Cupping - Sugekopper - Aarhus​

​Mange sportsstjerner blev spottet til OL med store, røde sugemærker rundt omkring på kroppen, måske har du set det, og undret dig over, hvad det gør godt for? Cupping eller massage med sugekopper er en effektiv behandlingsform mod mange former for smerter og gener

​Hvad er cupping?

Cupping er en behandlingsform, som stammer fra Kina. Behandlingen fremmer blodtilførslen til musklerne, og kan ud over at styrke immunforsvaret, også hjælpe dine muskler med at slappe af. Ved hjælp af kopperne, skaber man et vakuum, som virker ligesom dybdegående massage. Cupping anvender sugekopper der løsner bindevævet over muskulaturen op med det formål at øge blodgennemstrømningen i det udvalgte område.

Bestil online tid til cupping behandling i Aarhus her

Hvad er cupping effektivt mod? - Aarhus Osteopati

Cupping kan anvendes mod en række problemstillinger. Cupping og sugekopperne fremmer kredsløbet, fjerner affaldsstoffer og forskynder helingen. Nedenstående er blot nogle af de problemstillinger cupping kan være effektiv imod.

  • Hovedpine og migræne
  • Muskelømhed
  • Stramme og spændte muskler
  • Ledsmerter
  • Spændinger i ryg og nakke + myoser
  • Skinnebensbetændelse
  • Løberknæ
  • og meget mere

Bestil online tid her

Cupping et alternativ til akupunktur

Cupping kan med fordel bruges af folk med nåleskræk, og derfor ikke ønsker at modtage akupunktur.

Mange sportsfolk er vilde med virkningen af sugekopper, da det fremmer restitutionen og gør dem mindre ømme og spændte. Det hjælper også på, at lede affaldsstofferne bort og kan derfor give fornyet energi.

Hvordan foregår en cupping behandling i Aarhus Osteopati?

En cupping behandling varer i 30 minutter. Først opvarmes de berørte områder. og dernæst placeres kopperne og skal sidde på huden i 7-12 minutter, inden de igen fjernes. Vi gør opmærksom på, at man ofte vil få nogle tydelige røde mærker, som kan tage et par uger om at forsvinde. Det er ikke farligt, men blot et tegn på, at blodet er steget op til overfladen som den skal.

​​

Aarhus Osteopati - Specialister indenfor cupping behandling

Aarhus Osteopati har specialister indenfor cupping terapi / behandling. Klinikken består af tværfagligt team der dækker alle aspekter af menneskekroppen. Vi har osteopater, fysioterapeuter, massører, akupunktører, klinisk diætist, kranio sakral terapeuter m.m.

Bestil online tid til her

Cupping behandling Aarhus

I nedenstående video kan du blive klogere på cupping, hvad behandlingsformen kan afhjælpe og mekanismer.

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​