Aarhus Osteopati Odense | Osteopat Odense

​Aarhus Osteopati har fra november 2021 udvidet med med endnu en afdeling og denne gang i Odense. Med afdelingen i Odense kommer vi til at dække et geografisk område på Fyn der indeholder bl.a. byerne Svendborg, Nyborg, Faaborg, Assens, Kerteminde og Ringe. Odense kommer til at være den første af flere Aarhus Osteopati klinikker på Fyn. Aarhus Osteopati´s mål er at blive Danmarks største, bedste og foretrukne osteopatklinik. 

Vi tilbyder osteopati, fysioterapi,  massage, kranio sakral terapi, akupunktur m.m. på samme måde vi gør i de øvrige klinikker i Aarhus, København (Amager og Østerbro), Vejle, Herning og Aalborg.

Bestil tid her

​Aarhus Osteopati Odense placering i Odense

Aarhus Osteopati Odense er at finde på Thorslundsvej 2B, 1 sal, 5000 Odense. Klinikken er placeret  i Behandlercentrum Odense.

Læs mere om Aarhus Osteopati Odense på google business her

Aarhus Osteopati Odense praktiske forhold

​Tidsbestilling til Aarhus Osteopati Odense

Tidsbestilling kan ske via online booking, via tlf bestilling 29848558 eller via mail info@aarhusosteopati.dk. Vi gør opmærksomhed på, at du skal oplyse hvilken afdeling i vælger (Odense).

Medbring til behandlingen i Odense

Medbring venligst et håndklæde eller et lagen til behandlingen.

Transport til klinikken i Odense

Hvis du kommer fra byerne omkring Odense, dvs. Svendborg, Nyborg, Faaborg, Assens, Kerteminde og Ringe.m.m. kan du nemt tage offentlig transport til og fra klinikken. Placeringen er både tæt på Odense centrum og indfaldsvejene fra motorvejen.

Tog: Klinikken ligger 2,5 km væk fra Odense hovedbanegård. 

Bus: Klinikken ligger 500 meter væk fra busstoppestedet på Gammelsø (Odense kommune), hvor bus 62 og 91 stopper.

Parkering​ omkring klinikken i Odense

​Der er gratis parkeringspladser lige ude for hoveddøren.

Ved ankomst​ til Aarhus Osteopati Odense

Du går ind af behandlercentrums hovedindgang, her finder du os på 1 sal. Du kan tage trappen eller elevatoren. Ved ankomst beder vi dig om, at sætte dig ned i venteværelset og venter på, at din behandler kalder dig ind.

Handikapforhold og Toilet på klinikken i Odense

​Der er handikap toilet i stueetagen. Der er også elevator tilknyttet til klinikken.

Betaling

Der afregnes efter hver afsluttet behandling med Dankort eller MobilePay.​

​Aarhus Osteopati Odense henvisning, priser og forsikring

Aarhus Osteopati i Odense - Henvisning til osteopati eller fysioterapi behandlinger

Når du besøger os i Aarhus Osteopati Odense behøver du ikke en lægehenvisning. Det kan dog være undtagelser hvis du har en Sundhedsforsikring og de kræver dette. Derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til dit forsikringsselskab og forhører dig om du er dækket under osteopatisk behandling (behandling ved osteopat) eller fysioterapeutisk behandling (behandling ved fysioterapeut).

Forsikringsforløb ved Aarhus Osteopati Odense

De fleste forsikringsselskaber dækker fysioterapeutisk behandling også ved Aarhus Osteopati Odense. Det forekommer dog at nogle forsikringsselskaber har overenskomst med den offentlige sygeforsikring som vi desværre hører ikke indenunder. Forsikringsselskaberne Danica Pension, IF Skadeforsikring, Alm. Brand Sundhedsforsikring, Nordic Netcare, Lærestandens Brandforsikring, PFA, Runa Forsikring, Bauta Forsikring, Dansk Sundheds Sikring, CODAN, Tryg, Topdanmark​, Bupa er bl.a. dem der dækker behandling ved en osteopat.

Vi anbefaler du tager en snak med dit forsikringsselskab, inden din første behandling ved Aarhus Osteopati Odense.

