Osteopat Master Uddannelse i Jylland og  Sjælland

Overvejer du at læse til osteopat?

Kom med til ESO åbent Hus. 

​Åbent hus København: 02 Februar 2023

STED: Vermundsgade 38C, 1 sal 2100 København Ø.

TILMELD DIG ONLINE HER

Åbent hus Vejle: 19 Januar 2023

STED: Enghavevej 20, 2. sal 7100 Vejle

TILMELD DIG ONLINE HER

Igennem Aarhus Osteopati har du unik mulighed for at lære mere om osteopati

Kom med til en behandling ved en osteopat

Igennem vores klinikker i Jylland og København har Aarhus Osteopati lavet et unikt samarbejde med European School of Osteopati, hvor du har mulighed for at overvære en osteopat i sit arbejde. Her kan får en forståelse af hvordan en osteopat arbejder, samt hvordan en osteopatisk behandling foregår.


Opstart på ESO Osteopati Master Uddannelse 2023 er i September

København:  September

Vejle:  September

ESO Tilmeldingsformular Her

Spørgsmål til ESO Master Uddannelse (dansk talende)​ HER

​Osteopat Uddannelse Optagelseskrav

Forud for optagelse på ESO osteopati uddannelsen skal du være uddannet fysioterapeut, kiropraktor, læge eller så skal du være på sidste år i din uddannelse. Hvis du er i tvivl om du er kvalificeret til uddannelsen så tøv ikke med at skrive til os på nedenstående knap.

Det er GRATIS og uden binding at melde sig på det første kursus på osteopati uddannelsen. Det vil sige at du kan komme med på det første kursus, hvis du derefter vælger at stoppe på uddannelsen, koster det dig ikke noget. Så hvis du er interesseret i at studere osteopati, eller er nysgerrig på uddannelsen så har du intet at miste, fordi du kan altid hoppe fra efter introkurset, uden betaling.


Tilmeld dig ESO Master Uddannelse her

Osteopati Master Uddannelse længde / varighed

ESO osteopat Master uddannelsens længde er 4 år. Uddannelsen består af 10 weekendkurser om året samt en uges undervisning i England. For yderligere spørgsmål kan du kontakte ESO i ovenstående knap.

Det får du på osteopati uddannelsen

  • Master of Science fra European School of Osteopathy i samarbejde med Plymoth Universitet
  • 1000 timers superviseret klinisk praksisk undervisning
  • 45 dages flere undervisningsdage end andre skoler i DK tilbyder - til samme pris
  • Ægte superviserede patient cases
  • Struktureret og professionel undervisning udført af lærere med mangeårige klinisk og faglig erfaring
  • Du bliver klædt på med at bruge din læring allerede ugen efter undervisnings weekenden​

​Mulighed for interesserede at deltage i undervisningen hos ESO i Jylland eller på Sjælland

Igennem Aarhus Osteopati og ESO har du ligeledes mulighed for, at deltage i undervisningen hos ESO. Her kan du på tæt hold komme nærmere din beslutning om at læse til osteopat. Du kan både ligge krop til kursisterne på uddannelsen, eller blot kigge med et par timer når de engelske lærere underviser kursisterne.​

Tilmeld dig ESO Master Uddannelse her

Tilmelding til Osteopati Master Uddannelse - Studer Osteopati

Udfyld nedenstående formular og ESO vender tilbage til dig hurtigst muligt. Hvis du ikke endnu er uddannet fysioterapeut, så bedes du sende et bevis på optagelse af fysioterapi studiet, eksamensoversigt, samt et bevis på hvilket semester du er på. Det er GRATIS og uden binding at melde sig på det første kursus på osteopati uddannelsen. Det vil sige at du kan komme med på det første kursus, hvis du derefter vælger at stoppe på uddannelsen, koster det dig ikke noget. Så hvis du er interesseret i at studere osteopati, eller er nysgerrig på uddannelsen så har du intet at miste, fordi du kan altid hoppe fra efter introkurset, uden betaling.

 
 
 
 
 
Uddannelsesbevis *
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Opstart på ESO Osteopati Master Uddannelse 2023 er i September

Tilmeld dig her

European School of Osteopathy (ESO)

European School of Osteopathy er en af de ældste osteopat skoler i Europa, med over 40 års erfaring. Siden 2016 har skolen tilbudt fysioterapeuter og læger i Danmark enestående mulighed, at uddanne sig til osteopat (studere til osteopat) som den eneste skole henholdsvis både på sjælland og i jylland. Skolen tilbyder både fuldtids og deltidsstudier i osteopati. Skolen tilbyder mulighed for at opnå bachelor (B.Sc.) og Master (Ms.Sc.) i osteopati.

Tilmeld dig her

Ívar Dagsson - Indehaver af Aarhus Osteopati​

Jeg har personligt altid været fascineret af menneskekroppen. Jeg har selv spillet fodbold på højt plan og i min fodbold karriere har jeg døjet med en hel del skader. Herigennem er jeg blevet behandlet af diverse behandlere, indenfor forskellige fagområder. Jeg har altid haft opfattelsen af, at krop og sind hænger sammen. 

