Massage ​| Massør København

Hvad er Massage? - Aarhus Osteopati KØBENHAVN

I Danmark er massage en alternativ manuel behandlingsform hvor massøren bruger hans hænder til at blødgøre og løsne stramt og stift væv. Massøren kan anvende forskellige massage teknikker, eksempelvis dyb tværmassage hvor massagen går på at placere hænderne på tværs af vævets fiberretning med det formål at bryde adhærence i vævet. Massøren ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN kan ligelede anvende lidt mere bløde massage tekniker som effleurage friktioner hvor massøren behandler roligt og blidt større områder på én gang. Massage ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN vil altid tage udgangspunkt i hvilken udfordring der er at finde i det forskellige væv i kroppen.

Bestil tid her

​Hvad kan en massør? - Aarhus Osteopati KØBENHAVN

En massør ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN har typiske flere forskellige uddannelser. Udover selve massør uddannelsen har behandleren i Aarhus Osteopati KØBENHAVN ligeledes fysioterapi. Derfor vil patienterne der vælger massage ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN få den bedst mulige massage hjælp der er at finde på markedet. Massørerne ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN kan diagnosticere hvorfra problemstillingen eller årsagen kommer fra hvorefter den har utallige massage teknikker til at løse enhvert problem i kroppen. Hvis patienten har derudover brug for yderligere vejledning og hjælp med genoptræning eller vejledning i arbejdsrelateret ergonomi kan massøren ligeledes tage hånd om dette.

​Hvad er forskellen på massage og andre behandlingsformer?

Normalt vil man kunne skelne meget mellem forskellige behandlingsformer men massøren ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN har flere forskellige uddannelser såsom fysioterapi og i nogle tilfælde også kranio sakral terapi og osteopati.

Forskel på massage og fysioterapi

Som fysioterapeut kan behandleren også anvende manuel behandling som massøren udelukkende bruger men fysioterapi går meget mere op i øvelsesterapi end manuel briks behandling. Det vil sige at når der opstår en form for skade eller smerte problemstilling så vil den fysioterapeutiske tankegang ofte rette sig på at få vævet eller området trænet op i styrke, smidighed og stabilitet. I Aarhus Osteopati KØBENHAVN har massøren også en fysioterapi uddannelse. Læs mere om fysioterapi ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN her.

Forskel på massage og kiropraktik​

Kiropraktik anvender som massøren også udelukkende manuelle behandlingsteknikker. Der er dog en stor forskel på disse teknikker idet massøren arbejder udelukkende i bløddelene og bindevævet, det vil sige ​i muskelvævet, ledbåndene og fasciaen. En kiropraktor arbejder primært med leddene, særligt leddene i rygsøjlen og ikke så meget i det øvrige væv.

Forskel på massage og osteopati

En osteopat arbejder også med manuelle behandlings teknikker som massøren. De osteopatiske behandlingsteknikker kan også omfatte bløddelene som ved massøren men osteopaten kan ligeledes behandlingsteknikker for led, nerver, blodkar, organer m.m. Osteopaten bruger anderledes manuelle behandlingsteknikker på bløddelene end massøren, som tager kortere tid som muligvis ikke er ligeså afslappende som dem massøren anvender. Læs mere om osteopati ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN her.

Forskel på massage og kranio sakral terapi​

Kranio sakral terapi fokuserer udelukkende på det kranio sakrale system, som er det system der strækker sig fra kraniet, igennem rygsøjlen ned til sakrum og bækkenet. Behandlingsteknikkerne er som ved massage bløde. Massøren fokuserer dog næsten udelukkende på de andre dele af kroppen der ikke befinder sig inde i rygsøjlen og ved leddene. Læs mere om kranio sakral terapi ved Aarhus Osteop​ati KØBENHAVN her.

Massage - Aarhus Osteopati KØBENHAVN​ adresse

Massørerne i Aarhus Osteopati KØBENHAVN har adresse på Amagerbrogade 114, 1. sal. 2300 København S.

Bestil tid her

Hvorfor vælge en massør ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN?

