Aarhus Osteopati | Osteopat Vejle

Aarhus Osteopati åbnede vores tredje afdeling i Vejle i begyndelse​n af 2021. På baggrund af stor efterspørgsel fra Vejle og omegn i trekantsområdet (Billund, Kolding, Horsens, Middelfart, Fredericia, Haderslev, Vejen m.m.) har vi valgt at åbne op for vores osteopatiske kompetencer i Vejle centrum. Her vil vi videreføre vores ambitioner om at blive Danmark´s største og foretrukne osteopati klinik. I Vejle vil vi på samme måde vi gør i Aarhus og København tilbyde osteopati, fysioterapi, kranio sakral terapi, massage, akupunktur m.m.

Bestil tid her

​Aarhus Osteopati VEJLE placering i Vejle

Aarhus Osteopati VEJLE er placeret i hjertet af Vejle på Enghavevej 20, 2. sal 7100 Vejle.

Læs mere om Aarhus Osteopati VEJLE på google business her

Aarhus Osteopati VEJLE praktiske forhold

​Tidsbestilling til Aarhus Osteopati VEJLE

Tidsbestilling kan foregå via online booking, via mail info@aarhusosteopati.dk eller via tlf bestilling 29848558. Venligst oplys at bestillingen er til vores afdeling i Vejle.

Medbring til behandlingen

Til behandlingen bedes du medbringe et håndklæde eller et lagen som du skal ligge på briksen under behandlingen. ​

Transport til klinikken

Hvis du kommer fra byerne omkring Vejle, dvs. Billund, Haderslev, Fredericia, Kolding, Middelfart m.m. kan du nemt tage offentlig transport til og fra klinikken.

Tog: Klinikken ligger 300 meter fra Vejle Hovedbanegård.

Bus: Klinikken ligger 300 meter fra busstationen i Vejle.

Parkering​ omkring klinikken

​Parkering: Aarhus Osteopati VEJLE har 6 p-pladser i gården bag bygningen, som vores patienter frit kan benytte. Der står Aarhus Osteopati VEJLE ud fra pladserne.

Derudover er der tidsparkering på gaden og ved Enghave Centeret samt betalingsparkering på p-pladsen ved Venstre Engvej og på Marias Plads.

Ved ankomst​ til Aarhus Osteopati VEJLE

​Klinikken er at finde på adressen Enghavevej 20, 2 sal. 7100 Vejle. Når du er inde på klinikken sidder du dig i venteværelset inden din behandler kalder på dig.

Handikapforhold og Toilet

Til klinikken er der tilknyttet elevator med indgang fra gadeplan. Der er gode handikapvenlige toiletforhold på klinikken. ​

Betaling

Der afregnes efter hver afsluttet behandling med Dankort eller MobilePay.​

​Aarhus Osteopati VEJLE priser, henvisning og forsikring

Aarhus Osteopati i Vejle - Henvisning

I Aarhus Osteopati i Vejle har du ikke brug for en lægehenvisning. Sundhedsforsikringer kan dog kræve en lægehenvisning. Tag kontakt til dit forsikringsselskab og forhør dig om du er dækket under osteopatisk behandling (behandling ved osteopat) eller fysioterapeutisk behandling (behandling ved fysioterapeut).

Forsikringsforløb ved Aarhus Osteopati VEJLE

De fleste forsikringsselskaber dækker fysioterapeutisk behandling. Dog har nogle forsikringsselskaber overenskomst med den offentlige sygeforsikring som vi desværre hører ikke indenunder. Forsikringsselskaberne Danica Pension, IF Skadeforsikring, Alm. Brand Sundhedsforsikring, Nordic Netcare, Lærestandens Brandforsikring, PFA, Runa Forsikring, Bauta Forsikring, Dansk Sundheds Sikring, CODAN, Tryg, Topdanmark​, Bupa er bl.a. dem der dækker behandling ved en osteopat.

