Massør Odense | Massage i Odense

​Aarhus Osteopati har fra december 2021 åbnet egen massage klinik i Odense. Klinikken tilbyder flere former for massage; sportsmassage, wellness massage, fysiurgisk massage, cupping massage m.m. Massørerne ved Aarhus Osteopati Odense kommer til at være en del af den tværfaglige klinik på Thorslundsvej i Odense.

Bestil tid her

​Aarhus Osteopati massage afdeling i Odense

Massørerne i Aarhus Osteopati Odense er at finde på Thorslundsvej 2B, 1 sal, 5000 Odense. Klinikken er placeret  i Behandlercentrum Odense.

Læs mere om Aarhus Osteopati Odense på google business her

​Massage af nakkesmerter i Odense

Massage afdelingen i odense tilbyder effektiv massage af smerter i nakken. Vi yder massage på tilstande i nakken som diskusprolaps i nakken, piskesmæld, hold i nakken, svimmelhed samt forskellige former for hovedpine og migræne.

Massør Odense kan fjerne Rygsmerter​

Vores massører i Odense masserer til dagligt folk med rygsmerter. Vi anvender forskellige former for massage på forskellige typer smerter i ryggen. Ved eksempelvis diskusprolaps i ryggen så anvender vi mere fysiurgisk massage, ved hold i lænden  eller ved generelt spændinger i lænden bruger vi mere wellness massage. Ved iskias og ved lændesmerter kan vi finde på at kombinere forskellige former for massage typer.

Babymassage i Odense

​Vi masserer både voksne såvel som babyer. Babymassage i Odense er udført af uddannede fysioterapeuter som har kompetence indenfor osteopati. Babymassage er en glimrende måde for forældre at forkæle sit barn med, det gælder både hvis babyen døjer med problemer som skævt kranie / fladt baghoved, hvis babyen har spædbarns kolik, hvis babyen har baby refluks, for kort / stramt tungebånd baby eller hvis babyen er lidt spændt og måske har lidt søvnproblemer.

Bestil tid her

Graviditetsmassage - Gravidmassage Odense

Massørerne i Odense udfører gravidmassage. Graviditetsmassage er en glimrende måde for gravide at få deres nervesystem ned i bund. Højt stress niveau under graviditeten ser vi ofte kan være problematisk for eksempelvis udvikling af bækkenløsning, hovedpine under graviditeten, lændesmerter m.m.

I Odense masserer vi skuldersmerter væk

Massage afdelingen i Odense behandler mange klienter med smerter i skulderen. Vi løsner kontor skuldre, problemer med rotator cuff, ustabile skuldre, frossne skuldre m.m. Skulderen er en vigtig del af vores dagligdag, vi bruger den stort set i løbet af dagen. Når skulderleddet skal være så bevægeligt, er der mange ting der kan overbelaste muskulaturen i skulderen. Dette er massørerne eksperter i at løsne.

Massage for stress i Odense​

Højt stress eller længerevarende stress øger spændingsniveauet generelt i kroppen. Der kommer arbejdsstillinger der eksempelvis har stor belastning på ryg, nakke og skuldre ind i billedet. Massørerne i Odense er specialiseret i, stress betinget problem stillinger i kroppen. Vi kan anvende lidt mere rolig form for massage eller vi kan anvende dybdegående massage som passer klienten bedst.

Bestil tid her

Massør i Odense ekspert i hovedpine og migræne

Massørerne i Odense har stor kompetence indenfor massage af øvre brystryg, nakke og af selve hovedet for at afhjælpe hovedpine og migræne. Vil tilbyder massage af spændingshovedpine, cervicogen hovedpine (nakkehovedpine), migræne m.m. Massage er meget effektivt i, at få nervesystemet i balance og derved få spændingerne i brystryggen, stivheden i nakken og ømheden i hovedet løsnet.

Fysiurgisk massør i Odense

Aarhus Osteopati Odense har fysiurgiske massører ansat. Fysiurgisk massage er en massageform der behandler muskel- og bindevævet mere i dybden. Arvæv i vævet, ømme myoser i muskulaturen, stivhed i bindevævet m.m. er fysiurgisk massage meget effektiv massageform for.

Cupping massage Odense​

Cupping massage anvender kopper som skaber vakuum i vævet under behandlingen. Behandlingens effekt bliver dybdegående øgning af blodtilførslen til musklerne og bindevævet hvilket også er med til at fremme immunforsvaret´s styrke. Cupping massage kan bruges på en række problemstillinger i kroppen.

Dybdemassage i Odense

Dybdemassage eller dybdegående massage er en massage form der fokuserer på bindevæv og muskler der er dybereliggende i kroppen. Denne form for massage er ofte meget effektiv for heling af skader, fiberskader og lignende gener.​ Massørerne i Odense anvender denne form for massage flere gange om ugen.

Dygtig sportsmassør i Odense

Hvis du leder efter en dygtig sportsmassør i Odense så kan du godt kigge efter Aarhus Osteopati Odense.​ Sportsmassage tager sig af løbeskader, sportsskader, skinnebensbetændelse, løberknæ, springerknæ, hofte- og lyskesmerter, knæsmerter, ankel- og fodsmerter, hælspore, achillessenebetændelse, skuldersmerter m.m.

Bestil tid her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev​

Udfyld formularen herunder og hold dig løbende opdateret.​

Eller kontakt os herunder

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​