Massage ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN er for dig hvis du vil udover at få mere afstresset tilstand i kroppen finde årsagerne til dine gener og smerter. Med de uddannelser vores massører i Aarhus Osteopati KØBENHAVN har, herunder fysioterapi, kranio sakral terapi og ofte osteopati, så har massøren alle de redskaber og behandlingsteknikker til at diagnosticere og behandle årsagen til problemstillingen.

Hvad behandler en massør ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN?

En massør med fysioterapeut baggrund kan i princippet behandle de fleste problemstillinger i menneskekroppen. Læs mere hvad Aarhus Osteopati KØBENHAVN massør behandler her.

Massage af Nakkesmerter i København

I Aarhus Osteopati afdelingen i København tilbyder vi massage af flere forskellige former for nakkesmerter. Massøren kan diagnosticere og behandle årsager til gentagende hold i nakke (hekseskud), piskesmæld (whiplash), diskusprolaps i nakken, svimmelhed, hovedpine (spændingshovedpine, migræne, cervicogen hovedpine, nakkehovedpine) og hjernerystelse. Massagen af nakken går på at løsne bindevæv og bløddele omkring nakkehvirvlerne og samtidig løsne op om de nerver der forløber op til hovedet og ud i armene.

Massør for Rygsmerter i København

Massage afdelingen i København har særlig speciale i rygsmerter. Rygsmerter kan findes i forskellige former, herunder diskusprolaps i lænden, hekseskud og hold i ryggen, modic forandringer, iskias, slidgigt i ryggen m.m. ​Massøren fokuserer på at løsne hoftebøjeren (psoas musklen) som er en af de mest problemfyldte muskler i rygsøjlen. Andre strukturer såsom iliolumbar ligament, quadratus lumborum og piriformis musklen er nogle af de hyppige årsagsfremkaldende problemstillinger i ryggen.

Graviditetsmassage i København

Aarhus Osteopati KØBENHAVN tilbyder gravid massage (graviditetsmassage) til alle gravide kvinder. Om det er blot for at løsne op i spændinger og stress i kroppen eller det er for at få bugt med konkrete problemstillinger såsom rygsmerter, bækkensmerter, nakkesmerter, skuldersmerter, fod problemer m.m. så kan massøren godt tage sig af dette. På klinikken har vi en speciel briks / pude således den gravide​ kan ligge på maven og blive behandlet i ryggen uden hun skal spænde op.

Babymassage København

​Babymassage (massage af baby) i Aarhus Osteopati KØBENHAVN kan være en dejlig oplevelse for din baby hvor dens nervesystem bliver reguleret og at spændinger rundt i kroppen bliver fjernet. Baby massøren kan ligeledes agere som problemløser, idet de fleste baby massører har også fysioterapi og osteopati uddannelse hvilket sikrer kvalitets massage behandlingen af din baby. Problemstillinger som refluks, baby kolik, ammeproblemstillinger, kæbeproblemer, for kort / stramt tungebånd baby såvel som nakke og ryggener kan behandles af massørerne i Aarhus Osteopati KØBENHAVN.

Massage af skuldersmerter København

Skuldersmerter, stivhed i skulderne, hævede skuldre, smerter i skuldrene der trækker op til nakken, skuldersmerter der stråler ud i armen er noget af det massørerne i Aarhus Osteopati KØBENHAVN behandler til dagligt, især hos folk der har stillesiddende kontorjob. Massage kan være et meget effektivt ​middel mod skuldersmerter der er relaterede til stillesiddende arbejde på kontor. Massage kan ligeledes også behandle skulderproblemer og gener i forbindelse med sport hvor massøren skal ofte fokusere på at anvende dybdemassage eller dyb tværmassage. Massage kan tage sig af frossen skulder, ustabil skulder, afklemningssyndrom (impingement i skulderen) med mere.

Massør for hovedpine og migræne København

Hovedpine er en ret hyppig lidelse i det danske samfund. Hovedpine kan findes i forskellige former; spændingshovedpine, cervicogen hovedpine (nakkehovedpine), medicinoverforbrugshovedpine, hormonhovedpine m.m. Hovedpine kan ligeledes findes i en mere ekstrem form såsom migræne og hortons hovedpine. Massørerne i Aarhus Osteopati KØBENHAVN kan afhjælpe med diagnosticering og behandling af årsager til hovedpine. Alle massører har fysioterapeutisk baggrund og flere har uddannelse indenfor osteopati.