Efter fysioterapi uddannelsen og en del kursusrækker oplevede jeg, at den måde jeg som behandler var blevet skolet simpelthen ikke var tilstrækkelig. 

Min succes med patienter var ikke fremragende, og jeg manglede helheden. Jeg vidste en del om anatomien, fysiologi, biomekanik og sygdomslære mm. men jeg manglede den fulde sammenhæng og helhedssynet af funktionen og strukturene i kroppen. Jeg begyndte at undersøge hvordan jeg som behandler kunne komme tættere på mit mål om, at i finde de bagvedliggende årsager til de problemstillinger mine patienter døjede med og ikke bare behandle symptomerne.

Osteopatien er vejen for mig

Jeg stødte på osteopatien da jeg læste om en række internationale fodboldspillere, der havde afprøvet osteopati med stor tilfredshed. Min research på osteopati og teorien bag osteopatien, gjorde mig kun mere nysgerrig. For mig passede osteopati uddannelsen perfekt ind, i mit virke som selvstændig fysioterapeut. Jeg kunne forsætte mit virke som fysioterapeut og hver måned havde jeg én weekend, hvor jeg fik tilfredsstillet min nysgerrighed indenfor menneskekroppen og dens sammenhænge. 

Efter disse kursusweekender var jeg udstyret med det samme, med viden og redskaber, jeg kunne bruge på klinikken mandagen efter. Gradvist begyndte min succes rate at blive bedre og jeg fik flere og flere tilfredse patienter, de begyndte at tale om mig med deres nærmeste og i deres netværk. Fra mit andet år på osteopati uddannelsen (osteopati studiet) har jeg kronisk haft lang venteliste. Den har med årene kun blevet længere.

Osteopati som livsstil

For mig har osteopatien åbnet nye kognitive døre for min hjerne. Jeg har igennem osteopatien fået det tilstrækkelige drive og smag, for min personlige såvel som faglige udvikling. Effekten af mine behandlinger er delvist afhængige af min faglige viden og formåen som manuel behandler, men ligeledes afhængig af min egen person og hvordan jeg linker til og håndterer de forskellige personligheder, jeg møder i min praksis. 

Jeg er kommet hertil fordi osteopatien har åbnet mulighedernes land for mig som behandler og fagperson. Den har haft en kolossal ændring på mig som person og fagperson, som jeg ville slet ikke været foruden.

Hvordan bliver man osteopat?

I Danmark er osteopati uddannelsen et deltidsstudie. Uddannelsen foregår som kursusforløb, det vil sige at undervisningen er i weekenderne, typisk én weekend i måneden. Forudsætningen for at blive en osteopat er, at man i forvejen har bachelor niveau, enten indenfor fysioterapi eller medicin (lægevidenskab). 

Tilmeld dig her

Priser for ESO Osteopat Master Uddannelse

Priser for ét år på ESO Osteopat uddannelsen er 34.100 DKK, dvs. 2.840 DKK månedligt.

Ved betaling af et helt år får de studerende 6% rabat.

Tilmeld dig her

Bliv uddannet Osteopat hos European School of Osteopathy (ESO)

European School of Osteopathy (ESO) i samarbejde med Plymoth Universitet tilbyder et 4 årig deltidsstudie, der føre til et level 7 Mastergrad (M.Sc.). Adgangskrav til osteopati uddannelsen (at studere osteopati) er, at du i forvejen er uddannet fysioterapeut, kiropraktor eller læge. Uddannelsen foregår en weekend (fredag, lørdag og søndag) én gang om måneden, 10 gange om året. Derudover er der en uges sommerskole i England hvert år. Juli og December er der ingen undervisning.

Osteopat uddannelsen ved European School of Osteopathy tillader fysioterapeuter at forsætte deres kliniske praksis, samtidig med de er ved at studere (uddanner sig) til osteopat. Deltidsuddannelsen er faktisk en fordel for behandleren, idet den viden behandleren tilegner sig hver weekend kan og bør straks anvendes på klinikken ugen efter. Herved bliver behandleren trænet i de færdigheder de tilegner sig på uddannelsen, ganske hurtigt.

Opstart på ESO Osteopati Master Uddannelse 2023 er i September

Tilmeld dig her

Hvorfor vælge European School of Osteopathy (ESO)

European school of Osteopati (ESO) er den ælste og en af de mest anerkendte skoler i Europa. Skolen fungerer som non-profit organisation, det vil sige at skolens formål og målsætning ikke er ud fra et økonomisk aspekt, men udelukkende at højne og udbrede osteopatiens fag og anerkendelse. Skolen går ikke på kompromis med faglighed og kvalitet, hvorfor alle lærere har minimum en mastergrad og en lang erhvervserfaring som osteopat.

