Skanderborg

Aarhus Osteopati Skanderborg

Skanderborg

Adresse

Skanderborg

Åbningstider

Alle hverdage mellem 7:00 - 20:00

Aarhus Osteopati Skanderborg

Vi er glade for at meddele, at Aarhus Osteopat nu også tilbyder osteopatbehandlinger til indbyggere i Skanderborg og området omkring byen, via vores afdeling i Aarhus C. Vores erfarne osteopater kan hjælpe med at lindre smerter og ubehag, samt forbedre kroppens generelle sundhed og velvære.

I Aarhus Osteopati Aarhus tilbyder vi osteopati, fysioterapi, massage, akupunktur, kranio sakral terapi, løbestilsanalyse, baby træning, specialist vurdering m.m.

Bestil tid online

6 gode grunde til at vælge Aarhus Osteopati

Møde patienten i øjenhøjde

For os er det vigtigt, at patienten føler sig tryg og er tilpas fordi, at opskriften til heling i kroppen er, at kroppens nervesystem arbejder optimalt, hvorfor tryghed og tilpashed er nøglen.

Skanderborg

Holistisk syn på mennesket

Vi forstår at en menneske krop er styret og fungerer ved hjælp af komplekse kemiske og neurologiske processer hvorfor man bør og skal betragte alle aspekter af mennesket lige vigtige.

Faglighed

I Aarhus Osteopati vægter vi fagligheden højere end alt andet fordi, at forudsætningen for god, fyldestgørende og sikker behandling er en behandler der har styr på sit fag.

Personlighed

Når vi ansætter behandlere på klinikken er behandlerens personlighed det vigtigste aspekt vi kigger efter. Fagligheden har vi selv styr på.

Udbrede osteopati i Danmark

Osteopati i Danmark er ikke i nærheden på samme niveau som i mange andre lande i bl.a. Europa hvorfor AAO ser det som vigtighed, at udbrede faget.

Skanderborg

Blive de mest foretrukne

Vi som altid har en vision, at blive det mest foretrukne behandlingssted i de byer vi åbner i og i sidste ende den mest foretrukne klinik kæde i Danmark.

Din osteopat i Skanderborg

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget koster en behandling?
plus

Vi har forskellige priser på vores behandlere. Årsagen til dette er, at nogle af vores behandlere er under uddannelse på osteopati studiet. Prisen kan ligeledes afhænge af, hvor meget erfaring behandleren har. Du kan se alle de forskellige priser her. Pris på osteopati er varierende fra land til land og region til region. Dertil afhænger det også meget af hvor “kendt” den enkelte behandler er. Oftest vil behandlere med mange års erfaring havde en fyldt kalender og dermed højere timepris.

Må jeg spise og drikke før en behandling?
plus

Som regel ja, men hvis behandlingen skal omhandle fordøjelsen, så anbefaler vi at du spiser 2-3 timer inden. Hvad angår drikke kan du drikke inden behandling, uanset tidspunkt.

Hvor lang tid er behandlingens varighed typisk?
plus

En behandlings varighed er mellem 30 min til 60 min. Varigheden er forskellig fra behandler til behandler.

Hvad er adressen til ​Aarhus Osteopati i Aarhus?
plus

Adressen til Aarhus Osteopati Aarhus er:

  • Aarhus Sundhedscente
  • Dalgas Av​enue 2E, 1sal.
  • 8000 Aar​hus C

I tvivl om vi kan hjælpe?

Book en 15 minutter uforpligtende samtale

Book gratis screening

Din osteopat i Skanderborg


Skanderborg er en hyggelig by beliggende i Østjylland, kendt for sin smukke beliggenhed ved Skanderborg Sø og dens charmerende bymidte.

Byen har en lang historie og har en række historiske bygninger og monumenter, herunder Skanderborg Slot og Himmelbjerget, derfor er vi stolte af at mange af vores kunder tager turen mod Aarhus når de ønsker vores ekspertise.

For indbyggere i Skanderborg så kan de finde vores adresse i Aarhus her: Dalgas Avenue 2E, 8000 Aarhus C. Du kan køre ind på Aarhus klinikken direkte fra Skanderborg motorvejen, ca. 10 min fra Skanderborg. Vi har gratis parkering lige ved klinikken.

Du finder alle spørgsmål til klinikken i vores FAQ herover, eller gå til ofte stillede spørgsmål.

Har du flere spørgsmål til osteopati, din behandler eller andet, kan du altid kontakte os pr. mail eller telefon.

Husk du altid kan booke en gratis screening online.

Skanderborg

Kontakt os i dag

Vi sidder altid klar til at hjælpe. Har du spørgsmål til dine forsikringer, til din behandler eller noget helt tredje – så tøv ikke med at tage fat i os.

Tel: 29 84 85 58 (man-tor: 08-12 & 13-15, fredag: 08-12)