Massage for Stress i København​

​Massage afstresser kroppen idet massøren bruger rytmiske blide behandlingsteknikker der får nervesystemet til at slappe af. Efter en hård dag eller stresset periode kan massage i København være guld værd. I Aarhus Osteopati KØBENHAVN behandler massørerne til dagligt mange der lider af stress eller har en eller anden form for stress tilstand i kroppen.

Bestil tid her

Hvordan foregår en massage behandling ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN?

Ved ankomst til vores afdeling i København så sidder du dig til rette i klinikkens vente rum indtil massøren kalder dig ind. I behandlingsrummet vil massøren ved Aarhus Osteopati KBH (København) tage en kort snak om sygehistorien og problemstillingen. Herefter ligger du dig op på massage briksen hvorefter massøren undersøger vævet og det skadede område. Herefter tilretteligger massøren en behandlingsstrategi for hvordan massøren kan komme dit problem til livs. Massage tilgangen kan tilrettelægges efter dit eget behov, i forhold til om der skal arbejdes i dybden (dybdemassage) eller om massøren skal anvende noget blidere tilgang. Efter selve behandlingen vil massøren eventuelt ligge en plan for dig hvordan du kan yderligere optimere forholdene omkring skaden eller problemet i form af træning, ergonomi m.m.

Er massage behandling ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN noget for dig?

Massage ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN kan anvendes på forskellige måder. Massørerne behandler mange patienter der kun ønsker velvære og afslapning og ikke har et specifikt problem i kroppen. Formålet her kan være at patienterne skal komme af med en eller anden form for stress i kroppen. Massørerne som har en fysioterapeutisk baggrund kan ligeledes behandle mere smerte eller skades specifikke problemer. Her kan der være tale om betændelsestilstand (inflammation), arvæv i kroppen eller spændinger / myoser i forskelligt væv. Massage i Aarhus Osteopati KØBENHAVN kan med andre ord anvendes for skader, smerter, stress og spændinger i kroppen.

Bestil tid her

Aarhus Osteopati KØBENHAVN massage specialist

Massørerne i Aarhus Osteopati KØBENHAVN er specialister indenfor områder som rygsmerter, nakkesmerter, graviditets gener, baby lidelser, hovedpine m.m. Massørerne har fået deres ekspertise igennem deres fysioterapi uddannelse og efteruddannelser. Som massage specialist i København er massøren i stand til at diagnosticere og anvende massage- og behandlingsteknikker som almindelig massør ikke råder over. Herigennem vil de dybereliggende årsagssammenhæng i de fleste tilfælde blive fundet og fjernet.

Fysiurgisk massage - Aarhus Osteopati KØBENHAVN

Fysiurgisk massage er en gren for sig selv indenfor massage verdenen. Fysiurgisk massage hvis nogen går på at behandle de dybereliggende årsagssammenhæng der gemmer sig i kroppens bindevæv (sener, muskler, ledbånd og fascia). Massøren i Aarhus Osteopati KØBENHAVN anvender fysiurgisk massage med det formål at bryde stramt væv eller adhærence i vævet således vævet genfinder dens fysiologisk og mekanisk ligevægt. Fysiurgisk massage ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN kan være en meget nyttig behandlingsform idet den fysiurgiske massør formår at komme i dybden som de fleste andre behandlingsformer og behandlere oftest ikke kan. Fysiurgisk massage er ligeledes meget effektiv mod konkrete skader såsom sport- og idrætsskader.

Bestil tid her

Dybdemassage - Aarhus Osteopati KØBENHAVN

Dybdemassage kan på mange måder sammenlignes med fysiurgisk massage men den grundlæggende egenskab der adskiller de to er at dybdemassage er en blidere form for fysiurgisk massage hvis funktion er mere at få nervesystemet og vævet i dybden til at slappe af. Dybdemassage anvendes ofte for gener og problemer i skelettet hos mennesker der har stillesiddende arbejde, hos patienter der døjer med længerevarende stress eller hos ham eller hende der ønsker afslappende massage men kan lide at der bliver taget godt ved i dybden. Massørerne i Aarhus Osteopati KØBENHAVN anvender denne behandlingsteknik til dagligt med rigtig god effekt.