I Danm​ark tilbyder ESO som den eneste skole mulighed for at uddanne sig (studere) til osteopat både på sjælland og i jylland. Her kan studenten efter afsluttet 4 års eksamen få titlen Master of Science (M.Sc.) DO.M.R.O.K og tage patienter henvist til osteopati, samt søge autorisation som osteopat.

Uddannelsen er eksternt valideret af det britiske Crossfields Institute, som selv er autoriseret til at validere uddannelser af UK Office of Qualifications and Examinations Regulation (Ofqual). Dette sikrer, at uddannelsen opfylder britiske standarder, for videregående uddannelser.​ Derudover er ESO´s uddannelse designet til at imødekomme uddannelsesforventningerne fra både Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og Det Europæiske Center for Standarder (CEN). Uddannelsen er ligeledes godkendt af General Osteopathic Concil og OSEAN (Osteopatisk Europæisk Akademisk Netværk). Skolen har 40 års uddannelseserfaring og de tilbyder et osteopatisk uddannelsesprogram der ikke ses andre steder i Europa. Master of Science (M.Sc.) tilbyder ESO i samarbejde med Plymoth Universitet.

Tilmeld dig her

Om European School of Osteopathy (ESO)

I Europa er ESO og osteopati næsten en identitet. ESO kan retfærdigt hævde at være 'moderskolen for europæisk osteopati'. Dette skyldes det store antal osteopatiske skoler i hele Europa, der spænder geografisk fra Atlanterhavet til Ural og fra det norske hav til Middelhavet, som er oprettet ad ESO eller i partnerskab med ESO siden 1970'erne. Mere grundlæggende blev standarden for den europæisk osteopatudannelse oprettet af ESO i 1970'erne og 1980'erne og, derefter bredt sig til skoler i hele Europa.

Bag denne status og indflydelse ligger en ekstraordinær historie om kreativitet, internationalt samarbejde og udvikling. Som Cristian Fossum, rektor for den norske skole for osteopati ved Kristiania University College, Oslo skrev i 2017 “(ESO) er blevet en af ​​de førende og mest innovative skoler i vores professions historie”.

Jean-Pierre Barral - opfinderen af viscreral osteopati (organbehandlinger) var student i ESO

Grundlagt i Paris i 1951 af Paul Genet, flyttede skolen til London i 1965 og derefter til vores hjem i dag nemlig i Boxley nær Maidstone, sydøst for London. Kurser blev fortsat undervist på både fransk og engelsk indtil 1980'erne, hvilket muliggør et meget kreativt partnerskab mellem højt kvalificerede franske fysioterapeuter og osteopater og de britiske skoler og studerende. 

På dette tidspunkt blev moderne visceral osteopati født gennem kreativitet, erfaring og færdigheder hos franske studerende og personer som Jean-Pierre Barral, Paul Chauffour, Louis Rommeveaux og andre, der senere vendte tilbage til Frankrig for at omdefinere omfanget af fransk og europæisk osteopati. Jean-Pierre Barral udannede sig til osteopat ved ESO og er i dag en af de mest kendte osteopater i verden og er forfatter til en hel række af bøger.

European School of Osteopathy og USA

Undervejs fandt en produktiv udveksling sted mellem det amerikanske osteopatiske erhverv, og ESO her blev man inspireret og trænet på tværs, hvor færdigheder såsom kranial osteopati, indirekte teknikker, Balanced Ligamentous Tension, Strain-counterstain (Jones teknik), Muscle Energy Technique (for led) og senere Still Teknik (Andrew Taylor Still teknik) blev ført til Storbritannien og derefter til resten af ​​Europa. 

ESO’s eget bidrag til udvikling af osteopati var at bred udannelse, hvor man lære et stort udvalg af mange teknikker, så man har en stor værktøjskasse og samtidig er ESO banebrydende indenfor pædiatrisk osteopati (Behandling af babyer og børn) med den første osteopatklinik for studerende i Europa og derefter også specialistklinikker i hovedpine og kvindesygdomme og sundhedsklinikker.

Fuldendt Uddannet Osteopat

Baseret på skolens rige historie lære du på det moderne ESO, en uovertruffen vifte af teknikker og tilgange. Som ESO-student kan du tilbyde store fordele for dine patienter, da du vil være i stand til at anvende tilgange og teknikker, der er de absolut mest effektive, lige præcis den patient du har foran dig. Samtidig kan du se en bred vifte af problematikker og patienter med forskellige tilstande, der ikke kun er muskuloskeletale af natur. En ESO-student kan som følge heraf, se frem til en mere givende professionel karriere.

ESO - Høje Akademiske og Professionelle Standarter

England - Det Forenede Kongerige var det første land uden for USA, der regulerede osteopati, herunder Osteopathic Practice Standards (OPS), giver et grundigt videnskabeligt og professionelt grundlag for det, ESO underviser. Akademisk strenghed opretholdes af vores universitets validator for det britiske kursus, der fører til en 4-årig fuldtids "Integrated Masters in Osteopathy award". 