Vi anbefaler du tager en snak med dit forsikringsselskab, inden din første behandling ved Aarhus Osteopati VEJLE.

​Sygeforsikring Danmark dækker behandling hos Aarhus Osteopati VEJLE. Forsikringens andel for både fysioterapi og osteopati er for første konsultation 133 DKK og 88 for normal behandling.

Priser ved Aarhus Osteopati VEJLE​

Priserne er forskellige når du vælger vores behandlere. Dette er på baggrund af behandlerens erfaring, uddannelse / efteruddannelse m.m. Du kan læse om priserne her.

Du kan læse om behandlerene i næste afsnit.​

Bestil tid her

Aarhus Osteopati VEJLE - Hvem er vi?

Jens Gram - Osteopat D.O.M.R.O.DK, Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

​​​Jens er medejer af Aarhus Osteopati VEJLE. Jens er erfaren og dygtig behandler med højt drive til faglig selvudvikling. Jens har særlig specialuddannelse og interesse indenfor bækkenet og lidelser der vedrører bækkenet. Jens arrangerer sig meget i Bækkenforeningens arbejde, hvor han bl.a. fungerer som skribent. Derudover underviser Jens i bækkenet og bækkenet´s sygdomslære på sygeplejeskolen i Esbjerg Du kan læse mere om Jens her.

Pris: 1100 DKK (ca 30 min)

Bestil tid her

Erika Ghisalberti - Osteopat D.O.M.R.O.DK. , Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

​​​Erika er en af Aarhus Osteopati Vejle´s dygtige baby behandlere. Erika behandler babyer der døjer med kolik, dårlig sutteteknik, gråd, søvnproblemer, ofte sygdom, skævt kranie m.m. Erika har inden hendes uddannelse som Osteopat uddannet sig indenfor Idræt og Fysioterapi. Læs mere om Osteopat Erika i Vejle her.

Pris: 700 DKK (ca. 45 min).

Bestil tid her

Martin Dahl Nielsen - Osteopat D.O.M.R.O.DK. , Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

​​​​

Martin har været klinikejer af en fysioterapi klinik fra 2013 indtil 2021, hvor Martin solgte sin andel videre, for at fortsætte som Osteopat hos Aarhus Osteopati i Vejle.​Martin har arbejdet som fysioterapeut siden 2005, bl.a på sygehus og klinikker henholdsvis i Vejle, Tørring og sidst i Juelsminde.Før uddannelsen som fysioterapeut er Martin uddannet social og sundhedsassistent med erfaring fra sygehuse, plejehjem og psykiatrien, Desuden er Martin uddannet sygepasse ved forsvarets sanitetstjeneste og har været udsendt til ex. Jugoslavien, med deltagelse en del forskellige jobfunktioner bl.a. som assistent til operationer, klinikassistent hos tandlæge, arbejde på skadestue og alarmcentral.​

​Grundet et stort erfarings- og vidensgrundlag gennem mange år som behandler, samt at han har set en stort antal af forskellige patienter, gør Martin til en yderst kompetent Osteopat og du kan være sikker på, han vil gøre hvad han kan for at hjælpe dig i behandlingen af netop dit problem. Læs mere om Osteopat Martin i Vejle her.

Pris: 850 DKK (ca. 45 min).

Bestil tid her

Sine Raboelle Toft - Osteopat D.O.M.R.O.DK. , Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

​​​Sine er medarbejder i Aarhus Osteopati VEJLE. Sine er ikke ny i Aarhus Osteopati idet Sine har igennem mange år arbejdet i Aarhus Osteopati i Aarhus. Sine har været en del af vores dygtige baby og børne specialist team i Aarhus. Sine har ligeledes været en af Aarhus Osteopati´s gynækologi behandlere (GynObs) som beskæftiger sig med kvindesygdomme og gener såsom underlivsbetændelse, inkontinens m.m. Læs mere her. Du kan læse mere om Sine her.

Pris: 800 DKK (ca. 30-45 min).

