Fysioterapeut Odense - Fysioterapi Odense

Fysioterapi Odense

Aarhus Osteopati har åbnet en ny fysioterapi klinik i Odense. Vores fysioterapeuter har speciale indenfor diverse problemstillinger i kroppen. Læs mere om hvad fysioterapien i Odense behandler her.

Bestil tid her

Hvorfor skal du vælge en fysioterapeut for frossen skulder ved Aarhus Osteopati Odense?

Fysioterapeuterne i odense behandler frossen skulder. Frossen skulder er en neurovaskulær lidelse, det vil sige, at nerve-  og blodforsyningen til skulderleddet, bløddelene i og omkring leddet samt til skuldermuskulaturen er ændret med smerte til følge. Fysioterapien i Odense specialiserer sig i diagnosticering og behandling af alle faser ved frossen skulder.

Bestil tid her

Fysioterapeutisk Konsultation for nakkesmerter ved Aarhus Osteopati Odense

Nakkelidelser er én af mange problemstillinger vi ser ofte her i klinikken, hvorfor du trygt kan vælge vores fysioterapeut specialist​er i nakkesmerter i Odense. Nakkegener er en tilstand der kan stamme fra størstedelen af kroppen, hvorfor det er vigtigt at håndtere denne form for smertetilstand holistisk. Fysioterapien i Odense kigger og betragter kroppen som en helhed.

Fysioterapeut - Aarhus Osteopati Odense adresse

​Fysioterapien ved Aarhus Osteopati Odense har adresse på Thorslundsgade 2B, 5000 Odense. Til lejemålet er der tilknyttet en elevator og parkering.

Aarhus Osteopati Odense er specialister indenfor knæsmerter

​Knæsmerter såsom løber- og springerknæ, plica, slidgigt i knæet, menisk problemer, forreste knæsmerter, bakers cyste m.m. er noget vi beskæftiger os med her i Odense. Så når du leder efter en kompetent fysioterapeut for knæsmerter i Odense kan du godt vælge Aarhus Osteopati.

Fysioterapeut træningsøvelser - Aarhus Osteopati Odense

​Træningsøvelser, genoptræning, styrketræning m.m. er noget vi i fysioterapien i Odense er rigtig gode til. Om problemstillingen er akut eller kronisk, post opereret eller blot konservativt håndteret så stiller vi vores ekspertise til rådighed.

Bestil tid her

Aarhus Osteopati Odense og rygsmerter

​Vores fysioterapeuter i Odense behandler rygsmerter såsom lændesmerter, hold i lænden, modic forandringer, slidgigt i ryggen m.m. Vi tager os både af manuel behandling af lændesmerter men også af træning af ryglidelser. 

​Fysioterapeut for hælspore og achillessenebetændelse i Odense

​Hælspore og achillessenebetændelse er to lidelser der kan blive kroniske og svære at komme af med. Vores fysioterapeuter i Odense er specialister i achillessenebetændelse. Fysioterapien i Odense har eksperter i hælspore i forhold til diagnosticeringen og behandlingen af årsagssammenhængene. Vi benytter altid både manuel og genoptræningstilgang til håndtering af hælspore og achillessenebetændelse.

Behandling af fod- og ankelsmerter i Odense

Foden og anklen er fundamentet for god funktion og bevægelighed i resten af kroppen. Derfor kigger vi altid på dette når vi får patienter ind på klinikken. Vi har igennem mange år behandlet en række problemstillinger i foden og anklen hvorfor vores fysioterapeuter i Odense er dygtige til fod- og ankelsmerter.​

Bækkensmerte specialist fysioterapeut i Odense

​Bækkensmerter såsom underlivsbetændelse, inkontinens, bækkenløsning, menstruationssmerter m.m. er noget vi behandler i Odense. Vi behandler denne type problemstilling både ved hjælp af specialiserede øvelser men også ved manuel behandling på briksen. Derfor kan du vores fysioterapeut bækkensmerte specialister i Odense.