De britiske osteopatiske skoler var de første i Europa, der gik til gradstatus for deres kurser. Studerende i Danmark er fulde ESO-studerende med adgang til akademiske tidsskrifter, online bibliotektjenester og UK Integrated Masters 'digitale indhold.​

Ny Unik Master Uddannelse i Osteopati

En nyere udvikling er en validering 4-årigt deltidsstudie, der fører til et Master of Science (M.Sc.) (niveau 7) -diplom i osteopati. Det er designet til at imødekomme uddannelsesforventningerne fra både Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og Det Europæiske Center for Standarder (CEN). 

Dette kursus et første i Europa, der imødekommer WHO og CEN’s klassifikation af osteopati. Det er også designet til at imødekomme kravene fra den danske regulator, så du efter uddannelse kan tilegne dig en autorisation som osteopat i det danske sundhedssystem. 

Centralt i strukturen på dette kursus er selve kroppens og osteopatiens holisme (vi ser kroppen som en helhed), og de studerende får en evne til at inkorporere alle typer væv i deres praksis, gennem vejledt osteopatisk klinisk praksis, med vejledning af erfarne lærere.

Dette nye kursus starter op i Danmark til september / oktober 2021. Både på Jylland og Sjælland/København. I Jylland er kurset placeret i Vejle, med adgang til klinik med vejledende osteopatisk klinisk træning. Tilsvarende vores placering i København på Amager.

Kurset leveres over ti, 3-dages seminarer om året, i 4 år. Alle tager sammen til Storbritannien i august i 7 dages sommerseminar. Dette muliggør 'finjustering' af vores læseplanen, da ikke alle fag er egnet til 3-dages seminarer. Det muliggør også mere støtte til teknikker og palpation med yderligere personale til stede, til at arbejde med de studerende. Graduering finder sted med de britiske studerende ved en imponerende ceremoni i Maidstone.

Tilmeld dig her

Opstart på ESO Osteopati Master Uddannelse 2023 er i September

Tilmeld dig her

Introduktion til ESO Osteopati Master Uddannelse studiet

Dette modul giver dig et overblik over oprindelsen, filosofien og udviklingen af

osteopatisk erhverv over hele verden (med særlig henvisning til UK og ESO). Det inkluderer de internationale standarder og regulering af osteopati, især CEN-standarderne. Opbygning, indhold og progression af Diplomprogrammet introduceres.

Første år på ESO Osteopati Master Uddannelse​

Kursus 1 - Introduktion til ESO​

Kursus 2 - Generel osteopatisk undersøgelse (GOE)

Dette modul giver dig mulighed for at foretage en generel osteopatisk undersøgelse det er sikkert og effektivt ved hjælp af en holistisk tilgang og implementering af en række tilgange der tilpasses efter behov.

Kursus 3 - Generel osteopatisk teknik 1 (GOT)

Dette modul udvikler din evne til at udføre en generel osteopatisk behandling (GOT) her vil du lære om kroppens mønstre og en behandlingstilgang der kan tilpasses den enkle.

​​

Kursus 4 - Introduktion til viscerale osteopatiske principper og praksis

Dette modul introducerer dig til de grundlæggende begreber, der ligger til grund for den viscerale osteopatiske tilgang. Du vil få en kritisk forståelse af de vigtigste abdominale viscerale strukturer inden for

rammerne af WHO / CEN 5-strukturfunktionsmodeller, herunder en evaluering af kredsløbets rolle i og omkring organet. Du lærer at udføre en osteopatisk undersøgelse både for at identificere strukturer og for at screene for somatisk dysfunktion. Evalueringen vil også gøre det muligt for dig at udvikle en forståelse af

Diaphragma og dens somatiske funktion / dysfunktion.

Kursus 5 - Lændehvirvelsøjlen og bækkenet

Dette modul giver dig den nødvendige anatomiske, biomekaniske, patologiske og osteopatisk baggrund til at foretage en osteopatisk undersøgelse og behandling af lændehvirvelsøjlen og bækkenet (og beslægtede strukturer). Du vil udvikle dig en kritisk forståelse af indikationer og kontraindikationer til behandling og

hvornår man skal henvise videre.

Kursus 6 - Nedre ekstremitet 1: hofte og knæ

Dette modul giver dig den nødvendige anatomiske, biomekaniske, patologiske og osteopatisk baggrund til at foretage en osteopatisk undersøgelse og behandling af hofte og knæ (og beslægtede strukturer). Du vil udvikle digen kritisk forståelse af indikationer og kontraindikationer til behandling og hvornår man skal henvise videre.

Kursus 7 - Nedre ekstremitet 2: Ankel og fod

Dette modul giver dig den nødvendige anatomiske, biomekaniske, patologiske og osteopatisk baggrund til at foretage en osteopatisk undersøgelse og behandling af ankel og fod (og relaterede strukturer). Du vil udvikle dig en kritisk forståelse af indikationer og kontraindikationer til behandling og

hvornår man skal henvise videre.