Bestil tid her

Kenneth Madsen - Osteopat D.O.M.R.O.DK., Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

​​​Kenneth er medarbejder i Aarhus Osteopati VEJLE. Kenneth har arbejdet i Aarhus Osteopati i mange år i vores Aarhus afdeling. Kenneth særlig interesse indenfor nakkesmerter, diskusprolaps i nakken, hovedpine, migræne, piskesmæld, svimmelhed m.m. Du kan læse mere om Kenneth her.

Pris: 800 DKK (ca. 45 min).

Bestil tid her

Henrik Dall Berg - Osteopat D.O.M.R.O.DK. (Afventer autorisation), Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

​​​Henrik er medarbejder i Aarhus Osteopati VEJLE fra 2021. Henrik har meget erfaring indenfor osteopati idet Henrik har tidligere været stifter og indehaver af Haderslev Osteopati. Henrik har udover osteopati studeret på Intelligent Neuro System (INS) uddannelsen hvor Henrik har lært bl.a. lært psykologi, makro- og mikronutriologi som Henrik anvender i klinisk praksis.  Henrik har særlig interesse indenfor rygsmerter, nakkesmerter, hofte- og lyskesmerter, skuldersmærter m.m. Du kan læse mere om Henrik her.

Pris: 800 DKK (ca. 45 min).

Bestil tid her

Anders Berlin - Osteopat D.O.M.R.O.DK., Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

​​​Anders har været ejer af en større fysioterapi klinik i Kolding i mange år, men har nu solgt klinikken

til fordel for en fremtid, som Osteopat i Aarhus Osteopati, Vejle og Kolding. Anders har gennem mange år, som fysioterapeut oparbejdet stor erfaring i behandling af de fleste kropslige problematikker, hvilket
har hjulpet ham til, at blive en kompetent Osteopat. Anders vil hjælpe dig til, at finde årsagen til dine smerter. Du kan læse mere om Anders her.

Pris: 750 DKK (ca. 40-45 min).

Bestil tid her

Nikolaj Kjærulff - Osteopat Stud. D.O., Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

​​​Nikolaj har arbejdet i Aarhus Osteopati Vejle siden foråret 2021. Nikolaj er uddannet fysioterapeut og er igang med osteopat uddannelsen.  Nikolaj har særlige interesser indenfor skulderskader og smerter, frossen skulder, tennis- og golfalbue samt håndgener. Nikolaj behandler derudover rygsmerter, nakkesmerter m.m. Du kan læse mere om Nikolaj her.

Pris: 500 DKK (ca. 45 min), studie/pensionist pris 450 DKK (ca. 45 min).

Bestil tid her

Sanne Homaa Hviid - Autoriseret Fysioterapeut B.Sc, Osteopat Stud. D.O., Massør

​​

​​​Sanne er medarbejder i Aarhus Osteopati VEJLE fra 2021. Sanne er en dygtig og omhyggelig fysioterapeut, osteopat stud. og massør. Sanne er specialiseret i idrætsskader såsom knæsmerter, hofte- og lyskesmerter, skinnebensbetændelse, ankel- og fodsmerter, hælspore, achillessenebetændelse m.m. Sanne er ligeledes også baby behandler i Aarhus Osteopati VEJLE. Du kan læse mere om Sanne her.

Pris: 550 DKK (ca. 45 min), studie/pensionist pris 400 DKK (ca. 45 min).

Bestil tid her

Sabina Helweg - Osteopat D.O. Stud., Autoriseret Fysioterapeut B.Sc

​​

​​​​Sabina er medarbejder i Aarhus Osteopati Vejle. Sabina er en empatisk og faglig ambitiøs fysioterapeut som studerer til osteopat på ESO. Hun værner om mangfoldighed og tager bl.a. imod døve og hørehæmmede uden I behøver medbringe tolk. Sabina har specialiseret sig på svimmelhedsområdet og har specielt erfaring med øresten. Derudover behandler hun rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine, iskias problemer, hofte- og lyske smerter, ankel- og fodsmerter m.m. Du kan læse mere om Sabina her.

