Specialist vurdering og behandling

Aarhus Osteopati - osteopati og fysioterapi er et tværfagligt fællesskab bestående af fysioterapeuter, osteopater, massører, akupunktører m.m. med speciale i blandt andet ryg- og nakkelidelser. Vores specialister har alle gennemgået fysioterapi og osteopati uddannelser og derudover specialiseret sig i enten ryg eller nakkesmerter.

Hos Aarhus Osteopati - osteopati og fysioterapi får du garanti for grundig diagnostik og behandling af specialist der gennemgår alle systemer i kroppen, hvilket giver dig de præcise årsagssammenhæng forud for din lidelse eller smerte i ryg eller nakke. Vores specialist osteopater og fysioterapeuter kan i den grad også bruges som second opinion i forhold til radiologisk (MR scanning, røntgen, ultralyd scanning osv) eller i forhold til tidligere rheumotologisk / ortopæd vurderinger.

Hos Aarhus Osteopati - osteopati og fysioterapi bliver du informativt inddraget i dit forløb og lidelse. Vi fortæller dig om alle de årsager der har været med til at udvikle ryg- og nakkesmerterne. Du kan også forvente vil vejleder dig i forhold til den rette livsstil, øvelsesterapi, kost og motion således du kan aktivt bidrage til et optimalt og effektivt behandlingsforløb.

Bestil tid hos en specialist onli​ne her

​Speciale i ryg- og nakkelidelser

I Danmark døjer mange med lidelser i ryg eller nakke. Op til 80 % vil en eller flere gange være plaget af lidelser i ryggen og op til 50% af den danske befolkning har smerter i nakken på et tidspunkt i løbet af et år. Derfor har Aarhus Osteopati - osteopati og fysioterapi tilknyttet det bedste specialist team indenfor diagnosticering og behandling af blandt andet ryg- og nakkesmerter. Vores behandlere har alle over 10 års uddannelse indenfor lidelser som diskusprolaps i lænd og nakke, iskias, modic forandringer, fascetledssyndromet (hold i ryg, lænd og nakke), gigtlidelser (slidgigt) og piskesmæld.

Aarhus Osteopati - garanti for effektiv behandling af ryg og nakke

I dag er vi mere og mere bevidste om kroppen, hvad vores arbejds- og hverdagsliv har af påvirkning af vores krop og at årsager til ryg- og nakkelidelser ikke altid stammer udelukkende fra muskler og led. Det er altid således i undtagelse af smerter forårsaget af ulykker, at kroppens forskellige systemer (organ-, kredsløb-, immun-, fordøjelse- og nervesystem) er inddraget i udvikling af smerter og lidelser i ryg og nakke. Aarhus Osteopati - osteopati og fysioterapi som nogle af de eneste på markedet, har specialister der har kvalifikationer, uddannelse og erfaring til undersøgelse og behandling af samtlige systemer i kroppen. Derfor kan du med garanti få diagnosticering af de rigtige årsager til problemstillinger i ryg og nakke.

​​

Bestil tid hos en specialist onli​ne her

Hvorfor Aarhus Osteopati - osteopati og fysioterapi for ryg- og nakkesmerter?

Aarhus Osteopati er en specialist klinik på frederiksbjerg i hjertet af Aarhus. Vi har sammensat det mest optimale team der kan tværfagligt håndtere alle problemstillinger indenfor smerter i ryg og nakke. Klinikken indeholder en række behandlere der har forskellige specialer indenfor ryg, nakke m.m. 

Når du er til konsultation hos Aarhus Osteopati vil du blive undersøgt af en behandler der både har fysioterapi og osteopati uddannelse med speciale i ryg- og nakkelidelser, som er medlem af Danske Fysioterapeuter og Danske Osteopater og er alle godkendt af Styrelsen for patientsikkerhed hvilket er din garanti for sikker kvalitets behandling.

Vores specialister vil igennem række test vurdere om din lidelse er funktionel eller strukturel. Det vil sige om den sikkert kan behandles hos os eller om du skal refereres videre til rheumotolog, ortopæd eller anden form for speciallæge hvis problemet skal håndteres operativt eller med medicin.

Bestil tid hos en specialist onli​ne her

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​