Kursus 8 - Balanced Ligamentous Tension (BLT)

Dette modul udvikler din evne til at udføre en osteopatisk undersøgelse af ligamenter og fasciale strukture. Balanced Ligamentous Tension (BLT) er en Osteopatisk manipulativ behandlingsteknik (OMT) der bruges til blidt at skabe mobilitet i led og fasciale og membranøse strukturer omkring leddene.

Kursus 9 - Introduktion til Fascia: Myofascia, Sclerofascia, Viscerofascia & Meningeofascia

Dette modul introducerer dig til fascien, biomekanik, anatomy og fysiologi. Den osteopatiske undersøgelse (GOE) samt patologier og differentierede diagnoser. Du vil lære at undersøge og behandle kroppens forskellige fasciale strukturer.

Kursus 10 - Osteopatisk klinisk konsultation og Osteopatisk anamnese og differential diagnoser (OCC)

Dette modul lærer dig kunsten og videnskaben i at tage en fuld anamnese ved brug af WHO / CEN 5- strukturfunktionsmodellerne. Anamnese bruges til indsamling af data fra patienten og tager hensyn til al sikkerhed, samt medicinske og osteopatiske fund for at udforme differentielle diagnoser. Dette modul giver dig ligeledes en forankring i kritisk tænkning og anamnese tagning. Du vil blive introduceret til begrebet reflekterende praksis med en række reflekterende praksis modeller.​

Sommer skole - 1 uge i ESO skolen i England

Dag 1 - 1. Års eksamen

Dag 2 - Introduktion til kraniet (IVM)

Dette modul introducerer dig til konceptet The Involuntary Mechanism (IVM) og dets plads i osteopatisk manuel terapi. Du vil begynde at udvikle bedre palpatoriske færdigheder, der kræves til sikkert brug af IVM. Derudover vil modulet give dig bedre viden og forståelse for embryologi og anatomi af de relevante strukturer såvel som den underliggende fysiologiske teori om IVM og indikation / kontraindikationer for brugen af ​​denne fremgangsmåde.

Dag 3 - Lændehvirvelsøjle og bækken og gennemgang af nedre ekstremiteter

Dette modul giver en gennemgang af Osteopatisk High Velocity Thrust (HVT) Manipulativ behandling (OMT) af alle de områder af kroppen, du har været igennem. Dette vil omfatte en gennemgang af de artikulære systemers patologier og eventuelle kontraindikationer til HVT og OMT, og hvornår patienter skal henvises.

Dag 4 - Den cervikale rygsøjle

Denne modul gennemgår anatomi og biomekanik af nakken og relationer mellem nakken og resten af ​​kroppens funktioner og dysfunktioner. Samt indikationerne / kontraindikationerne for behandlingen. Osteopatisk undersøgelse og behandling af nakken gennemgåes.

Dag 5 - Medicinsk testning (GMS)

Dette modul giver en oversigt over både generel medicinsk og klinisk neurologisk Screening. Du vil blive introduceret til en kritisk forståelse af principperne for screeningsrutiner, kliniske præsentationer og specielle tests (alt efter hvad der er relevant). Du vil blive fortrolig med de vigtigste patologier i abdominal, respiratorisk og hjerte-kar-systemerne og deres røde flag og tegn på patalogi. Du bliver også bekendt med de vigtigste betingelser, der kræver henvisning, og forståelse af praktiske færdigheder sat op ved hjælp af casestudier og praktisk arbejde med ægte patienter.

Dag 6 - Forskning og professionalisme

Dette modul udvider begreberne forskning og kritisk tænkning og giver en introduktion til statistik. Der vil være en oversigt over de forskellige tilgange, der kan bruges i det sidste års afhandling. Der vil være en introduktion til professionelisme og forskningsetik samt professionel kommunikation.

Andet år på ESO Osteopati Master Uddannelse

Kursus 1 - Brystryg og nakke 2

Dette modul giver dig den nødvendige anatomiske, biomekaniske, patologiske og osteopatisk baggrund til at foretage en osteopatisk undersøgelse og behandling af nakken og brystryg (og relaterede strukturer). Du vil udvikle dig en kritisk forståelse af indikationer og kontraindikationer til behandling og hvornår man skal henvise videre.

Kursus 2 - Skulder og øvre ekstremitet

Dette modul giver dig den nødvendige anatomiske, biomekaniske, patologiske og osteopatisk baggrund til at foretage en osteopatisk undersøgelse og behandling af skulderen og de øvre ekstremiteter (og relaterede strukturer). Du vil udvikle dig en kritisk forståelse af indikationer og kontraindikationer til behandling og hvornår man skal henvise videre.

