Massør Herning | Massage i Herning

​Aarhus Osteopati tilbyder massage i Herning. Klinikken tilbyder mange former for massage såsom sportsmassage, wellness massage, fysiurgisk massage, cupping massage m.m. Massørerne ved Aarhus Osteopati Herning er en del af den tværfaglige klinik i Herning.

Bestil tid her

​Aarhus Osteopati Herning massage afdeling

Aarhus Osteopati Herning er placeret på Bredgade 11, 2. sal 7400 Herning.

Læs mere om Aarhus Osteopati Herning på google business her

​Massør Herning kan fjerne nakkesmerter

Hernings massage afdelingen tilbyder nyttig massage af smerter i nakken. Vi behandler lidelser i nakken med massage såsom diskusprolaps i nakken, piskesmæld, hold i nakken, svimmelhed samt forskellige former for hovedpine og migræne.

Massage af rygsmerter i Herning

Massørerne i Herning beskæftiger sig til dagligt med rygsmerter.  Vi masserer patienter med diskusprolaps i ryggen, hold i lænden  eller ved generelt spændinger i lænden. Derudover oplever vi at iskias og lændesmerter reagerer godt på fysiurgisk massage eller sportsmassage.

Babymassør i Herning

​Vores massører i Herning beskæftiger sig med babymassage. Babymassagen har vi dog udelukkende fysioterapeuter der også er massører til at udføre. Du kan med fordel vælge babymassage hvis babyen døjer med bl.a. skævt kranie / fladt baghoved, for kort / stramt tungebånd baby, spædbarns kolik, baby refluks eller hvis babyen er lidt spændt og eventuelt døjer med søvn.

Bestil tid her

Vi tilbyder graviditetsmassage og Gravidmassage i Herning

Vi i Herning tilbyder gravidmassage. Graviditetsmassage er effektivt for de gravide kvinder der eventuelt er generet med stress eller andre mere mekaniske lidelser såsom bækkenløsning, hovedpine under graviditeten, lændesmerter m.m.

Massør i Odense ekspert i skuldersmerter

Smerter i skulderen såsom kontor skuldre, problemer med rotator cuff, ustabile skuldre, frossne skuldre m.m. er noget vi i massageklinikken i Herning beskæftiger os med. Vi behandler mange patienter der lider af førnævnte problemstillinger med god effekt. Vi kan tilbyde alle former for massage mod gener og problemer i skuldrene.

Massør i Herning kan afhjælpe stress

Det er velkendt at højt stress niveau er direkte linket til øget stivhed og smerter i kroppen. Stress har særdeles dårlig effekt på bl.a. ryg, nakke og skuldre . Massørerne i Herning er eksperter indenfor at afhjælpe patienter med at komme af med stress. Her anvender vi mere blide teknikker for at få spændingsniveauet ned i vævet.

Bestil tid her

I Herning masserer vi hovedpine og migræne væk

Massørerne i Herning har stor kompetence indenfor massage af hovedpine og migræne. Vil beskæftiger os med massage af spændingshovedpine, cervicogen hovedpine (nakkehovedpine), migræne m.m. Vi oplever at patienter med diverse hovedpine former har stor gavn af massage.

Fysiurgisk massør i Herning

Aarhus Osteopati i Herning har fysiurgiske massører til at tage sig af en række problemstillinger i kroppen. Denne massageform er særdeles god mod muskel- og bindevæv problemer idet fysiurgisk massage masserer i dybden af vævet. 

Cupping massage Herning​

Cupping massage er en massage form der anvender kopper som skaber vakuum i vævet. Denne vakuum har den effekt, at der skabes øget blodtilførsel til musklerne og bindevævet hvilket også er med til at fremme immunforsvaret´s styrke. Cupping massage kan bruges på en mange forskellige problemstillinger i kroppen.

Dybdemassage i Herning

Dybdemassage eller dybdegående massage er som ordet antyder en massageform der håndterer væv der er dybereliggende i kroppen. Denne form for massage er ofte meget effektiv for heling af skader, fiberskader og lignende gener.​ Massørerne i Herning anvender denne form for massage til dagligt.

Dygtig sportsmassør i Herning

På klinikken har vi dygtige sportsmassører i Herning .​ Sportsmassage tager sig af løbeskader, sportsskader, skinnebensbetændelse, løberknæ, springerknæ, hofte- og lyskesmerter, knæsmerter, ankel- og fodsmerter, hælspore, achillessenebetændelse, skuldersmerter m.m.

Bestil tid her

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​