Frederikshavn

Aarhus Osteopati Frederikshavn

Frederikshavn

Adresse

Frederikshavn

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Aarhus Osteopati Frederikshavn

Vi er stolte af at tilbyde osteopati og osteopatbehandlinger til klienter, der bor i Frederikshavn og omegn fra vores afdeling i Aalborg. Vores erfarne osteopater kan hjælpe med at lindre smerter og ubehag, samt forbedre kroppens generelle sundhed og velvære.

I Aarhus Osteopati Aalborg tilbyder vi osteopati, fysioterapi, massage, akupunktur, kranio sakral terapi, løbestilsanalyse, baby træning, specialist vurdering m.m.

Bestil tid online

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Frederikshavn

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Frederikshavn

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din osteopat i Frederikshavn

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en behandling?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har.

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

Hvad er adressen til ​Aalborg klinikken?
plus

Nybrogade 14, st.
9000 Aalborg​

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din osteopat i Frederikshavn


Frederikshavn er en dejlig by beliggende i det nordlige Danmark, og er kendt for sin maritime historie og skønne strande.

Vores afdeling i Aalborg er ideel for beboere i Frederikshavn og omegn, der ønsker at modtage osteopatbehandlinger i en større by med flere behandlingsmuligheder.

For klienter i Frederikshavn så kan de finde vores adresse i Aalborg her: Aarhus Osteopati Aalborg er placeret i hjertet af Aalborg på Nybrogade 14, st 9000 Aalborg.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du flere spørgsmål til osteopati, din behandler eller andet, kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.

Husk du altid kan booke en gratis screening online.