Kursus 3 - Muscle Energy Technique (MET) 1

Dette modul giver dig en dybdegående forståelse af det neurofysiologiske grundlag for effektiviteten af ​​Muscle Energy Technique (MET). Dette inkluderer indikationer og kontraindikationer til behandling af bækkenet, lændehvirvel og thorax rygsøjler og underekstremiteter samt muskler og strukturer i ansigtet, TMJ, hals, skulder, øvre ekstremitet, thorax og diaphragma. Den osteopatiske undersøgelse og behandling af disse områder.

Kursus 4 - Muscle Energy Technique (MET) 2

Dette modul giver dig en dybdegående forståelse af det neurofysiologiske grundlag for effektiviteten af ​​Muscle Energy Technique (MET). Dette inkluderer indikationer og kontraindikationer til behandling af bækkenet, lændehvirvel og thorax rygsøjler og underekstremiteter samt muskler og strukturer i ansigtet, TMJ, hals, skulder, øvre ekstremitet, thorax og diaphragma. Den osteopatiske undersøgelse og behandling af disse områder.

Kursus 5 -Visceral 2: Major Abdomino-bækken Viscerale strukturer: Lever, galdeblære, mave og milt

Dette modul videreudvikler din viscerale tænkning og praksis ved hjælp af instruktion i anatomi og fysiologi af de primære organer i abdomenen. Den osteopatiske undersøgelse og behandling - alt sammen i sammenhæng med WHO / CEN 5 strukturfunktionsmodeller.

Kursus 6 - Visceral 3: Major Abdomino-bækken Viscerale strukturer: bugspytkirtel, tynd og tyktarm

Dette modul videreudvikler din viscerale tænkning og praksis ved hjælp af instruktion i anatomi og fysiologi af organerne abdomen og bækkenet. Den osteopatiske undersøgelse og behandling heraf- alt sammen inden for rammerne af WHO / CEN 5 strukturfunktionsmodeller.

Kursus 7 - Forskning og professionalisme 2

Dette modul giver dig en oversigt over de vigtigste forsknibgsmetoder, både kvantitativ og kvalitativ, og giver dig mulighed for at udlede en passende problemstilling. Du får den nødvendige vejledning til udarbejdelse af din egen afhandling protokol som et selvstændigt resultat eller som forberedelse til det valgfri afhandlingsmodul, hvis du vælger at tage det.

Kursus 8 - Medicinsk testning (GMS) 2

Dette modul giver en oversigt over både generel medicinsk og klinisk neurologisk Screening. Du vil blive introduceret til en kritisk forståelse af principperne for screeningsrutiner, kliniske præsentationer og specielle tests (alt efter hvad der er relevant). Du vil blive fortrolig med de vigtigste patologier i abdominal, respiratorisk og hjerte-kar-systemerne og deres røde flag og tegn på patalogi. Du bliver også bekendt med de vigtigste betingelser, der kræver henvisning, og forståelse af praktiske færdigheder sat op ved hjælp af casestudier og praktisk arbejde med ægte patienter.​

Kursus 9 - Cranial (IVM) 2: Cranial base & Neurocranium

Dette modul udvider introduktionen til den Involuntary Mekanisme i vid udstrækning udvikle din forståelse af embryologi, anatomi og fysiologi, osseøs, blødt og flydende væv og indvolde i kraniet og ansigtet. Du vil lære behandlingsteknikker inden for osteopatisk manipulation af kraniet og dets struktur.

Kursus 10 - Osteopatisk klinisk konsultation 2 (occ)

Dette modul giver dig mulighed for at bruge anamnese og generel osteopatisk Evalueringsevner i osteopatiske konsultation. Du vil arbejde under superversion for at stille endelige diagnoser og vil være i stand til at finpudse din reflekterende praktiserende færdigheder.

Sommer skole - 1 uge på ESO Osteoati Skolen

Dag 1 - 2 års eksamen​

Dag 2 - Kraniet 3

Dette modul giver dig en mulighed for at anvende tillærte evner i kliniske situationer (under let tilsyn) hvor du gør brug af den viden du har tilegnet dig, og de færdigheder, du har udviklet gennem de foregående kraniale moduler.

Dag 3 - Balanced Ligamentous Tension (BLT) 2

Dette modul udvikler en kritisk forståelse af BLT-tilgangen og bygger videre på tidligere læring og erfaring. Dette vil omfatte en forståelse af tilhørende underliggende fysiologi. Du vil udvikle kompetence inden for osteopatisk Undersøgelse og BLT osteopatisk manipulationsbehandling (OMT) af ribben, albue, underarm og håndled.

Dag 4 - Lændehvirvelsøjle og bækken og gennemgang af nedre ekstremiteter

Dette modul giver en gennemgang af Osteopatisk High Velocity Thrust (HVT) Manipulativ behandling (OMT) af alle de områder af kroppen, der indtil videre er undervist i. Dette vil omfatte det artikulære systems patologier og eventuelle kontraindikationer til HVT OMT, og hvornår patienten skal henvises.

