Fysioterapeut Herning - Fysioterapi Herning​

Fysioterapi Herning

Aarhus Osteopati har åbnet en ny fysioterapi klinik i Herning. Vores målsætning er, at tilbyde den mest kompetente fysioterapeut behandling i Herning og resten af midt- og vestjylland. Vi tilbyder specialist manuel fysioterapi der kombinerer træningsterapi og manuel behandling af en række problemstillinger i kroppen.

Bestil tid her

Hvorfor skal du vælge en fysioterapeut for nakkesmerter ved Aarhus Osteopati Herning?

Fysioterapeuterne i Herning behandler nakkesmerter. Fysioterapeuterne i Herning er specialiseret i, at finde og behandle årsagerne til nakkesmerter. Vi behandler årsager til piskesmæld, diskusprolaps i nakken, svimmelhed, forskellige former for hovedpine og migræne. Vi har kompetencer til, at behandle det muskulære system i nakken, herunder halsmuskler, infra- og suprahyoide muskler, nakkemuskler herunder de suboccipitale muskler, ansigts- og kranielle muskler m.m. Vores eksperter behandler ligeledes det kranio sakrale system inklusivt hjernehinderne (pia mater, dura mater og arachnoidea) og cerebrospinal væsken. Fysioterapien i Herning behandler også det viscerale system (organsystemet) svarende til nakken som indebærer organerne i hals og hoved.​ Se fysioterapeut styrketræning af nakkesmerter her

Bestil tid her

Fysioterapeutisk Konsultation for frossen skulder ved Aarhus Osteopati Herning

Fysioterapeuterne i Herning behandler frossen skulder. Frossen skulder er en neurovasculær lidelse hvilket betyder, at nerve- og blodsystemet svarende til skulderen har i længere tid ikke fungeret optimalt hvorfor ledkapslen i skulderen er blevet stiv og ufleksibel. Fysioterapien i Herning behandler nervesystemet svarende til skulderen som stammer fra nakken og brystryggen og arbejder på forskellige måder på, at optimere blodomløbet ​til og fra skulderen. Undervejs får patienten også effektive strække- og styrkeøvelser for skulderen. Se fysioterapi øvelser for frossen skulder her

Fysioterapeut - Aarhus Osteopati Herning adresse

​Fysioterapien ved Aarhus Osteopati Herning har adresse på Bredgade 11, 2 sal, 7400 Herning. Til lejemålet er der tilknyttet en elevator og parkering.

Aarhus Osteopati Herning er specialister indenfor Rygsmerter

Aarhus Osteopati Herning behandler alle former for rygsmerter herunder diskusprolaps i lænden, modic forandringer, slidgigt i ryggen, iskias, hold og låsning i ryggen, fascetledssyndrom m.m. Det der er vigtigt at undersøge og behandle med hensigt på ryggen er organsystemet, kredsløbet, det kranielle system, de forskellige nervesystem såvel som selve muskuloskeletale system. Når vores fysioterapeuter har undersøgt alle systemer vil der blive stillet en korrekt diagnose. Herefter vil der blive lagt en behandlingsplan der også inkluderer fysioterapeutisk genoptræning af rygsmerter.

Fysioterapeut træningsøvelser - Aarhus Osteopati Herning

​Når du kommer til behandling ved fysioterapeuterne i Herning vil du få kvalifiserede træningsøvelser for din problemstilling. Fysioterapi øvelser er et vigtigt redskab i behandlingsforløbet således det skadede område i kroppen genopbygger styrken og smidigheden. Du kan blive inspireret i Aarhus Osteopati´s fysioterapeut træningsøvelser på vores youtube kanal.

Bestil tid her

Aarhus Osteopati Herning og knæsmerter

Fysioterapeuterne i Herning behandler knæsmerter. Knæsmerter såsom løberknæ, springerknæ, menisksmerter, slidgigt i knæet m.m. stammer oftest fra andre steder i kroppen. Knæet befinder sig mellem hofte og ankel og de fleste led nære muskler der har forbindelse med knæet stammer fra bækkenet, hoften og/eller anklen. Derfor er knæleddet afhængigt af stabiliteten og bevægeligheden i disse områder. Fysioterapeuterne i Herning kigger holistisk på knæproblemer og er derfor kvalificerede til, at finde de underliggende årsager. Se fysioterapeutiske træningsøvelser for knæsmerter her

​Fysioterapeut for bækkensmerter i Herning

Fysioterapeuterne i Herning behandler bækkesmerter. ​ Bækkenrelaterede gener såsom problemer med bækkenbunden, bækkenløsning, halebenssmerter, inkontinens, underlivsbetændelse, gynækologi (Gynobs fys) problemer i graviditeten og ufrivillig barnløshed (infertilitet) er nogle af de problemstillinger fysioterapeuterne i Herning behandler. Se fysioterapi øvelse for bækkensmerter her.

