Massør Aalborg | Massage i Aalborg

​Aarhus Osteopati har fra januar 202e åbnet egen massage klinik i Aalborg. Klinikken tilbyder flere former for massage; sportsmassage, wellness massage, fysiurgisk massage, cupping massage m.m. Massørerne ved Aarhus Osteopati Aalborg kommer til at være en del af den tværfaglige klinik på Nybrogade i Aalborg.

Bestil tid her

​Aarhus Osteopati massage afdeling i Aalborg

Massørerne i Aarhus Osteopati Odense er at finde på Nybrogade 14, 9000 Aalborg.

Læs mere om Aarhus Osteopati Aalborg på google business her

​Massør Aalborg kan fjerne nakkesmerter

Vores massører i Aalborg tilbyder tilbyder effektiv massage af smerter i nakken. Vi behandler problemstillinger i nakken som diskusprolaps i nakken, piskesmæld, hold i nakken, svimmelhed samt forskellige former for hovedpine og migræne.

Massage af rygsmerter i Aalborg

Massørerne i Aalborg er specialister i massage af rygsmerter. Vores massage tilgang til rygsmerter er forskellige og vi bruger forskellige typer massage for diverse smerter i ryggen. Eksempelvis anvender vi fysiurgisk massage til diskusprolaps i ryggen men ved hold i lænden  eller ved generelt spændinger i lænden bruger vi mere wellness massage. Til iskias og til lændesmerter kombinerer vi ofte forskellige former for massage typer.

Babymassage og massør i Aalborg

​I Aalborg kan du som forælder få masseret din baby hos Aarhus Osteopati. Babymassage i Aalborg er udført af fysioterapeuter som har uddannelse indenfor osteopati. Babymassage kan anvendes som wellness for din baby men også for babyer der har problemstillinger såsom skævt kranie / fladt baghoved, spædbarns kolik,  baby refluks, for kort / stramt tungebånd baby eller hvis babyen  har søvnproblemer.

Bestil tid her

Gravidmassage - Graviditetsmassage Aalborg

Hos os i Aalborg kan du få tilbudt gravidmassage. Graviditetsmassage har rigtig god effekt på nervesystemet. Under graviditeten er nervesystemet hos den gravide ofte anspændt hvilket giver anledning til højt stress. Dette kan være problematisk for eksempelvis udvikling af bækkenløsning, hovedpine under graviditeten, lændesmerter m.m.

Massage for skuldersmerter i Aalborg

Vi har her i massage afdelingen i Aalborg mange klienter med smerter i skulderen. Vi tager os af kontor skuldre, problemer med rotator cuff, ustabile skuldre, frossne skuldre m.m. Skulderen er en central del i det vi anvender i løbet af dagen hvorfor det er ofte nemt at udvikle problemstillinger i skulderen. Dette er massørerne i Aalborg eksperter i at løsne.

​I Aalborg masserer vi stress væk

Spændingsniveauet generelt i kroppen er meget påvirkligt når nervesystemet er presset. Dette medfører øget spændstighed niveau i hele kroppen hvilket kan komme til udtryk i spændinger og smerter i  ryg, nakke og skuldre på arbejdspladsen. Massørerne i Aalborg er eksperter i, stress problemstillinger. Vi kan anvende lidt mere rolig form for massage eller vi kan anvende dybdegående massage som passer klienten bedst.

Bestil tid her

Massør i Aalborg specialist i hovedpine og migræne

Massørerne i Aalborg masserer til dagligt patienter med hovedpine og migræne. Vil masserer spændingshovedpine, cervicogen hovedpine (nakkehovedpine), migræne m.m. Massage har god effekt i forhold til at få nervesystemet i balance og derved få spændingerne i hovedet løsnet.

Fysiurgisk massør Aalborg

Aarhus Osteopati Aalborg har fysiurgiske massører ansat på klinikken. Fysiurgisk massage er en massageform der behandler muskel- og bindevævet mere i dybden. Arvæv i vævet, ømme myoser i muskulaturen, stivhed i bindevævet m.m. er fysiurgisk massage meget effektiv massageform for.

Cupping massage Aalborg​

Cupping massage anvender kopper som skaber vakuum i vævet under behandlingen. Behandlingens effekt bliver dybdegående øgning af blodtilførslen til musklerne og bindevævet hvilket også er med til at fremme immunforsvaret´s styrke. Cupping massage kan bruges på en række problemstillinger i kroppen.

Dybdemassage i Aalborg

Dybdemassage eller dybdegående massage er en massage form der fokuserer på bindevæv og muskler der er dybereliggende i kroppen. Denne form for massage er ofte meget effektiv for heling af skader, fiberskader og lignende gener.​ Massørerne i Aalborg anvender denne form for massage flere gange om ugen.

Dygtig sportsmassør Aalborg

Hvis du leder efter en dygtig sportsmassør i Aalborg så kan du godt kigge efter Aarhus Osteopati Aalborg.​ Sportsmassage tager sig af løbeskader, sportsskader, skinnebensbetændelse, løberknæ, springerknæ, hofte- og lyskesmerter, knæsmerter, ankel- og fodsmerter, hælspore, achillessenebetændelse, skuldersmerter m.m.

Bestil tid her

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​