Dag 5 - Skulder og øvre ekstremitet gennemgang

Dette modul giver en gennemgang af Osteopatisk High Velocity Thrust (HVT) Manipulativ behandling (OMT) af alle de områder af kroppen, der indtil videre er undervist i. Dette vil omfatte det artikulære systems patologier og eventuelle kontraindikationer til HVT OMT, og hvornår patienten skal henvises..

Dag 6 - Forskning og professionalisme 3

Dette modul understøtter udviklingen af ​​dine reflekterende og kritiske færdigheder i henhold til til din voksende erfaring som studerende osteopat. Her udvikles en forståelse af de juridiske, etiske og faglige implikationer og krav til etablering i osteopatisk praksis og evaluerer og udforsker karriereveje og muligheder, der findes for en osteopat.

Tredje år på ESO Osteopat Master Uddannelse

Kursus 1 - Kraniet (IVM) 4

Dette modul giver dig en mulighed for at prøve den kliniske situation (under let tilsyn) hvor den viden, du har tilegnet dig, og de færdigheder, du har udviklet gennem de foregående kraniale moduler bruges.

Kursus 2 - Kraniet (IVM) 5

Dette modul giver dig en mulighed for at prøve den kliniske situation (under let tilsyn) hvor den viden, du har tilegnet dig, og de færdigheder, du har udviklet gennem de foregående kraniale moduler bruges.

Kursus 3 - Smerte

Dette modul gennemgår kroppens vigtigste smertestrukturer og kroppens veje gennem det neurologiske system. Det vil omfatte tilhørende anatomi og fysiologi, videnskab om smerte teori, smerte og nociception, smerte opfattelse, plasticitet / tilpasningsevne af smerte mekanismer, skærpende / lindrende faktorer, akut / kronisk smerte og epidemiologi af smerte. Der vil også blive diskuteret virkningen af ​​osteopatisk manipulation til behandling af smerter.

Kursus 4 - Visceral 4

Dette modul giver dig en dybdegående forståelse af anatomien og fysiologi af neurale og vaskulære systemer inden for rammerne af WHO / CEN 5 struktur-funktion modeller. Virkningerne af somatisk dysfunktion af disse strukturer på kroppen og osteopatisk undersøgelse og osteopatisk behandling af strukturene.

Kursus 5 - Visceral 5

Dette modul giver en gennemgang af hele den viscerale osteopatiske læseplan, med en påmindelse om den tilknyttede anatomi, fysiologi og patologi, konsekvenserne for kroppen ved ​​somatisk dysfunktion, relateret osteopatisk evaluering og behandling og indikationer og kontraindikationer for denne behandling.

Kursus 6 - Generel osteopatisk teknik 2 (GOT)

Dette modul udvikler din evne til at udføre en generel osteopatisk behandling (GOT) her vil du lære om kroppens mønstre og en behandlingstilgang der kan tilpasses den enkle.

Kursus 7 - Den sportslige patient

Dette modul giver dig en oversigt over de forskellige anvendte træningsmetoder inden for konkurrencesport og en dybdegående forståelse af den forskellige osteopatiske tilgange, der anvendes til behandling af den sportslige patient.

Kursus 8 - Psykologi i osteopatisk praktisk

Forståelsen af psykologi og diagnoser samt din patient og egne mønstre, hvor du med den rigtige forståelse nemmere kan hjælpe og motivere din patient, samt passe på dig selv i kliniske situationer.

Kursus 9 - Osteopatisk klinisk konsultation (OCC) 3

Dette modul bygger på de tidligere osteopatiske kliniske moduler. Du vil udvikle dine færdigheder i at tage en mere detaljeret og finjusteret anamnese, gøre brug af din mere avancerede viden og osteopatiske overvejelser og fortsat brug WHO / CEN 5 strukturfunktionsmodeller. Der vil blive brugt patientcases til at udvikle differentierede diagnoser og integreret osteopatisk tankegang. Der forventes at du kan demonstrere klinisk ræsonnering på et højere plan.

Kursus 10 - Osteopatisk klinisk konsultation (OCC) 4

Dette modul giver dig grundlaget for en inkluderende / holistisk og avanceret medicinsk og osteopatisk tilgang til klinisk ræsonnement og medicinsk og osteopatisk vurdering og behandling af rigtige patienter. Modulet indeholder en oversigt over almindelige patientpræsentationer med case-baserede eksempler på anvendelse af patologier til formulere differentierede diagnoser. WHO / CEN 5-strukturfunktionsmodellerne vil være brugt som en ramme.

Sommer skole - 1 uge på ESO Osteopati Skolen i England

Dag 1 - 3 års eksamen

Dag 2 - Harmonisk teknik

Dette modul introducerer dig til den harmoniske teknik, dens teoretiske grundlag og effektivitet og dets anvendelse på skulder-, thorax-, lænde- og nakke. Modulet inkluderer teknikkens diagnostiske kapacitet og indikationer / kontraindikationer for dets anvendelse.