​Sygeforsikring Danmark dækker behandling hos Aarhus Osteopati Odense. Forsikringens andel for fysioterapi for første konsultation 133 DKK og 88 for normal behandling. For osteopati er forsikringens andel for første konsultation 150 DKK og 100 DKK for normal behandling.

Priser ved Aarhus Osteopati Odense​

Priserne er forskellige når du vælger vores behandlere. Dette er på baggrund af behandlerens erfaring, uddannelse / efteruddannelse m.m. Du kan læse om priserne her.

Du kan læse om behandlerene i næste afsnit.​

Bestil tid her

Aarhus Osteopati Odense - Hvem er vi?

Martin Kraft - Osteopat D.O.M.R.O.DK, Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

​​​Martin Kraft er uddannet osteopat og fysioterapeut. Martin er klinikchef i Aarhus Osteopati Odense. Martin har studeret medicin, økonomi, fysioterapi og osteopati. Martin har studeret osteopati på begge osteopati skoler i danmark inklusivt ESO. Martin har særlig interesse indenfor rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine m.m. Martin har herigennem og igennem 10 års uddannelse kompetencer indenfor behandling af lidelser og gener i hele menneskekroppen. Baby behandler. Arbejder med stress og angst problemstillinger.

Pris: 900 DKK (ca 45 min)

Bestil tid hos Osteopat Martin i Odense her

Anders Berlin - Osteopat D.O.M.R.O.DK., Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

​​​​Anders har været ejer af en større fysioterapi klinik i Kolding i mange år, men har nu solgt klinikken

til fordel for en fremtid, som Osteopat i Aarhus Osteopati, Vejle og Kolding. Anders har gennem mange år, som fysioterapeut oparbejdet stor erfaring i behandling af de fleste kropslige problematikker, hvilket
har hjulpet ham til, at blive en kompetent Osteopat. Anders vil hjælpe dig til, at finde årsagen til dine smerter. Du kan læse mere om Anders her.

Pris: 750 DKK (ca. 40-45 min).

Bestil tid her

Nikolaj Kjærulff - Osteopat D.O. Stud., Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

​​​​Nikolaj er ansat i Aarhus Osteopati Odense. Nikolaj er uddannet fysioterapeut og osteopat stud. D.O.  Nikolaj har særlige interesser og kompetencer indenfor skulderskader og smerter, frossen skulder, tennis- og golfalbue samt håndgener. Nikolaj behandler derudover rygsmerter, nakkesmerter m.m. Du kan læse mere om Nikolaj her.

Pris: 500 DKK (ca. 45 min), studie/pensionist pris 450 DKK (ca. 45 min).

Bestil tid her

Steen Thomsen - Osteopat D.O. Stud., Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

​​​​Steen Thomsen, som arbejder ved Aarhus Osteopati i Odense, er osteopati studerende og uddannet fysioterapeut. Steen har læst på begge skoler i Danmark, tidligere 5 år på International Academy of Osteopathy og læser nu på 2. år på European School of Osteopathy.

Steen favner det hele menneske og har mere end 25 års erfaring med undersøgelse og behandling af lidelser og gener i hele menneskekroppen. Han har særlig interesse indenfor, rygsmerter inkl bækken og brystryg, nakkesmerter, skuldersmerter, hovedpine, migræne, funktionel medicin mm. m.m. Du kan læse mere om Steen her.

Pris: 650 DKK (ca. 45 min).

Bestil tid her

Monica Knørr - Osteopat D.O. Stud., Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

​​​​Monica er autoriseret fysioterapeut og studerer osteopati på European School of Osteopathy på 3. år. Hun har gennem de seneste 8 år arbejdet på klinik, og har stor erfaring med behandling af ryg, nakke, knæ, hofter og fødder. Efter selv at være blevet mor har hun stor forståelse for og en stigende interesse indenfor behandling af gravide, efterfødselsgener og babyer. Du kan læse mere om Monica her.

Pris: 550 DKK (ca. 45 min).