Fod- og ankelproblemer og forstuvninger i Herning

Fysioterapeuterne i Herning behandler fod- og ankelsmerter.​ Foden og anklen er nogle af de vigtigste områder i kroppen idet den energi der rammer kroppen ved gang og løb skal foden og anklen fordele optimalt videre mod knæ, hofte og bækkenet. Derfor er foden og anklen altid noget fysioterapeuterne i Herning tager et kig på når patienter med knæsmerter, hoftesmerter, bækkensmerter eller lændesmerter kommer ind på klinikken. Her kan årsagerne ofte stamme netop fra foden og fra anklen. Se fysioterapi øvelse for ankelsmerter her

Hælspore og achillessenebetændelse specialist fysioterapeut i Herning

Fysioterapeuterne i Herning behandler hælspore.  Der kan i nogle tilfælde være svært at skelne mellem symptomerne fra hælspore og achillessenebetændelse. Hælspore lokaliseres under foden men achillessenebetændelse lokaliseres bagpå eller lige over hælen. Fysioterapeuterne i Herning behandler achillessenebetændelse og årsagerne til problemet. Træningsøvelser for hælspore og achillessenebetændelse er en central del i behandlingsforløbet. Se fysioterapi øvelse for hælspore her.

Bestil tid her

Vores fysioterapeuter i Herning behandler hofte- og lyskesmerter

Fysioterapeuterne i Herning behandler hofte- og lyskesmerter. Hofte- og lyskesmerter er en af de hyppigste problemstillinger i det danske sundhedsvæsen. På klinikken i Herning behandler vi ligeledes mange med disse problemer. Fysioterapeuterne i Herning behandler årsager til hofte- og lyskesmerter som kan være at finde i organ-, nerve-, blod-, kranio sakrale- og det muskuloskeletale system. Se fysioterapi træningsøvelser for hoftesmerter her. Se fysioterapeut øvelser for lyskesmerter her

​Fysioterapeutiske behandlinger af iskias

Fysioterapeuterne i Herning behandler iskias. Iskias er et hyppigt problem som vi ser i klinikken til dagligt. Iskias kan stamme fra rygsøjlen men kan ligeledes stamme fra balle regionen, baglår, knæhase og fra læggen. Fysioterapeuterne i Herning er specialiserede i nervemobilisering af samtlige nerver i menneskekroppen inklusivt af iskias nerven. Se en god fysioterapeut øvelse for iskias smerter her.

Piskesmæld og Fysioterapeut i Herning​

Fysioterapeuterne i Herning behandler piskesmæld. Piskesmæld eller whiplash ser vi regelmæssigt på klinikken. Piskesmæld kan betragtes som neuromuskulær dysfunktion af nakke- og halsmuskulaturen. Det vil sige, at efter piskesmæld ulykken så er nerveforbindelsen til musklerne i nakken og i halsen blevet forstyrret. Ofte er musklerne for spændte og reagerer meget mere voldsomt på stræk og brug af musklerne. Se en god fysioterapi øvelse mod piskesmæld gener her.

Bestil tid her


Vores fysioterapeuter i Herning behandler hovedpine og migræne

Fysioterapeuterne i Herning behandler hovedpine og migræne.  Hovedpine kan inddeles i flere kategorier, herunder spændingshovedpine, nakkehovedpine (cervicogen hovedpine), hormonrelateret hovedpine, hortons hovedpine, medicinoverforbrugs hovedpine m.m. Fysioterapeuterne i Herning er specialister indenfor diagnosticering og behandling af årsager til alle typer hovedpine. Se en effektiv fysioterapeut øvelse mod hovedpine her. 

Fysioterapeuterne i Herning behandler diskusprolaps i lænden

Fysioterapeuterne i Herning behandler diskusprolaps i lænden.  Diskusprolaps i ryg og lænd er et tilstand der er et resultat af længerevarende slid og degeneration af disken mellem ryghvirvlerne. Dette slid opstår efter utilstrækkelig blodgennemstrømning til og fra disken og øget mekanisk belastning af ryggen. Se god fysioterapi øvelse mod diskusprolaps i lænden her. 

Fysioterapeutisk genoptræning af diskusprolaps i nakken Aarhus Osteopati Herning

Fysioterapeuterne i Herning behandler diskusprolaps i nakken. Årsagssammenhængene for diskusprolaps i nakken er de samme som i lænden og andre steder i ryggen. Det der dog er anderledes med nakken er, at nakken i dag er et mere udsat område end resten af rygsøjlen. I "gamle dage" brugte man sin krop på en anden måde på job idet arbejdet var mere fysisk præget. I dag er størstedelen af alt arbejde foran en skærm hvilket medfører større belastning på nakken. Se en god fysioterapeutisk øvelse mod diskusprolaps i nakken her. 

Bestil tid her

Tennis- og golfalbue i Herning - Fysioterapi

Fysioterapeuterne i Herning behandler tennisalbue. ​Tennis- og golfalbue er nemme at skelne imellem idet tennisalbue er et irritationstilstand på ydersiden af albuen men golfalbue er et betændelsestilstand på indersiden af albuen. Disse tilstande opstår ofte efter aktiviteter der medfører gentagende bevægelse og arbejde af muskulaturen i området. Fysioterapeuterne i Herning behandler årsagerne golfalbue såvel som tennisalbue. Se gode fysioterapi øvelser for tennisalbue her. Se effektive øvelser mod golfalbue her. 

Osteopat Uddannelse for Fysioterapeuter

Aarhus Osteopati i samarbejde med ESO (European School of Osteopathy) tilbyder osteopat / osteopati uddannelse i Vejle (Jylland) og i København (Sjælland) til fysioterapeuter, kiropraktorer og læger.

  • Læs mere om osteopat uddannelsens varighed
  • Læs mere om osteopati uddannelsens pris
  • Læs mere om osteopat uddannelsens adgangskrav
  • Læs mere om osteopati uddannelsens
  • Læs mere om osteopati løn, teknikker, hvilken uddannelse en osteopat har m.m.

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​