Vi tilbyder

Akupunktur

Akupunktur kan spores tusinder af år tilbage i tiden.

Hvor stammer akupunktur fra?

Akupunktur kan spores tusinder af år tilbage i tiden, hvor behandlingsmetoden blev som i dag anvendt mod diverse gener og sygdomme. I dag anvendes akupunktur af diverse faggrupper i sundhedssystemet, herunder læger, fysioterapeuter, sygeplejesker, jordmødre m.m. Akupunktur bliver anvendt i mange forskelligne situationer; under operationer, på klinikker og i lægepraksis. Her i Aarhus Osteopati anvendes der ligeledes akupunktur mod skader og smerter.

Bestil en tid i dag

Hvad akupunktur?

​Akupunktur er en gammel behandlingsmetode som har sin oprindelse fra Kina og andre nærliggende lande.

Akupunktur bygger på anvendelse af nåle som har et formål, at stimulere og behandle forskellige meridianer som ligger i forskellige linjer igennem kroppen. Disse meridianer kaldes efter kroppens indre organisme ex. galdeblære- og mavemeridianer. Tankegangen er, at stimulation af linjerne igennem kroppen har stimulation af den indre organismes funktion, altså at kroppens og den indre organismes energibaner (qi) stimuleres.

Behandlere i AAO anvender akupunktur som både primær og supplerende behandling mod diverse smerter og gener i kroppen.

Akupunktur

Hvad behandler vi akupunktur med i AAO?

Akupunktur mod kroniske smerter i ryg og nakke
Kroniske smerter i ryg og nakke – kroniske smerter i ryg har ofte sin oprindelse fra dysfunktioner fra organsystemet. Nyre, tyndtarm, tyktarm m.m. kan forårsage overaktivering af de nerver der refererer input i rygsøjlen. Akupunktur stimulerer og fremmer cirkulationen i organer, hvilket øger funktionen i og omkring selve organet. Dette medfører normalisering af den aktivitet i de refererede nerver.

Akupunktur effektivt mod kvalme i graviditeten​
Kvalme i forbindelse med graviditet – kvalme stammer ofte fra overvægt af hormoner i kroppen. Leveren skal rense alle de hormoner der cirkulerer i kroppen, hvorfor leveren i nogle tilfælde bliver overbelastet af det ekstra hormonpres. Akupunktur kan stimulere lever meridianer som i sidste ende fremmer leverens produktivitet.

Akupunktur og allergier​
Allergier såsom pollen m.m. – allergier optår ofte på baggrund af at kroppens udrensningssystem (lunger, lever, tarme og nyrer) er overbelastede. Akupunktur kan fremme funktionen af organerne hver for sig men også sætte udrensningssystemet i balance.

Akupunktur løsner muskelspændinger​
Muskelspændinger i ryg, nakke, skuldre m.m. – lokale muskelspændinger kan afhjælpes med akupunktur idet at akupunktur øger den lokale cirkulation. Øget cirkulation i området fjerner affaldstoffer i musklerne.

Akupunktur fremmer blodgennemstrømning til tennis- og golfalbue​
Musearm, tennisalbue og golfalbue – akupunktur afslapper muskulatur i området og øger cirkulationen til og fra betændelsen

​Akupunktur lindrer hovedpine og migræne​
Hovedpine og migræne – migræne og hovedpine stammer i nogle tilfælde fra ophobning af hormoner i kroppen, forringet cirkulation til og fra hovedet og nakken samt fra spændinger i muskler og bindevæv i området. Akupunktur kan afhjælpe disse symptomer.

Mave- tarmgener og akupunktur​
Fordøjelse- og mavesmerter – maveorganerne kan stimuleres via aktivering af meridianer hvilket fremmer funktion og aktivitet af organerne.

Akupunktur stimulerer kredsløbet og fjerner inflammation​
Inflammationstilstande som løberknæ, springerknæ og afklemnings syndrom skulder – inflammation i kroppen er et udtryk for at blodsystemet enten er overbelastet i form af dårlig cirkulation eller i form af syre-base. Akupunktur kan stimulere de rigtige organer som indgår i kredsløbet og syre-base balancen.

Akupunktur anvendes på vores klinikker ofte i kombination med vores øvrige behandlingsformer.

Hvordan virker akupunktur?

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening
Akupunktur

Vores tilgang til akupunktur?

Vi specialiserer os i, at kombinere og skræddersy det bedst mulige behandlingsforløb til dig hvor akupunktur ofte kombineres i behandlingen.

Vores klinikker har tværfaglige eksperter herunder, akupunktører, osteopater, fysioterapeuter og massører og vi er eksperter i at diagnosticere og behandle diverse skader og dysfunktioner i kroppen.

Bestil tid i dag

Find din nærmeste afdeling

Akupunktur Akupunktur
Roskilde
Læs mere
Akupunktur Akupunktur
Hillerød
Læs mere
Akupunktur Akupunktur
Hjørring
Læs mere
Akupunktur Akupunktur
Randers
Læs mere
Akupunktur Akupunktur
Frederiksberg
Læs mere
Akupunktur Akupunktur
Valby
Læs mere
Akupunktur Akupunktur
Esbjerg
Læs mere
Akupunktur Akupunktur
Vejle
Læs mere
Akupunktur Akupunktur
Horsens
Læs mere
Akupunktur Akupunktur
Aalborg
Læs mere
Akupunktur Akupunktur
Haderslev
Læs mere
Akupunktur Akupunktur
Odense
Læs mere
Akupunktur Akupunktur
Herning
Læs mere
Akupunktur Akupunktur
Holstebro
Læs mere
Akupunktur Akupunktur
Næstved
Læs mere
Akupunktur Akupunktur
Østerbro
Læs mere
Akupunktur Akupunktur
Amager
Læs mere
Akupunktur Akupunktur
Aarhus
Læs mere

Medlem af Danske Osteopater

​Aarhus Osteopati er medlem af Danske Osteopater. Dette sikrer kunder at de får kvalitets osteopatisk behandling. Osteopat D.O. M.R.O.DK.

danske osteopater
Akupunktur

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)