Dag 4 - Mor & barn

Dette modul giver en oversigt over den osteopatiske tilgang til pleje af den

gravide mor og hendes foster i de tre trimestre, og derudover den osteopatiske tilgang til behandling af almindelig dysfunktionel og patologiske forhold, der er specifikke for kvinder. Dette modul inkluderer ikke detaljer om plejen af barnet efter fødslen, som er dækket af et dedikeret pædiatrisk modul.

Dag 5 - Forskning og professionalisme 4

Dette modul giver dig mulighed for udføre innovativ forskning i en osteopatisk eller klinisk beslægtet område, der viser din evne til at anvende et mangesidet tilgang til besvarelse af et fokuseret forskningsspørgsmål. Dette er med henblik på at producere en rapport til endelig indsendelse, der kan forsvares.

Dag 6 - Gennemgang af fremskridt (HVLA)

Dette modul giver en gennemgang af Osteopatisk High Velocity, Low Amplitude thrust teknik Manipulativ behandling (OMT) af alle de områder af kroppen, der er dækket i undervisningen. Dette vil omfatte en påmindelse om det artikulære systems patologier og eventuelle kontraindikationer til HVT OMT, og hvornår de patienten skal henvises.

Dag 7 - Balanced Ligamentous Tension (BLT) 3

Dette modul udvikler din kritiske forståelse af BLT-tilgangen yderligere, og bygger på de tidligere moduler. Dette vil omfatte en dybdegående forståelse af den tilhørende underliggende fysiologi. Du modtager instruktion i BLT osteopatisk manipulerende behandling af leddene i nakken, thorax og lændehvirvlerne,

inklusive overgangsområder og vil også lære løft af korsbenet, manubrium og bækken.

Dag 8 - Kraniet (IVM) 6

Dette modul giver dig en mulighed for at bruge din viden i den kliniske situation (under let tilsyn).

Fjerde år på ESO Osteopati Master Uddannelse

Kursus 1 - Pædiatrisk osteopati 1

Dette modul giver en oversigt over osteopatisk pleje og behandling af børn. Dette vil omfatte udvikling af fosteret, virkningerne på nyfødte af fødselsprocessen, udviklingsmilepæle, dysfunktionel og patologisk

præsentationer og osteopatisk undersøgelse og behandling.

Kursus 2 - Pædiatrisk osteopati 2

Dette modul giver en oversigt over osteopatisk pleje og behandling af børn. Dette vil omfatte udvikling af fosteret, virkningerne på nyfødte af fødselsprocessen, udviklingsmilepæle, dysfunktionel og patologisk

præsentationer og osteopatisk undersøgelse og behandling.​

Kursus 3 - Osteopatisk tilgang til kvinders sundhed 1

Dette modul giver en oversigt over den osteopatiske tilgang til pleje af Den gravide mor i de tre trimestre og efter fødslen. Samt den osteopatiske tilgang til behandling af almindelig dysfunktionel og patologisk tilstande, der er specifikke for kvinderog kvindesygdomme.

Kursus 4 - Osteopatisk tilgang til kvinders sundhed 2

Dette modul giver en oversigt over den osteopatiske tilgang til pleje af Den gravide mor i de tre trimestre og efter fødslen. Samt den osteopatiske tilgang til behandling af almindelig dysfunktionel og patologisk tilstande, der er specifikke for kvinderog kvindesygdomme.​

Kursus 5 - Positionsfrigivelse

Dette modul giver dig de principper og teori, der ligger til grund for Positional Release teknik og vejledning til dens anvendelse. Dette vil omfatte indikationer og kontraindikationer for dets anvendelse.

Kursus 6 - Visceral 6

Masterclass gennemgang af hele læseplanen og avanceret visceral undersøgelse og behandling. Neural og vasculær manipulation (behandling af nerver og blodkar i kroppen).

Kursus 7 - Visceral 7

Masterclass gennemgang af hele læseplanen og avanceret visceral undersøgelse og behandling.​

Kursus 8 - Kraniet 7

Masterclass gennemgang af hele læseplanen og tilegnelse af avancerede kraniel undersøgelse og behandling.

Kursus 9 - Portefølje peer review

Opgave skrivning

Kursus 10 - Afgangseksamen

Her tages den siste eksamen

Sommer skole - 1 uge på ESO Skolen i England

Dag 1 - Osteopatisk tilgang til den ældre patient

Aldringsfysiologi. Osteopatisk undersøgelse og behandling af ældre.

Dag 2 - Still teknik

Indirekte + direkte teknik der kan bruges til at lede i hele kroppen.

Dag 3 - Specifik manipulations teknik (SAT) 1 & 2

Behandlingsteknik til specifikke lidelser og patienter.

Dag 4 - Kranium & hals: Integration

Dag 5 - Thorax: Integration

Dag 6 - Nedre ryg og bækken: Integration

Dag 7 - Kliniske cases

Kliniske cases hvor alt den tillærte viden bruges som osteopat.

Tilmeld dig her

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​