Pris: 550 DKK (ca. 45 min).

Bestil tid her

Richard Schuster - Autoriseret Fysioterapeut B.Sc, Osteopat stud. D.O.

​​

​​​​Richard er en passioneret fysioterapeut, akupunktør og snarligt osteopat studerende i Vejle. Med en lang akupunktør-uddannelse og bred erfaring med fysioterapi har Richard en række gode værktøjer til behandling af problemer i kroppen. Om det er fordi den gør ondt, føles uvant, brugt, træt eller bare slidt. Richard behandler ud fra tanken om at kroppen er en helhed, og det både i en vestlig og klassisk kinesisk medicinsk forstand. Richard har også erfaring fra højt-specialiserede rehabiliteringscentre og en lang række hospitalsafdelinger- og ambulatorier, herunder Intensiv afdeling og har derfor godt kendskab til både simple og lette, men også lange, komplekse og svære forløb. Du kan læse mere om Richard her.

Pris: 450 DKK (ca. 45 min), studie/pensionist pris 400 DKK (ca. 45 min).

Bestil tid her

Victoria Canan Kocak - Autoriseret Fysioterapeut B.Sc, Osteopat stud. D.O.

​​

​​​​Victoria er medarbejder i Aarhus Osteopati VEJLE. Victoria er uddannet fysioterapeut og er i gang med osteopat uddannelsen på ESO. Hun brænder for at hjælpe klienter, og har en bred værktøjskasse, som tager udgangspunkt i en holistisk behandlingsplan. Victoria har en særlig interesse for skulder, ryg, hofte, lyske og knæsmerter. Ligeledes er Victoria en del af Aarhus Osteopati VEJLE’s dygtige baby behandlere. Du kan læse mere om Victoria her.

Pris: 450 DKK (ca. 45 min), studie/pensionist pris 400 DKK (ca. 45 min).

Bestil tid her

Emil Hansen - Osteopat stud. D.O., Fysioterapeut B.Sc Stud.

​​

Emil er medarbejder i Aarhus Osteopati - Vejle. Emil er en passioneret fysioterapeut og osteopati-studerende på ESO. Han er fagligt ambitiøs og engagerer sig meget i at dygtiggøre sig. Dette giver ham en hele tiden voksende værktøjskasse så han kan hjælpe flere klienter. Emil har dyrket sport på højere niveau i mange år og har deraf en naturlig stor interesse indenfor sportsskader samt ankel-, knæ-, hofte-, lyske- og rygproblematikker. Du kan læse mere om Emil her.

Pris: 450 DKK (ca. 45 min), studie/pensionist pris 400 DKK (ca. 45 min).

Bestil tid her

Aarhus Osteopati VEJLE tilbyder Osteopati (osteopat), Fysioterapi (fysioterapeut), Massage (massør) og Kranio Sakral Terapi

I Aarhus Osteopati VEJLE dækker vi geografisk område i trekantsområdet. Det vil sige vi servicerer patienter med osteopati (osteopat), massage (massør), fysioterapi (fysioterapeut), kranio sakral terapi bosat i Billund, Fredericia, Kolding, Middelfart, Haderslev og Vejen.

Osteopati - Osteopat i Vejle

Aarhus Osteopati VEJLE tilbyder osteopatisk behandling. Osteopaterne er specialister i diagnosticering og behandling af årsager til smerter og gener kroppens samtlige systemer. Osteopati behandler fordøjelse, nervesystemerne, kredløbet, hormonsystemet såvel som blokeringer og låsninger i skelettet.

Fysioterapi - Fysioterapeut i Vejle

Vi tilbyder fysioterapi i Aarhus Osteopati VEJLE. Fysioterapi i Aarhus Osteopati benytter vi som supplement til det osteopatiske behandlingsforløb idet fysioterapeuten tager sig af kroppens genoptræning og den fysiske opbygning efter manuelt behandlingsforløb.