Bestil tid her

Kjartan Janussi - Osteopat D.O. Stud., Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

Kjartan er ansat ved Aarhus Osteopati i Odense og er uddannet fysioterapeut og studerer til osteopat ved ESO. Kjartan har særlige interesser og kompetencer indenfor behandling af rygsmerter, nakke- og skuldersmerter, hovedpine og migræne, fordøjelsesproblematikker m.m. Kjartan har derudover interesse for psykologien og behandler følgevirkninger fra problemstillinger som fx stress, angst og depression. Du kan læse mere om Kjartan her.

Pris: 600 DKK (ca. 45 min).

Bestil tid her

Jonas Eigaard - Osteopat D.O. Stud., Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

​​​​Jonas Eigaard er ansat i Aarhus Osteopati i Odense. Jonas er uddannet fysioterapeut og osteopat stud. D.O. Jonas har særlige interesser indenfor behandling af mave-tarm problematikker, bækkensmerter, rygsmerter, søvnproblemer, hovedpine og migræne m.m. m.m. Du kan læse mere om Jonas her.

Pris: 600 DKK (ca. 45 min).

Bestil tid her

Sabina Helweg - Osteopat D.O. Stud., Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

​​​​Sabina er medarbejder i Aarhus Osteopati Odense. Sabina er en empatisk og faglig ambitiøs fysioterapeut som studerer til osteopat på ESO. Hun værner om mangfoldighed og tager bl.a. imod døve og hørehæmmede uden I behøver medbringe tolk. Sabina har stor passion for at arbejde med babyer og specialiserer sig løbende indenfor babybehandling. Sabina har specialiseret sig på svimmelhedsområdet og har specielt erfaring med øresten. Derudover behandler hun for stress, fordøjelsesproblemer, rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine, iskias problemer, hofte- og lyske smerter, ankel- og fodsmerter m.m. Du kan læse mere om Sabina her.

Pris: 550 DKK (ca. 45 min).

Bestil tid her

Emil Kystol - Osteopat D.O. Stud., Autoriseret Fysioterapeut B.Sc, Massør, Columna Terapeut

​​

​​​​Emil er ansat i Aarhus Osteopati i Odense. Emil er uddannet Fysiurgisk Massør, Columna Terapeut, Fysioterapeut og Osteopat stud. D.O. og arbejder ud fra et holistisk syn på den enkelte patient, og inddrager flere aspekter i sin behandling for det bedste resultat. Emil har arbejdet selvstændigt med egen klinik, men har valgt at lade denne blive en del af Aarhus Osteopati til fordel for en bedre fremtid for behandling af patienter. Emil har særlige interesser for behandling af bækken, ryg, skulder, fod/ankel/knæ, men behandler også hovedpine, migræne, hofte, albue og hænd. Du kan læse mere om Emil her.

Pris: 500 DKK (ca. 45 min), studerende: 450 (ca. 45 min)

Bestil tid her

Julie Martinussen - Osteopat D.O. Stud., Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

​​​​Julie er ansat hos Aarhus Osteopati i Odense. Julie er uddannet fysioterapeut og studerer osteopati på ESO. Julie har en stor passion for sportsskader, særligt indenfor cykling og svømning. Julie er særligt interesseret i skulder, hofte, knæ og lændesmerter. Julie har i mange år arbejdet med børn og unge, og kan også arbejde med babyer. Du kan læse mere om Julie her.

Pris: 450 DKK (ca. 45 min), studerende: 400 (ca. 45 min)

Bestil tid her

Aarhus Osteopati Odense tilbyder Osteopati (osteopat), Fysioterapi (fysioterapeut), Massage (massør) og Kranio Sakral Terapi

I Aarhus Osteopati Odense dækker vi et stort geografisk område på Fyn. Det vil sige Aarhus Osteopati Odense servicerer og behandler patienter med osteopati (osteopat), massage (massør), fysioterapi (fysioterapeut), kranio sakral terapi bosat bl.a. i Svendborg, Nyborg, Assens, Ringe og Kerteminde.

Osteopati - Osteopat behandling i Odense

Aarhus Osteopati Odense tilbyder som alle andre af vores afdelinger osteopati behandlinger. Osteopaterne i Odense har speciale indenfor diagnosticering og behandling af årsager til smerter og gener hele kroppen. Osteopat behandlinger indeholder behandling af kredsløbet, fordøjelse, nervesystemerne, hormonsystemet, såvel som låsninger og stivhed i skelettet.

