Træningsprogram - Aarhus Osteopati

Aarhus Osteopati er bestående af eksperter indenfor manuel behandling, træning, genoptræning m.m. Vores behandlere har lang erfaring indenfor diagnostik af løberelaterede skader, sportsskader, træningsoptimering, optimering af performance ift. klientens idræts- og sportsgren. Vi erfarer at det er vigtigt at individualisere træningen, om det handler om løb, styrketræning eller anden sportsgren, idet skader og gener der ofte opstår efter forkert eller ikke planlagt træningsprogram.

Løbeprogram for marathon og halvmarathon

​Vores trænings- og løbeekspert Tine Thomsen tilbyder træningsprogrammer til dig der enten vil påbegynde løb, komme i bedre form eller vil være en hurtigere løber.

Tine har mange års erfaring med træningsoptimering og kan derfor hjælpe dig til at nå dine mål. Tine har baggrund indenfor orienteringsløb og Tine er nuværende fysioterapeutisk behandler for det Danske kvindelandshold i orienteringsløb.

Løbeprogrammerne lægges for 6 uger ad gangen, og inden de lægges første gang skal du som klient igennem en konsultation og screening hvor vi gennemgår dine mål, forventninger, hverdag samt vurderer vi din nuværende form.

Bestil en online tid her

Træningsprogram for styrke og smidighed (styrketræningsprogram)

Styrketræningsprogram er for dig der gerne vil screene om din teknik er optimal, samt om din styrketræning er optimal i forhold til hvad du gerne vil have ud af det. For at lave et styrketræningsprogram til dig skal vi lave nogle tests for at vurdere din nuværende form, udholdenhed og teknik. Dette er både bevægelighedsscreening men også test i de øvelser der har relevans for dit mål. Du vil modtage individuelt træningsprogram der strækker sig over 6 uger. Inden tilrettelæggelse af programmet skal vi ses til en konsultation hvor ovenstående bliver drøftet og undersøgt igennem.

Bestil en online tid her


Personlig træning med henblik på vægttab

​Vi tilbyder personlig træning fra en personlig træner med sundhedsfaglig baggrund som fysioterapeut. Denne kombination er god i forhold til at du som klient føler dig i sikre hænder i forhold til skader, livsstilssygdomme, korrigering af hverdagsvaner men også i forhold til til træners høje kvalifikationer indenfor fysiologi og anatomi af menneskekroppen. Din personlige træner og fysioterapeut vil kunne skræddersy dit træningsprogram efter dine ønsker og garantere dig, at du ikke støder ind i problemer i form af skader og gener der kan forhindre dig i at nå dine mål.

Bestil en online tid her

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​