Kranio Sakral Terapi Vejle

Aarhus Osteopati VEJLE tilbyder kranio sakral terapi. Kranio Sakral Terapi beskæftiger sig med det kranio sakrale system, det vil sige kraniet, rygsøjlen og bækkenet. Alle osteopater i Aarhus Osteopati VEJLE er uddannet indenfor kranio sakral terapi. Læs mere om Kranio Sakral Terapi i Vejle her.

Massage - Massør Vejle

​Aarhus Osteopati VEJLE byder også på massage behandlinger. Vi tilbyder fysiurgisk massage, gravidmassage, massage for bl.a. rygsmerter, cupping massage såvel som babymassage. Aarhus Osteopati VEJLE bruger vi massøren som et ekstra supplement for øvrige behandlingsformer med stor succes og effekt. Læs mere om massage i Vejle her.

Bestil tid her

Hvad kan Aarhus Osteopati VEJLE behandle?

Aarhus Osteopati og Fysioterapi i Vejle matcher fuldt ud samtlige Aarhus Osteopati´s klinikker både i Aarhus og i København. Det vil sige at hvorvidt du befinder dig i Vejle, Aarhus, Billund, København, Fredericia og søger en osteopat eller fysioterapeut så kan du trykt vælge hvilken som helst af vores klinikker. Vi har et internt uddannelsessystem som alle vores behandlere skal igennem, hvilket sikrer dig tryg og kompetent behandling. Alle klinikker behandler forskellige former for lidelser i kroppen.

Nakke og kranie

Brystryg og brystkasse

 • Fascetledssyndrom i brystregionen
 • problemer med ribben på forsiden af brystkassen såvel som bagsiden
 • åndedræts- og vejrtrækningsproblemstillinger
 • problemer med mellemgulvet, smerter i brystet
 • trykken for brystet m.m.

Skulder, albue og hånd

Mave, fordøjelse og tarm

 • Sure opstød - refluks
 • for lav eller for høj mavesyre
 • gener efter mavesår
 • fødevare- og mad intolerancer
 • gener forbundet med spiseforstyrrelser
 • funktionelle lidelser
 • smerter i maven
 • mavekramper
 • forstoppelse (hård mave og trang mave)
 • diarré (løs mave, tynd mave)
 • oppustethed
 • irritabel tyktarm
 • luft i maven
 • kronisk tarmbetændelse (morbus chrohn og colitis ulcerosa)
 • gener forbundet med arvæv i maveregionen
 • hæmorider
 • utæt tarm (leaky gut) m.m.

Lænd, rygsmerter og lænderyg

Hofte- og lyske

 • Gener og smerter i hoftebøjer (iliopsoas)
 • springhofte (intern og ekstern)
 • fiberskader i lysken
 • gener forbundet med lyskebrok
 • piriformissyndromet
 • hoftesmerter
 • ballesmerter,
 • lyskesmerter
 • betændt slimsæk i hoften m.m.

Bækken

 • Bækkenløsning
 • graviditetsgener såsom væske i kroppen
 • for hyppige plukveer
 • vand i kroppen
 • problemer med bækkenbunden
 • halebenssmerter
 • gener efter bristninger i bækkenbund og endetarm efter fødsel
 • nedsunken livmoder
 • underlivsgener
 • endometriose
 • arvæv i underlivet
 • underlivsbetændelse
 • blærebetændelse
 • inkontinens
 • vandladnings gener og problemer
 • PCO
 • smerter i korsbenet
 • gener og smerter fra SI led (bækkenled)
 • smerter fra skambenet eller symfysen
 • symfyseløsning
 • menstruationsproblemer
 • ustabilt bækken
 • gener efter kejsersnit m.m.

Knæ, underben og ankel

Hormonelle problemstillinger

 • Søvnproblemer
 • problemer med at tage på eller tabe sig (vægttab eller vægtøgning)
 • problemer med at spiringe måltider over (problemer med blodsukker)
 • problemer med hud
 • negle eller hår
 • stofskifte gener m.m.