Dyb tværmassage - Aarhus Osteopati KØBENHAVN

Dyb tværmassage er en behandlingsteknik massørerne i Aarhus Osteopati KØBENHAVN anvender effektivt mod overvældende spændinger i vævet eller hvis der er operativt eller traumeforårsaget arvæv i vævet. Dyb tværmassage anvendes på tværs af især kollagen væv for at bryde arvævdannelser med større bevægelse og mobilitet til følge.

Bestil tid her

Graviditetsmassage (gravid massage) - Aarhus Osteopati KØBENHAVN 

Graviditetsmassage i København er en specialist massageform for gravide kvinder og kvinder der lige har født. Gravid massage ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN kan anvendes både som problem / skade løsning af problemstillinger såsom bækkenløsning, lændesmerter, nakkesmerter, knæ- og fodproblemer med mere. Derudover kan massage af gravide i København anvendes som velvære massage for, at komme af med stress eller spændinger relateret til graviditeten.

Babymassage - Aarhus Osteopati KØBENHAVN

Babymassage af Aarhus Osteopati KØBENHAVN bliver udført af en massør der har uddannelse indenfor fysioterapi og oftest også osteopati. Baby massøren kan som ved graviditetsmassage anvende massage som behandling af babyen af gener og problemstillinger som baby kolik og baby refluks, søvnproblemer, dårlig ammeteknik, ryg- og nakkegener hos babyen m.m. Derudover kan baby massage i København også anvendes som afspænding af babyen hvilket regulerer og normaliserer babyens nervesystem.

Bestil tid her

Massør ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN ser kroppen som en helhed

Med massørens baggrund indenfor fysioterapi og ofte osteopati ser og betragter massøren kroppen som helhed ved at kigge holistisk på gener og skader i kroppen. Gener et sted i kroppen kan og vil påvirke andre dele af kroppen hvorfor massøren ofte behandler flere steder i kroppen end kun det smertegivende område. En helhedsorienteret tilgang til kroppen er den moderne måde at behandle kroppen på og der er Aarhus Osteopati KØBENHAVN førende i Danmark.

Aarhus Osteopati KØBENHAVN eksperter i massage

Massørerne i Aarhus Osteopati KØBENHAVN har alle mindst 4-5 årig uddannelse indenfor fysioterapi og massage. Flere har også yderligere uddannelse indenfor osteopati. Denne uddannelsesbaggrund sikrer at massørerne får en specialist kvaliteter indenfor en række problemer og lidelser i skelettet. Massørerne i København er eksperter indenfor lidelser som nakkesmerter, rygsmerter, graviditets gener og problemer, baby gener m.m.

Bestil tid her

Massage af Rygsmerter - Aarhus Osteopati KØBENHAVN

Massørerne i København afdelingen behandler rygsmerter. Massørerne ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN kan anvende forskellige massage teknikker for diverse problemstillinger i ryggen, såsom hold i ryggen (hekseskud i lænden), diskusprolaps i lænden, iskias, slidgigt i ryggen m.m. Hvis problemerne gemmer sig i de dybere lag i rygsøjlen så kan massøren anvende dybdemassage eller fysiurgisk massage, hvis der er vævet er særdeles stift eller det indeholder arvæv kan massøren anvende dyb tværmassage. Med fysioterapi baggrund kan massøren ligeledes vejlede patienten hvordan han / hun kan forsætte med at arbejde på ryggen efter massage behandlingen i form af hjemme øvelser eller træning. 

Massage af Nakkesmerter - Aarhus Osteopati KØBENHAVN

Massage af nakkesmerter i København afdelingen er noget af det mest hyppige massørerne behandler på klinikken. Patienter kommer med gener som piskesmæld (whiplash), diskusprolaps i nakken, slidgigt i nakken, hold i nakken (hekseskud i nakken), svimmelhed, hovedpine såsom spændingshovedpine, cervicogen hovedpine m.m. Massørerne ved Aarhus Osteopati KØBENHAVN kan anvende bløde afslappende massage teknikker men ligeledes noget mere hårde og dybdegående massage teknikker for nakkesmerter. 

Bestil tid her

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​