Fysioterapi - Fysioterapeut behandling i Odense

Vi tilbyder fysioterapi i Aarhus Osteopati Odense. Fysioterapeuterne i Aarhus Osteopati kan anvendes som foretrukne behandlingsform eller som supplement til det osteopatiske behandlingsforløb. Fysioterapeuten har ekspertise i kroppens genoptræning og styrketræning før eller efter det manuelt behandlingsforløb.

Kranio Sakral Terapi i Odense

I Aarhus Osteopati Odense kan du booke kranio sakral terapi behandlinger. Kranio Sakral Terapi tager sig af det kranio sakrale system, dvs behandling af kraniet, bækkenet og rygsøjlen. Alle osteopater i Aarhus Osteopati Odense har kompetencer indenfor kranio sakral terapi. 

Massage - Massør behandling i Odense

​Du kan som patient få massage i Aarhus Osteopati Odense. Vi tilbyder fysiurgisk massage, graviditetsmassage, massage for bl.a. nakkesmerter, rygsmerter, skuldersmerter m.m., babymassage og cupping massage. Her i Aarhus Osteopati Odense bruger vi massørerne som et solidt supplement for øvrige behandlingsformer.

Bestil tid her

Hvilke lidelser og gener kan Aarhus Osteopati Odense behandle ?

Alle medarbejdere i Aarhus Osteopati og Fysioterapi i Odense har fået den samme efteruddannelse i vores egne rækker som de øvrige medarbejdere af Aarhus Osteopati´s klinikker både i Aarhus, København, Vejle, Herning og Aalborg. Det betyder at du kan trygt vælge hvilken som helst af vores klinikker i hele landet. Aarhus Osteopati har et internt uddannelsessystem som alle vores behandlere skal igennem, hvilket sikrer dig tryg og kompetent behandling. Alle klinikker behandler forskellige former for lidelser i kroppen.

Gener og smerter i brystkasse og brystryg

 • Fascetledssyndrom i bryst og brystryg
 • smerter i brystet og problemer med mellemgulvet
 • problemer med ribben på bagsiden af brystkassen såvel som forsiden
 • trykken for brystet
 • vejrtræknings- og åndedrætproblemstillinger

Nakkesmerter og smerter i og omkring kraniet

 • Aarhus Osteopati Odense tilbyder også fysioterapeut behandling for nakkesmerter

Skuldersmerter samt problemstillinger og smerter i albue og hånd

 • Aarhus Osteopati Odense tilbyder også fysioterapi til skuldersmerter, golfalbue og tennisalbue

Mavesmerter, tarmlidelser og gener i fordøjelsen

Hoftesmerter og lyskesmerter

 • Gener og smerter i hoftebøjer - iliopsoas
 • springhofte (ekstern og intern)
 • betændt slimsæk i hoften - inflammation i slimsæk i hoften
 • ballesmerter - ondt i ballen
 • fiberskader i lysken - forstrækning i lysken
 • gener og smerter forbundet med lyskebrok
 • piriformissyndromet
 • hoftesmerter - ondt i hoften
 • Lyskesmerter

 • Aarhus Osteopati Odense tilbyder fysioterapi behandlinger af hoftesmerter og lyskesmerter

Lændesmerter, rygsmerter og problemer og gener med lænderyg

 • Aarhus Osteopati Odense tilbyder fysioterapeut behandling af smerter i ryggen, lændesmerter og iskias

Bækkensmerter og gener i underlivet

 • Bækkenløsning
 • graviditetsgener
 • for hyppige plukveer
 • nedsunken livmoder
 • gener efter bristninger i bækkenbund og endetarm efter fødsel
 • vand i kroppen - væske i kroppen
 • problemer med bækkenbunden - bækkenbundssmerter
 • halebenssmerter - ondt i halebenet - skævt haleben
 • underlivsgener
 • endometriose
 • underlivsbetændelse
 • arvæv i underlivet
 • symfyseløsning
 • inkontinens - vandladnings gener og problemer
 • blærebetændelse
 • ustabilt bækken - nedsat stabilitet i bækkenet
 • PCO
 • gener og smerter fra SI led - smerter fra bækkenled
 • smerter og gener i korsbenet
 • smerter fra skambenet og symfysen
 • menstruationsproblemer - dysmenoré
 • gener efter kejsersnit