​Baby problemstillinger

Hvordan foregår en osteopatisk behandling ved Aarhus Osteopati VEJLE?

Som det er på alle Aarhus Osteopati´s klinikker så er osteopatisk konsultation / behandling er delt op i tre faser. I den første fase gennemgår osteopaten sygdomshistorien samt gennemgang af relevante informationer der kan have betydning for problemstillingen (dybdegående samtale). Derefter undersøger osteopaten patientens krop igennem manuel undersøgelse hvor osteopaten anvender specialist osteopatiske undersøgelsesteknikker med patienten på briksen. Til sidst behandler osteopaten de årsager der har forårsaget problemet / smerten. Efter behandlingen vil osteopaten altid anvende kort vejledning af øvelser, ændring i livsstil, rettelse af ergonomi eller noget andet relevant for den individuelle problemstilling.

Osteopat Uddannelse for Fysioterapeuter

Aarhus Osteopati i samarbejde med ESO (European School of Osteopathy) tilbyder osteopat / osteopati uddannelse i Vejle (Jylland) og i København (Sjælland) til fysioterapeuter, kiropraktorer og læger.

 • Læs mere om osteopat uddannelsens varighed
 • Læs mere om osteopati uddannelsens pris
 • Læs mere om osteopat uddannelsens adgangskrav
 • Læs mere om osteopati uddannelsens
 • Læs mere om osteopati løn, teknikker, hvilken uddannelse en osteopat har m.m.

Aarhus Osteopati VEJLE gratis service

Her i Aarhus Osteopati VEJLE tilbyder vi en tiltag som eksempelvis gratis telefon konsultation, gratis workshops og screeninger.

Gratis workshops i Aarhus Ostepati VEJLE

For patienter i trekantsområdet (Vejle, Haderslev, Billund, Fredericia, Vejen, Middelfart m.m.) afholder regelmæssigt workshops indenfor en række emner i menneskekroppen. Vi afholder workshops om bl.a. nakkesmerter, hovedpine, ​rygsmerter, mavegener, bækkensmerter, hofte- og lyskesmerter, knæsmerter, ankel- og fodproblemer, skuldersmerter, albue- og håndgener m.m. Du kan holde dig opdateret om vores gratis begivenheder her.

Gratis Telefon Konsultation

Her på klinikken har du mulighed for at blive ringet op af en af vores specialister hvis du har spørgsmål om en problemstilling. Du sender os en mail med kort beskrivelse af dit problem og dine kontaktoplysninger (telefon nummer). En specialist i Aarhus Osteopati VEJLE vil derefter ringe dig op. Du kan kontakte os her.

*Bemærk dette er IKKE en gratis behandling!

Gratis Osteopatisk Screening

​I Aarhus Osteopati VEJLE tilbyder vi gratis osteopatisk screening for indbyggere i trekantsområdet (Vejle, Billund, Haderslev, Vejen, Middelfart, Kolding m.m.). Denne gratis screening tager blot ca. 15 minutter. Du får en kvalificeret diagnose, vejledning og råd mht. dit problem eller lidelse. Send os en mail med kort beskrivelse af dit problem og dine kontaktoplysninger (telefon nummer). Herefter vil du blive kontaktet med henblik på bookning af en tid. Du kan kontakte os her.

*Bemærk dette er ikke en gratis behandling!​

Bestil tid her

AArhus Osteopati

CVR: 33532628

Adresse

Aarhus Sundhedscenter

Dalgas Avenue 2E, 1. sal

8000 Aarhus C

* indgang til højre for Fitness World

Tidsbestilling

Åbningstider

Mandag​

7:00 - 20:00​

Tirsdag​

7:00 - 20:00​

Onsdag​

7:00 - 20:00​

Torsdag​

7:00 - 20:00​

Fredag​

7:00 - 20:00​