Bestil tid her

Vores fysioterapeuter i Odense behandler iskias

​Iskias er et udtryk for, at iskias nerven der har sit udspring nederst i lænden gør ondt eller udviser andre neurologiske problemstillinger i benet. Fysioterapeuterne i Odense behandler iskias med stor succes. Vi har ekspertise i, at diagnosticere hvor iskiasnerven har problemer og samtidig at iværksætte den rette individuelle behandlingsforløb for patienten.

​Fysioterapeutiske behandlinger af hofte- og lyskesmerter

​Vi tilbyder fysioterapeut ekspertise for hofte- og lyskesmerter i Odense her i Aarhus Osteopati. Disse problemstillinger kan stamme fra lænd, underliv, bækken eller fra maven. Derfor skal disse problemstillinger undersøges nøje for at finde årsagssammenhængene. Derfor oplever patienter ofte at gener fra hoften og lysken kan være vedvarende.

Hovedpine og migræne fysioterapeut ekspert i Odense​

​Hovedpine og migræne kan have mange former. Der findes blandt andet spændingshovedpine, migræne med aura, hormonrelateret hovedpine, medicinoverforbrugs hovedpine, cervicogen hovedpine (nakkehovedpine) m.m. Fysioterapeuterne i Odense er eksperter i migræne og hovedpine, både i den diagnosticerende del men også i behandlingen af lidelserne.

Bestil tid her


Vores fysioterapeuter i Odense behandler piskesmæld

​Piskesmæld eller whiplash er et "usynligt" fænomen. Det vil sige, at i de fleste tilfælde kan man ikke påvise nogen form for tilkomme skadende struktur som skal kunne forklare hvorfor patienten lider af problemer og smerter efter ulykken. Fysioterapeuterne i Odense behandler piskesmæld og finder årsagen til hvorfor patienten har vedvarende problemer efter piskesmæld.

Fysioterapeuterne i Odense behandler tennis- og golfalbue

​Tennisalbue og golfalbue er en kendt smerteproblematik på landets arbejdspladser. Vores fysioterapeuter i Odense behandler tennis- og golfalbue. Det er vigtigt at få løsnet op for nerver og blodkar ud til albuen inden der igangsættes genoptræning af tennis- og golfalbue. Hvis dette ikke hånteres inden vil træningen ikke have den ønskede effekt.

Fysioterapeutisk genoptræning af diskusprolaps i nakken Aarhus Osteopati Odense

Her i Aarhus Osteopati tilbyder vi fysioterapeut for diskusprolaps i nakken i Odense. Vores procedure mod diskusprolaps i nakken er, at vi starter med manuel behandling for at sikre at mobiliteten samt nerve- og blodforsyningen er optimal. Derefter skal nakken og brystryggen styrkes.

Bestil tid her

Diskusprolaps i lænden i Odense - Fysioterapi specialist

Fysioterapi specialist i Odense indenfor diskusprolaps i lænden. Vi har haft tusindvis af glade og tilfredse patienter der har døjet med diskusprolaps i lænden. Nøglen er, at finde og behandle de årsagsgivende faktorer for hvorfor diskusprolapsen har opstået. Derefter skal der iværksættes forebyggende træning af rygsøjlen.

Osteopat Uddannelse for Fysioterapeuter

Aarhus Osteopati i samarbejde med ESO (European School of Osteopathy) tilbyder osteopat / osteopati uddannelse i Vejle (Jylland) og i København (Sjælland) til fysioterapeuter, kiropraktorer og læger.

  • Læs mere om osteopat uddannelsens varighed
  • Læs mere om osteopati uddannelsens pris
  • Læs mere om osteopat uddannelsens adgangskrav
  • Læs mere om osteopati uddannelsens
  • Læs mere om osteopati løn, teknikker, hvilken uddannelse en osteopat har m.m.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev​

Udfyld formularen herunder og hold dig løbende opdateret.​

Eller kontakt os herunder

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​