivning vedrørende ergonomi på arbejdspladser eller i hjemmet. Vores eksperter har dybdegående kompetencer indenfor alle aspekter af kroppen der har relation til albuen og hånden.

Bestil tid online her​​

Vores fysioterapeuter benytter genoptræning og stabilitetstræning til at fjerne skader og smerter i albuen og hånden

Vi har erfaring og uddannelse igennem mange år af sportsskader i albuen og hånden, arbejdsrelaterede smerter i albuen og hånden og overbelastningsskader af albuen og hånden.

Vi kan afhjælpe dig med følgende albue/håndproblematikker:

 • Genoptræning og stabilitetstræning af musearm – Læs mere her
 • Genoptræning og stabilitetstræning af golfalbue – Læs mere her
 • Genoptræning og stabilitetstræning af tennisalbue – Læs mere her
 • Genoptræning og stabilitetstræning af ustabil albue/hånd og stiv albue og hånd
 • Genoptræning og stabilitetstræning af tidligere opereret albue og hånd (stivgjort hånd m.m.)
 • Genoptræning og stabilitetstræning af slidgigt i albuen og hånden
 • Genoptræning og stabilitetstræning af skæve hånd
 • Genoptræning og stabilitetstræning af fiberskader og forstrækninger i overarmen, albuen og hånden
 • Genoptræning og stabilitetstræning udstrålende smerter ud i armen og hånden

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om hvorvidt, vores ekspert fysioterapeuter i Aarhus Osteopati – osteopati og fysioterapi behandler din albue/håndproblematik, så ring til os eller skriv til os.

Bestil tid onli​ne her

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​