Knæsmerter, smerter i underben og gener i anklen

 • Aarhus Osteopati Odense tilbyder fysioterapi behanding af knæsmerter, ankelsmerter og problemer i underben

Hormonelle problemstillinger og stofskifte

 • Søvnproblemer - kan ikke falde i søvn - vågner hyppigt om natten
 • problemer med hud
 • problemer med at tage på eller tabe sig (vægttab eller vægtøgning)
 • for højt og for lavt stofskifte
 • negle eller hår lidelser
 • problemer med at spiringe måltider over (problemer med blodsukker)
 • stofskifte gener m.m.

​Baby gener, smerter og problemstillinger

​Hvordan foregår en osteopatisk behandling ved Aarhus Osteopati i Odense?

Vores konsultationer / behandlinger er delt op i tre faser. I den første fase gennemgår osteopaten sygdomshistorien samt gennemgang af relevante informationer der kan have betydning for problemstillingen. 

I anden fase undersøger osteopaten patientens krop igennem manuel undersøgelse hvor osteopaten anvender specialist osteopatiske undersøgelsesteknikker med patienten på briksen. 

I tredje fasebehandler osteopaten de årsager der har forårsaget problemet / smerten. Efter behandlingen vil osteopaten altid anvende kort vejledning af øvelser, ændring i livsstil, rettelse af ergonomi eller noget andet relevant for den individuelle problemstilling.

Osteopat Uddannelse for Fysioterapeuter

Aarhus Osteopati i samarbejde med ESO (European School of Osteopathy) tilbyder osteopat / osteopati uddannelse i Vejle (Jylland) og i København (Sjælland) til fysioterapeuter, kiropraktorer og læger.

 • Læs mere om osteopat uddannelsens varighed
 • Læs mere om osteopati uddannelsens pris
 • Læs mere om osteopat uddannelsens adgangskrav
 • Læs mere om osteopati uddannelsens
 • Læs mere om osteopati løn, teknikker, hvilken uddannelse en osteopat har m.m.

Aarhus Osteopati Odense tilbyder gratis service

Aarhus Osteopati Odense tilbyder gratis workshops, gratis telefon konsultation og screeninger.

Gratis workshops i Aarhus Ostepati Odense

For patienter i nærliggende byer omkring Odense på Fyn (Svendborg, Nyborg, Faaborg, Assens, Kerteminde og Ringe m.m.) tilbyder vi workshops indenfor en række emner i menneskekroppen. Vi afholder workshops om bl.a. hovedpine, nakkesmerter, ​mavegener, rygsmerter, bækkensmerter, hofte- og lyskesmerter, skuldersmerter, knæsmerter, ankel- og fodproblemer, albue- og håndgener m.m. Du kan holde dig opdateret om vores gratis begivenheder her.

Gratis Telefon Konsultation i Odense

Her på klinikken i Odense har du mulighed for at blive ringet op af en af vores specialister hvis du har spørgsmål om en problemstilling. Du sender os en mail med kort beskrivelse af dit problem og dine kontaktoplysninger (telefon nummer). En specialist i Aarhus Osteopati Odense vil derefter ringe dig op. Du kan kontakte os her.

*Bemærk dette er IKKE en gratis behandling!

Gratis Osteopatisk Screening i Odense

​I Aarhus Osteopati Odense tilbyder vi gratis osteopatisk screening for indbyggere i nærliggende byer på Fyn (Svendborg, Nyborg, Faaborg, Assens, Kerteminde og Ringe m.m.). Denne gratis screening tager blot ca. 15 minutter. Du får en kvalificeret diagnose, vejledning og råd mht. dit problem eller lidelse. Send os en mail med kort beskrivelse af dit problem og dine kontaktoplysninger (telefon nummer). Herefter vil du blive kontaktet med henblik på bookning af en tid. Du kan kontakte os her.

*Bemærk dette er ikke en gratis behandling!​

Bestil tid her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev​

Udfyld formularen herunder og hold dig løbende opdateret.​

Eller kontakt os herunder

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​